Pages:
Author

Topic: BitcoinHaber.com - Doğru, Tarafsız, İlkeli Bitcoin Haberleri - page 2. (Read 3249 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
hayırlı olsun çakır, mobilden girdim kısaca göz attım , hoş duruyor eline sağlık, içeriğide doyurucu olacaktır. forumdan başka kimler var acaba merak ettim .
tekrar kolay gelsin yolunuz açık olsun
full member
Activity: 364
Merit: 100
hayırlı olsun. bende yıldızlayayım siteyi. okumayı severim ve eğitim içerikli yazıları merakla bekliyorum Smiley
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
hayırlı olsun, güzel site.
Forumda zaten çok faydalandım bilgi birikiminizden
Buradan da takibe devam
hayırlı olsun Smiley
Hayırlı olsun çakır Smiley

Hepinize teşekkürler arkadaşlar Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Hayırlı olsun çakır Smiley
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
Forumda zaten çok faydalandım bilgi birikiminizden
Buradan da takibe devam
hayırlı olsun Smiley
hero member
Activity: 625
Merit: 500
hayırlı olsun, güzel site.
sr. member
sizdeki üşenmemezlik bende olacak ülkeyi terkederim Cheesy
domain güzel yer imlerine ekledim.
Pandaların nesli üşengeçlikten tükeniyormuş Smiley
Teşekkürler yorumunuz için.
harika haber, icerigin cok kaliteli olacagi kesin. feed readerima ekledim. ilk yaziyi da birazdan kahve icerken okuyacagim Smiley

footer'da sag kisimdaki takvim egreti durmus.
Site tasarımını henüz tam oturtamadı(k)m, ilerleyen günlerde temanın Türkçeleştirilmesi ve tasarımın zenginleştirilmesi (kur takibi vs gibi) üzerine çalışmalarım olacak. 
sr. member
Activity: 476
harika haber, icerigin cok kaliteli olacagi kesin. feed readerima ekledim. ilk yaziyi da birazdan kahve icerken okuyacagim Smiley

footer'da sag kisimdaki takvim egreti durmus.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
sizdeki üşenmemezlik bende olacak ülkeyi terkederim Cheesy
domain güzel yer imlerine ekledim.
sr. member
Merhaba Bitcoin Türkiye Topluluğu,
Kişisel olarak bugün bu toplulukta 1. yılımı doldurdum. İlk mesajımın üzerinden tam 1 yıl geçti. Bu forum sayesinde bir çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Artık öğrendiklerimi yeni gelen arkadaşlara biraz daha kurumsal bir kimlikle aktarma zamanı geldi. Bu forumda benden daha eski ve bilgili bir kaç arkadaş ile birlikte BitcoinHaber.com'u kurmaya karar verdik ve Bugün bitcoinhaber.com'un deneme yayınına başlamış bulunuyoruz.

Sitemizi neden açtığımızı ve ulusal medya'da çıkan bir haberdeki yanlışları elimden geldiğince düzeltmeye çalıştığım ilk haberimizin linki şu:
http://www.bitcoinhaber.com/deneme-yayini-ve-hurriyetin-yanlislari/

Sizlerden gelecek olan her türlü görüş, öneri ve isteklere açığız.

Kendi adıma konuşacak olursam, ben ağırlıklı olarak "eğitim" konularında Türkçe içerik üretmeye yoğunlaşacağım, Sitedeki diğer editör arkadaşlar da yorum yapıp kendileri ne yapacaklarını anlatırlar artık Smiley

Bir diğer yazarımız ortaya çıkmış;
Şu linki bırakıp gideyim, güzel güzel.

Ekibi tamamladık;
Olumlu olumsuz her turlu fikir ve dusunceleriniz icin tesekkurler arkadaslar. Uzun zamandan beri hayata gecirmek istedigimiz bu proje icin sartlar ancak olgunlasti. Umuyoruz ki tum Turk Bitcoin camiasi icin faydali olacagiz. Tum bilgi birikimi ve tecrubemizi buradan aktarmaya devam ederken bir yandan da bilgisi olmadan fikir beyan edip insanlarda yanlis algilar olusmasina sebebiyet veren medyamizin yanlislarini duzeltmeye, en dogru bilgileri sizlerle paylasmaya gayret edecegiz.

Bilgi paylastikca cogalir felsefesinden hareketle bu ise gonul vermis tum arkadaslarimizi bizlerde gonulden desteklerken herhangi bir rekabet ortamina ve polemige girmeyecegimizi, hic bir arkadasimizi rakip olarak degil ayni ise gonul veren ortak bir yapinin parcalari olarak gormekteyiz.

Tesekkurler
Pages:
Jump to: