Pages:
Author

Topic: Bitcoine ne kadarlık yatırım yaptınız? - page 3. (Read 4879 times)

legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Uzun zaman önce yaptık bişeyler. Ama şu ara bitcoinden pek beklentim yok. Ether tutmak daha mantıklı geliyo bana. Bende ether odaklı yatırım yapıyorum.
member
Activity: 756
Merit: 17
Bence bir insan bir piyasaya sonuna kadar güveniyorsa yapabileceği ve gücünün yettiği kadar yatırımı yapmalı diye düşünüyorum
newbie
Activity: 112
Merit: 0
1000tl lik binyatırım yaptım ama keşke fazla yapsaydım çünkü o sırada arttı
member
Activity: 308
Merit: 10
Maşallah içerisi şampiyonlar ligi gibi pırlantacılar galericiler hepsi toplanmış  Allah bereket versin nazarımız değmez inşallah Grin
full member
Activity: 434
Merit: 107
0.8 btc lik yatırımım var. daha fazlasını yatırmak isterdim ancak çapım bu kadar şimdilik. önceleri arbitraj yapıyordum. makas kapandıktan sonra bittrex te trade yapmaya çalışıyorum. ufak tefek kazanıyorum. banka mevduat faizlerine oranla daha iyi bir getiri elde ediyorum.

madenciliğe merakım var ancak ortam ve zaman yönünden müsait olmadığım için yapamadım.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Bu yatirimi yapan arkadas umarim sabretmistir. Su an paraya para demiyor olmasi lazim. Ama bence satis yapmistir cunku kimse bu kadar yukselmesini beklemiyordu.
member
Activity: 252
ne kadar çok yatırırsan o kadar çok kazanırsın. sımdı 2500 dolar ıle 70000 dolar kazancı bir olmaz sanırırm.
full member
Activity: 742
Merit: 112
bitcoin ve litecoin ikisi arasında bir dönem gidip geldim. yatırımım çok düşük oldu. piyasayı daha iyi anlamak için ve avantajlı kar getirici noktaları öğrenmek için test diyebilirim. 5k küsürlerden almış biri olarak çok erken sattım. nereye kadar gideceğini kim öngörebilirdi ki?
member
Activity: 448
Merit: 11
Ben paranın tamamını ikiye böldüm yarısını bitcoine yatırdım Diğer yarısını da alt coinlere yatırdım çünkü Eğer olurda bunlar şu anki gibi çok düşerse diğerinden takviye alırız
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Ne kadar zaman geçtiyse ilk başta ne yatırdım artık hatırlamıyorum bile.. Sadece koşullar ne olursa olsun henüz pişmanlık içinde değilim, risk almadan iyi bir gelecek ya da getiri elde edemeyeceğimi biliyordum. Kendimce bir risk aldım ve bunun sonucunda güzel şeylerle karşılaşmayı umuyorum Smiley
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Ben bu işe bir çok insandan geç girdim ama yinede iyi miktarda kazandığımi söyleyebilirim. Gerçi çevremde çok fazla kripto para ile ilgilenen insan yok o yuzden fazla karşılaştırma yapamiyorum ama 5 e katladim paramı bu benim için ciddi bir miktar
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Herkes bilgisi becerisi birikime göre kripto paralara bir miktar yatırım yapıyor.
Bitcoin'e ne kadar yatırım yaptığınızdan çok. Kripto para uzayını anlamak ve özümsemek için kendinize ne kadar yatırım yaptığınız daha önemli.
Hakkında bir bilgi sahibi olmadan x bir kripto para borsasına btc deposit edip alıp satmakla veya belirlediğiniz bir kripto paraya yatırım yapıp beklemekle bu uzaya katkı vermiş olmuyorsunuz.
bitcoin 400$ iken 100 bitcoin alıp senelerdir öyle elinde tutan mı makbul, yoksa çeviri yapıp bounty kazanıp bunları biriktiren kişi mi daha mabul.

Ben bitcoin 400$ iken 3 tane almayı akıl etmiş ama bunu piç etmiş biriyim. Evet başlangıca göre artıda olduğum söylenebilir ama kaybettiklerimi düşünecek olursam. Asıl kazancım kaybettiklerim Smiley
İnsan kaybettikçe öğrenen bir varlıktır.

member
Activity: 308
Kaybettiğim zaman üzülmeyeceğim bir miktarla kripto para piyasasına giriş yaptım Smiley Yatırımımın yüzde atmışını bitcoine yatırdım çünkü bitcoin her zaman kazandırıyor Grin Geri kalanının çeşitli koinlerden sepet yaptım.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Bu adam eger sabretmeyi basarabildiyse su an bir milyoner olmustur. Vay anasini bee .

Kardeş aç gözlülüğe ve kaybettiklerine üzülmeye hiç değmez, her yeni gün karşına yeni bir fırsat çıkarıyor. Hedeflediğin kar oranını yakaladığında tokatla geçsin gitsin yoksa milyoner olurdum şöyle yapardım böyle yapardım demenin bir faydası yok. Şimdi bana fırsat verilse 2013'e dönsem hayatımda değiştireceğim çok şey var...
member
Activity: 322
Merit: 12
Bu adam eger sabretmeyi basarabildiyse su an bir milyoner olmustur. Vay anasini bee .
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Merhaba,

Ben 2500 tl lik bi para yatirdim, siz ne kadarla oynuyorsunuz?

70.000 $

Başlığı kim nereden nasıl bulduysa iyi bulmuş. Yalniz değeri görünce elim ayağım titredi. O zaman bitcoinin 85 Türk lirası ve Bir doların da 1.8 olduğunu düşündüğümüz zaman o zaman için adamın 1500 bitcoini olmuş oluyor ve su düşüş döneminde bile satmış olsa 13 milyon yapıyor. Abi elim ayağım titredi. 5 yilda 126 bin lirayı 13 milyon yapmak.

Evet işte dijital piyasaya yatırım yapmanın güzelliği bu, tam olarak bu nedenle merkez bankaları büyük bankalar ve finans sektörü paranın bitcoin ve altlara gideceğeni anladı ve önlemi aldı, çeşitli araçlarla marketi küçültme operasyono var.

İstedikleri kadar operasyon yapsınlar, dijital devrimi asla engelleyemezler. Belki biraz yavaşlatabilirler ama asla önünde duramazlar.

Bu arada 2013 konusunu hortlatan arkadaş ; iyi kide hortlatmış.. Geçmişten günümüze Bitcoin'in ne kadar kazandırabileceği hakkında  güzel , canlı bir örnek olmuş. HODL yapabileni resmen zengin ediyor.
member
Activity: 322
Merit: 11
Merhaba,

70.000 $

Başlığı kim nereden nasıl bulduysa iyi bulmuş. Yalniz değeri görünce elim ayağım titredi. O zaman bitcoinin 85 Türk lirası ve Bir doların da 1.8 olduğunu düşündüğümüz zaman o zaman için adamın 1500 bitcoini olmuş oluyor ve su düşüş döneminde bile satmış olsa 13 milyon yapıyor. Abi elim ayağım titredi. 5 yilda 126 bin lirayı 13 milyon yapmak.
full member
Activity: 434
Merit: 112
milyon $ olmuştur tebrikler  Smiley Geçte olsa yarım btc alcam yakında.Bozdur bozdur harca  Grin

Hocam sen o zamandan geç olduğunu düşünüyorsan biz napalim. O zamandan alanlar şu an paşalar gibi yaşıyor. Yediklerini önlerinde yemedikleri arkalarında sözü bile çok basit kalıyor.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Merhaba,

70.000 $

Ben bu resmi bi yerden hatırlıyorum farklı bir nick tarafından ama sonunda çoğu dice tarafından lost olmuştu Smiley

Stunna'nın kulakları çınlasın  Wink
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Merhaba,

70.000 $

Ben bu resmi bi yerden hatırlıyorum farklı bir nick tarafından ama sonunda çoğu dice tarafından lost olmuştu Smiley
Pages:
Jump to: