Pages:
Author

Topic: Bitcoin’deki düşüşte OKEx’in de etkisi olabilir - page 2. (Read 252 times)

sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Bitcoinin düşüş sebebi Okex borsası kullanıcılarının bakiyelerinin teknik bir hatadan ötürü doğru bir şekilde gösterilmemesi olsa idi, sorun giderildikten sonra bunun fiyatlara yansıması olurdu. Olayın üzerinden bir kaç gün geçmesine rağmen Bitcoin fiyatı halen 7500 Dolar sınırında.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
Askıya alınan hesaplar yüzünden neden fiyat düşsün. Aksine hodl yapılmış oluyor. Okex' le hiç alakası yoktur.
jr. member
Activity: 434
Şu anki düşüşle çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum.  Düşüşün daha çok alt seviylerden toplamak amaçlı olduğunu düşünüyorum.
member
Activity: 133
Merit: 15
~ Fortuna Favet Fortibus ~
MTGox diyorum susuyorum!
member
Activity: 308
Merit: 10
Okexin piyasadaki hacmi ne kadarki okexin teknik bir arızası fiyatları olumsuz etkilesin, bu düşüşün bu olayla bir etkisi yok. Bana da bu haber çok inandırıcı gelmedi.
member
Activity: 728
Trphy.io
Düşüşte birçok farklı etmen bir arada bulunuyor olabilir. Sadece bu gelişmeyle bu denli bir düşüşe ihtimal vermiyorum ben.
Ne olup bittiğini şu an kimse tam olarak çözemiyor ama yükseliş serisi yakındır
full member
Activity: 700
Merit: 134
Piyasanın zaten düşüş eğilimi var, en ufak bir haberde fiyatlar düşüyor (: bu duruma alıştığımız için artık sürekli bekleyerek vakit geçiriyoruz. Birkaç hafta içerisinde yeniden bir yükseliş görürüz ve rahatlamaya başlarız. Her haber dalga dalga olumsuz etki yaratıyor
full member
Activity: 714
Merit: 125
Tüm kripto piyasasındaki gelişmeler tabiki bitcoin fiyatında etkili gerek verilen demeçler gerekse, OKEx gibi aracıların yaşadığı sıkıntılar fiyatları etkiliyor ancak USD endeksine de bir bakmakta fayda USD ululararası piyasada diğer para birimlerine karşı değer kazanıyor, bu önemli ve etkili kripto paralar üzerinde.
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Çok inandırıcı gelmedi bu haber bana Huh
jr. member
Activity: 224
Bende çok sebep aramıyorum. Çok manipülasyona açık bir piyasa işin kurdu büyük oyuncular çok rahat at koşurabiliyor.
member
Activity: 266
Bence piyasanın düşmek için bir sebebe ihtiyacı yok. Birileri onu istediği gibi indirip çıkartıyor bizlerde düşüşe veya çıkışa bir bahane arıyoruz. OKEx teki sorundan kaç kişinin haber oldu ki?
member
Activity: 308
OKEx teki sorun kısa süreli bir arıza olduğu için piyasayı bu kadar etkilemez, balinalar yine piyasaya ayar çekiyor, bu tür haberlerden kolay kolay etkilenmez piyasa.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Böyle bir açıklama ile bu kadar değişim oluyorsa hala bitcoine olan güven tam değil demekki. Bu yüzden OKEX'in bu düşüşle alakası olduğunu sanmıyorum.
member
Activity: 350
Merit: 11
Haberlerin çıkması bitcoin düşüşüne bir kulp takma sebep bulma çabasından başka bir ley değil , piyasa yukarı doğru çıkarken bir dünya olumsuz haberler yazılıyor lakin fiyata en ufak bir olumsuz etki yapmıyor ,düşececeği zaman ise sebep bu diye bize yutturmaya çalışıyorlar.
member
Activity: 392
Bitcoinin fiyatının düşüşündeki en önemli sebep US nin bitcoin fiyatlarında manüplasyon olup olmadığı hakkında soruşturma açmasından dolayı kaynaklanıyor , tabii bunların hepsi birer bahane düşmesi için bahane ürettiler.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
Bitcoin’de Mayıs ayının başlarında başlayan satış baskısıyla birlikte Bitcoin‘in fiyatı, Nisan ayının ortasından bu yana ilk kez, son altı haftanın en düşük seviyesine, 7500 doların altına geriledi.

Bugünkü düşüşte hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda olan OKEx’in etkili olmuş olabileceği belirtiliyor. OKEx, bugün yaptığı açıklamayla, bazı kullanıcılarının bakiyelerinin teknik bir hatadan ötürü doğru bir şekilde gösterilmediğini, sorunu düzeltmek için çalıştıklarını ve bu süre zarfında para çekme ile itibari para ticaretini askıya aldıklarını bildirdi.

Borsadan yaklaşık 15 dakika önce yapılan yeni bir duyuruyla itibari para ticaretinin yeniden aktif edildiği açıklandı.

Öte yandan Bitcoin fiyatındaki bugünkü gerileme, ABD – Kuzey Kore – Çin üçgenindeki görüşmelerdeki kötü gidişatla birlikte hisse senedi ve emtialardaki düşüşle hemen hemen aynı vakte denk geldi.

https://uzmancoin.com/bitcoin-okex-dusus/
Pages:
Jump to: