Pages:
Author

Topic: Bitcoin'e Lightening gelince çöp olacak altlar - page 2. (Read 611 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Doğrusu ben Bitcoin Lightening  gelince diğerlerinin çöp olacağını sanmam, çünkü hepsinin meraklısı, trade edeni ve yatırımcısı var, herkes aynı yere mi koşacak, bu saçma olur.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Bitcoin 30000 dolar hedefine doğru yolculuğa çıkarsa altlar için çanlar çalmaya başlar ama lighteningin getirdiği çözümlerin herhangi bir altcoinin sonunu getireceğini sanmıyorum. Eğer getirebilecek olsaydı düz mantıktan şuan o koinin bitcoini zedelemesi lazımdı ama öyle bir coin yok.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Yükselişe geçince millet çekim kesintilerine falan bakmıyor .Bir şekilde altcoinle transferi yapıyor. Btc tekrar yükselişe geçsin bakarız durumlara
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
lightening gelmeden zaten bir çoğu çöp olacaktır ama ne zaman geleçeği belli değil herhalde.

bitcoin fiyatı baya yukarıda, kim ne derse dersin birinciliğini koruyacaktır ama yine de diğer lightininge uygun coinler var olacak gibi geliyor. decred ve vertcoin misal.

ytd.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Ben sanmıyorum böyle bir durum olacağını ama genelde sağlam coinler aradan sıyrılacak zayıf olanlarda kendisini belli eder.

Benimde düşüncem tam olarak bu.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bir anlamda altların çöp olacağına katılıyorum ama çöp olacaklar kendi blockchaine sahip olmayan tokenler gibi görünüyor. Neo, komodo gibi coinleri çok fazla etkileyeceğini pek zannetmiyorum. En azından bu sistem gelene kadar çoğu altcoin yükünü zaten alacaktır.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Hiçbirisi çöp möp olmayacak. Fork muhabbetinde de herkes aynı teraneyi sattı millete. Yok bölünecek bölününce daha hızlısı daha iyisi gelecek, yok altcoinler çöp olacak cart curt. Yine hiçbir bok olmayacak. Sadece btc 30K'yı zorlar başka da bir şey olmaz. Aklını kullanan olursa btc'de kalır altcoinleri dipten dipten toplar.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Bitcoine fork gelir segwit gelir ama lightening gelmez. Btcyi 20-30k yapmak için yaydıkları söylentiler bunlar ha yaparlarmı 20k , tabiki ...
full member
Activity: 672
Merit: 110
yarın obur gun btc 40 000 dolar falan oldugunda kac kısı alabılecek 3-5 tane btc buralarda ?? bır elın parmaklarını gecmez.altcoınler her zaman para kazanması bıtcoıne gore kat ve kat daha kolay ve basit oldugu ıcın saygı duyulan pıyasada ısım yapmıs altcoınler % 90 yok olup gıtmıycekler buna emınım
member
Activity: 742
Merit: 19
Altcoinler farklı projeleriyle yollarına devam edecektir.Hiçbirşey sunmayan btc taklidi olan coinler ise zamanla cazibelerini kaybedecektir.XRP olsun xvg olsun
 bu kadar artmasının sebebi BTC'nin yavaş ve pahalı transferi idi.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Btc aktarım ücretleri halihazırda 10 kat düştü zaten hızlanması zaten testler çok olumlu gidiyor. Lightning network bazı altları değil tamamını olumsuz etkileyecek benden söylemesi..
full member
Activity: 1358
Merit: 193
eğer başarılı entegre edilirse tüm altcoinleri çok ciddi anlamda etkiler fiyat bazında eth dahil. zaten son btc düşüşünde eth ninde halini gördük her ne kadar yenilikçi teknolojiler sunsada algı olarak her altcoin bağlı bitcoin e.
hangileri hayatta kalır dersen anca eth tabi ciddi bir fiyat düğzeltmesiyle.
full member
Activity: 448
Merit: 157
BTC'nin yenilik getirmesi gecikti bile bence. Şimdiye kadar 50 sefer gelmeliydi. Altlar konusunda yanılıyorsunuz. BTCye yenilik gelmesi en çok altları sevindirecek. Hızlı alım satım BTCye geldiğinde insanlar BTCyi de trading işine sokacaklar ve kazançları artacak. Ayrıca altlar daha hızlı güncelliyor kendisini.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
bıtcoınde bu kadar kavga varken laytenıng fılan gelmez Cheesy gene bır fork olur o.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Hiçbir coin çöp olmaz sadece bitcoin artar bana kalırsa litecoin her türlü çöp, lightening olsa bile sonuçta kimse litecoin'i bir bitcoin olarak görmüyor. Yani bu tarz büyük çapta kabul görmüş coin'lerin batması zor.
member
Activity: 378
Merit: 11
altcoinlerin yok olacağını sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz, btc'nin var olabilmesi tamamen altcoinlere bağlı ve btc yükseldikce altcoinlerde yükselecektir. Kış çıksın piyasalar düzelecektir muhtemel
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bitcoine Lightening geldiğinde hangileri çöp olur bilemeyiz. Aslında bir çok coinin teknolojik hedefi farklı ve içlerinde çok iyi projeler var. Artık bu teknoloji Bitcoinden ibaret değil. İyi olmayan projeler her şartta ve koşulda silinecektir.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Hiç birisi çöp olmaz, aynı şekilde işlem görmeye devam eder. Transfer ücreti düşük olduğu için tercih edilen varsa transferde kullanılmaz o kadar.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bitcoin'in yeni bir teknolojiye kavuşması ve bundan prim yapması altcoin'lerin gücünü arttırır. Örneğin e Lightening' in BTC' ye gelmesi BTC' den ziyade en çok Ethereum, Neo gibi teknolojisi geçerli koinlerin fiyatlanmasında etkili olacaktır. Gelsin de yüzümüz gülsün artık.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Bitcoinin böyle bir durumda değeri çok artacaktır. Fakat altcoinlerin yaptığı pumplar projelerin kalitesinden çok spekülasyona bağlı oluyor. Ben güvendiğim projelerin de yenilik getirerek geri kalmayacaklarını düşünüyorum.
Pages:
Jump to: