Pages:
Author

Topic: Bitcoin’de Neler Oluyor ! Boğanın Ayak Sesleri Mi ? 3800 $ Test Etti ! - page 2. (Read 413 times)

member
Activity: 322
Merit: 32
Bitcoin 4000 dolara dayandı ciddi bir yükseliş oldu ama yine de temkinli olmakta fayda var sürekli aynı senaryo yaşayıp boğa diye umutlanırken daha da dibe iniyoruz.Hala piyasada güçlü bir 3000 dolar altı beklentisi mevcut. Umalım ki yükseliş durmaksızın devam etsin.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Bitcoin kafasını kaldırdı gibi gözüküyor ,fiyat yükselişi ne kadar devam edecek bilinmiyor ,Herkesin düşüş beklediği piyasa ortamında bitcoin fiyatı yukarı doğru hareketine başladı ,her seferinde beklentilerin tersine hareket eden bitcoin bu seferde bunu gerçekleştirir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Bu aralar biraz kıpırdama var piyasa için olumlu şeyler, üstelik altlarda güzel yükseliyor. Umarız artık boğa gelir ve piyasaya can gelir bekleye bekleye usandık.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Boğanın ayak sesi olup olmadığını anlamak için biraz daha beklemek lazım. Piyasalarda hareket var en azından. Bitcoin biraz yükseldi diye boğa gelmez.Biraz yükseltip bir vurgun daha yapabilirler temkinli olmak lazım.
member
Activity: 140
Merit: 10
Ben şahsen boğanın bu kadar kolay geleceğini sanmıyorum bu sene yaşadıklarımızdan sonra,  daha öyle ahım şahım bir yükseliş olmadı. Daha iki üç hafta önce bitcoin 6500 dolardı, şu an yükseldi dediğimiz nokta 3800 dolar. Yani aslında yükselen bir şey yok, hemen heyecanlanmamak lazım. Son darbeyi vurmak için hazırlık yapıyor da olabilirler.
bende öyle düşünüyordum ama pump güzel girdi 3200 den 3900$ seviyesinde şuan,3200$ dip görmüş olabilirz ordan girenler şanslı biz bekledik ama geç kalmış olduk neyse bir süre daha izleyelim bakalım, 4k yı kırarsa tamam boğa başlamış deriz.102billion $ dan 122$ billion a çıktı 20 milyar dolar para girişi oldu kısa sürede. neye göre alıyorlar neye göre satıyorlar anlamak çok zor tam bir kurmar işi gerçekten
member
Activity: 546
bitcoinin ana yönlendiricisi bitmex. 4000 dolar üzerinde az bir emir var. sıralı alış emirleri ile 4000'e kadar olan tüm emirleri alıp, yine müthiş pump yapabilirler. balinaların hedefledikleri bir fiyat var oraya gelince şak diye 3000'e dönmesini artık beklemiyorum. geri dönüşler 200-300 dolar ancak olur ve pump dalgası birkaç hafta daha sürer ise önümüz belki açık. ama ralli başladı mı? yeterince veri yok ortada.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Ben şahsen boğanın bu kadar kolay geleceğini sanmıyorum bu sene yaşadıklarımızdan sonra,  daha öyle ahım şahım bir yükseliş olmadı. Daha iki üç hafta önce bitcoin 6500 dolardı, şu an yükseldi dediğimiz nokta 3800 dolar. Yani aslında yükselen bir şey yok, hemen heyecanlanmamak lazım. Son darbeyi vurmak için hazırlık yapıyor da olabilirler.
newbie
Activity: 104
Merit: 0
herkes 3k altına düşecek görüşünde demek ki düşmeden uçuşa geçecek Grin
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
Dün bugün iyi yükseldi ama ben hala bunun kısa süreli bir kandırmaca olduğuna inanıyorum, 3000 altını görmeden piyasa asıl yükselişi görmeyecek.
member
Activity: 297
balinalara yilbasi vurgununa hazirlaniyor sovuclenecek kekler siraya gecsin
member
Activity: 140
bence erken biraz daha beklemeli 3000$ ın aşşasını görücek diye tahmin ediyorum,son vurgunu yapanlar ordan yapacak bende ozaman giricem inş
full member
Activity: 742
Merit: 112
bitcoinin 3150'den yükselmesinin iki sebebi var. 3000'de fazlaca biriken alıcı kademesi ve 3000'i görmeden 150 dolar üzerinden tepki gelmesi.  ikincisi short işlemlerin sıkıştığı haberi yayınlandı geçen gün. ripple ın 30 centin üzerine geçtiği anda satın aldım ve daha satmadım. ne zaman teknik açıdan bozulma görürsem satar geçerim. şu anda öyle bir durum yok.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Buradan 2500 lere düşeceğini iddia edenler var.Buna 5.dalga diyorlar..Yani bu aslında son nefesin alınması biraz sonra nefes verilecek ver her yer toz duman olacak deniyor.Boğa gelmesi için bu şartmış Cheesy Bakalım...bu piyasada beklenenler hiçbir zaman olmadı.
newbie
Activity: 2
Merit: 0
Son zamanlarda hepimizi darlayan boğucu ayı sezonu sona mı eriyor ?
19 Aralık 2018 yani bu post yazılırken yine hareketli saatler geçiriyoruz . Bitcoin yüksek sayılabilecek bir hacim 3750 Dolar seviyesi üzerine çıkmayı başardı. Bir çok twitter fenomenine göre kasvetli hava son bulmak üzere . Ancak bazıları ise hala temkinli yaklaşmakta fayda olduğunu söylüyor .

3750 Doları yüksek sayılabilecek bir hacimle kıran bitcoin’in Tradingview verileri
Boğa gelmiş olabilir mi ?
Uzun süredir beklenen boğa’nın geldiğine inanan bir çok yatırımcı var . Bunun sebebi ise 2019 yılının bir çok bitcoin gelişmesi barındırması . Özellikle BAKKT Ve ETF onaylarını bekleyen yatırımcılar 2019’da yeni rekorlar göreceklerini düşünüyor.

Haber Linki : https://www.bitcoinhaberim.com/bitcoinde-neler-oluyor-boganin-ayak-sesleri-mi/
Pages:
Jump to: