Pages:
Author

Topic: Bitcoin’de Serbest Düşüş Devam Ediyor: 230 Dolar Görüldü - page 2. (Read 4594 times)

full member
Activity: 218
Merit: 100
Bitcoin bitiyor. Bilgisayar başında olmayanın ticaretini yapamadığı bitcoin gün geçtikçe değer kaybedecek. Pazar hacmi sadece kendi aramızda geçiyor.
Duyduğuma göre bitcoin ile satış yapmaya başlayan firmalar bu işten geri çekiliyormuş. Örneğin 1 BTC'ye telefon satan firma (1000 TL diyelim) , 5 gün sonra 1 BTC'nin 650 Tlye düşmesini göze almıyor. Karmaşık sayılardan mevcut olan bitcoinlerimiz, henüz bitcoin alemine girmemiş arkadaşlarımızı korkutuyor. Olaylar böyle olunca biz kendimize satıp, kendimize kullanıyoruz. İçten içe kendimizi bitireceğimizin kanıtı budur. Bitcoin düşecek, yaptığınız yatırımları TL,Euro,Dolar hangi para çeşidini kullanıyorsanız bozdurun ve hesaplarınıza çekin. Ne kadar erken o kadar iyi.

Bunlar benim düşüncelerim. Kimseyi zorlamak istemem. Fiyatlar artar, kardeşim senin yüzünden zarardaydık dersiniz. Silah tutmuyorum başınıza. Ama bu düşüş benim tahminlerime göre çok daha fazla devam edecek.

Ta ki bitcoin şuanki durumundan kat ve kat daha fazla tanınır. Kullanılması yaygınlaşır ( zamanında paramızdan 6 sıfırı atmıştık ) , aynen böyle bir yaptırıma gidilir. Ve bitcoin kazmanın maliyeti ve zorluğu o zaman anlaşılır, işte o zaman tekrar değer kazanmaya başlar. Ama şuanda değil. Çok kısadır bitcoinin ömrünün bitmesi. Yeniden canlandırmak bize düşer

Tespitleriniz bence oldukça yanlış. "Örneğin 1 BTC'ye telefon satan firma (1000 TL diyelim) , 5 gün sonra 1 BTC'nin 650 Tlye düşmesini göze almıyor." böyle bir şey yok, biraz daha araştırın isterseniz (bu fiyatlar kura göre anlık olarak hesaplanıyor). Bitcoin fiyatının düşeceğini zaten görüyorduk, bu düşüş devam da edebilir ama kripto paraları yalnızca fiyatı ile değerlendirmemek lazım.
newbie
Activity: 21
Merit: 0
Bitcoin bitiyor. Bilgisayar başında olmayanın ticaretini yapamadığı bitcoin gün geçtikçe değer kaybedecek. Pazar hacmi sadece kendi aramızda geçiyor.
Duyduğuma göre bitcoin ile satış yapmaya başlayan firmalar bu işten geri çekiliyormuş. Örneğin 1 BTC'ye telefon satan firma (1000 TL diyelim) , 5 gün sonra 1 BTC'nin 650 Tlye düşmesini göze almıyor. Karmaşık sayılardan mevcut olan bitcoinlerimiz, henüz bitcoin alemine girmemiş arkadaşlarımızı korkutuyor. Olaylar böyle olunca biz kendimize satıp, kendimize kullanıyoruz. İçten içe kendimizi bitireceğimizin kanıtı budur. Bitcoin düşecek, yaptığınız yatırımları TL,Euro,Dolar hangi para çeşidini kullanıyorsanız bozdurun ve hesaplarınıza çekin. Ne kadar erken o kadar iyi.

Bunlar benim düşüncelerim. Kimseyi zorlamak istemem. Fiyatlar artar, kardeşim senin yüzünden zarardaydık dersiniz. Silah tutmuyorum başınıza. Ama bu düşüş benim tahminlerime göre çok daha fazla devam edecek.

Ta ki bitcoin şuanki durumundan kat ve kat daha fazla tanınır. Kullanılması yaygınlaşır , aynen böyle bir yaptırıma gidilir. Ve bitcoin kazmanın maliyeti ve zorluğu o zaman anlaşılır, işte o zaman tekrar değer kazanmaya başlar. Ama şuanda değil. Yeniden canlandırmak bize düşer. Ben şuan ki durumun karamsarlığından bahsetmekteyim, çok fazla hacme sahip olmayan bitcoin 300lere çıkıp 100 altına oynadığında zaten bilinmediği piyasada daha da bilinmezliğe gidebilir. Bu yüzden piyasa kabul edene kadar bir süre bu şekilde düşüşleri ve yükselişleri kabul edeceğiz, ileride 100 Bin dolarlara çıkarsa gelip bu dediğim yorumlara bakarsınız. Gerçekçi olmakta fayda var, şuan ki sert düşüşlerin yaratacğı sonuçlardan bahsediyorsak şuanda 100 altına salması bir çok oyuncuyu piyasadan çekecektir. Aynı şekilde 10.000 dolar üstüne gitmeside bir çok yeni oyuncuyu piyasaya dahil etmesi anlamına gelir. Ben düşüşlerin sert olmasından dolayı, kendi kendimize şuan piyasası olmayan btc yi çevirdiğimiz için kısa vadeli zorluklar sonrasında ise yükseliş ön görüyorum.

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

Bitcoin şu anda hala emekleme döneminde olduğu için kısa vadede kar zarar olayı düşünmeyin bence. Uzun dönemde bitcoin mutlaka kazandıracaktır. Bİtcoin in diğer para birimleri karşısında değer kaybetmesi bitcoinin çöktüğü manasına gelmez. Kimse düşmeden yürümeyi öğrenemez.
full member
Activity: 238
Merit: 100
250 barajı önemli deniliyordu
kırılırsa tekrar 30 dolarlı rakamlara doğru düşüş başlar yazanlar vardı
bakalım ne kadar gerçekleşecek
BTC Turkten 670 liradan almıştım bir kaç gün önce
şimdiden zarardayım Smiley
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
http://coin-turk.com/bitcoinde-dusus-devam-ediyor-230-dolar-goruldu/

2014 yılı ortaları itibariyle başlayan Bitcoin fiyatlarındaki devam eden düşüş bugün hız kazandı ve 250 dolar barajı kırıldı. Bu gece Türkiye saati ile 05.00 sularında gelen yüksek hacimli satışlar 230 dolar ile en düşük seviyenin yaşanmasına sebep oldu. Bitcoin şu anda Bitstamp’ta 243, Btc-e’de ise 238 dolardan işlem görüyor.
Pages:
Jump to: