Pages:
Author

Topic: Bitcoini nerde nasıl öğrendiniz - page 8. (Read 3538 times)

full member
Activity: 602
Merit: 122
June 29, 2017, 08:39:12 AM
Buradaki birçok üye gibi uyuşturucu nasıl alınır sorusunun karşılığını veren Google sayesinde öğrenmiş olabiliriz. Huh
Ayakkabı kutusundan daha iyi depolama yöntemleri diye aratmış da olabiliriz. Huh

Sadece merakımdan soruyorum bu bir espiri mi? yoksa ciddi misiniz bunu yazmakta, çünkü etrafımda bitcoin ile ilgili en az 10 kişi var bırak o dediğiniz pisliği kullanmayı adından bile iğrenir.
hero member
Activity: 532
Merit: 500
June 29, 2017, 08:05:52 AM
Ben ptc sitelerini ilk olarak keşfettim daha sonra onların ödeme yöntemleri arasında bitcoin gördüm sonrası paso araştırma tabi bitcoin nedir kim yaptı nerde yaptı nasıl kazanılır ne yapılır derken bu foruma geldim.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
June 29, 2017, 07:43:38 AM
Buradaki birçok üye gibi uyuşturucu nasıl alınır sorusunun karşılığını veren Google sayesinde öğrenmiş olabiliriz. Huh
Ayakkabı kutusundan daha iyi depolama yöntemleri diye aratmış da olabiliriz. Huh
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
June 29, 2017, 07:39:55 AM
Belki daha önce de konusu açılmıştır ama bulamadım ve tekrar açayım dedim
Ben 2013 yılında ikinci el ekran kartı ararken öğrendim. Açıklama kısmına mining yapılmamıştır falan yazıyorlardı. Bu mining nedir acaba falan diye araştırırken öğrendim. Nvidia kart aldım, iyi mining yapılmadıgını öğrendim daha da kurcalamadım. O zamanlar altcoinden falan hiç haberim yoktu.
Sonra geçen sene sonlarına doğru bir yerlerden haber okudum vay anasını dedim ve iyice araştırmaya başladım.
Pages:
Jump to: