Pages:
Author

Topic: Bitcoin'de mi Kalacaksını BTC Cash'e Geçiş mi Yapacaksınız? - page 2. (Read 1674 times)

hero member
Activity: 658
Merit: 500
valla geçmek mantıklı değil diye yazdım artık utanıyorum yazdığımdan 600 dolara kadar ben haklıydım ama 1200 dolar geçti yani normalde zararın satanlar bile yüzde yüzden fazla kar ettiler . ve daha ne yapıcak belli değil düşürmi çıkarmı saçmaladı

Hocam şu foruma hiç bakmadan mı açıyosunuz şu konuları 50 tane BCC konusu oldu birine gir oku hepsini aklında kalan bişey olursa oraya yaz. Neden konu açılıyo sürekli?

Sizin gibilerde bi bitmiyor, size ne yapacağız?

ayrıca adam doğru söylüyor. ota boka konu açmayın açınca fazla msj bonusu vermiyo
 Legendary olmak için mi kasıyon boşver kasma zaten 2 sene burda olmazsın
sr. member
Activity: 449
Merit: 250
Hocam şu foruma hiç bakmadan mı açıyosunuz şu konuları 50 tane BCC konusu oldu birine gir oku hepsini aklında kalan bişey olursa oraya yaz. Neden konu açılıyo sürekli?

Sizin gibilerde bi bitmiyor, size ne yapacağız?
full member
Activity: 392
Merit: 107
Milletin kafasini karistiriyorlar su anda bcc fiyatlariyla. Yahu sacmalamayin. Btc den vazgecip bcc ye geciyorum diyen bu piyasanin yabancisidir. 2 hafta icinde sular durulur. Bu kadar abartmayin bccyi.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Btc varken şu an için Bcc geçmek mantıklı bir sebeb değil ama al-sat olayı kısa süreli yapılabilir ama oda uzun soluklu olmaz.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Ben komple altcoindeyim ama dönüş yapsam btc olur bcc almayı düşünmem nedeni ise çoğu borsa vermedi bcc ve kendileri topladılar bu sayede ellerinde hatrı sayılır miktarda bcc var buda çakılması sebep olur bcc nin onun için btc candır  Grin
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Bu zamana kadar yükseliş trendine giren coinlere yatırım yaptığımda hep zarar ettim. Buna da girmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum. Her an düşebilir. Paranızı kısa sürede eritebilirsiniz beyler. Aman ha çok dikkatli olun.
sr. member
Activity: 322
Avantajini bilmiyorum ama bcc ye belesten konmadiktan sonra para verip bu saatten sonra bcc ye gecis yapmam.Fiyatida ucuyor zaten
sr. member
Activity: 449
Malum piyasa bir ikileme düştü. Soru basit, Bitcoin mi BTC Cash'de mi yatırımlarınızı tutmayı planlıyorsunuz?

Size göre avantaj ve dezavantajları neler?
Pages:
Jump to: