Pages:
Author

Topic: Bitcoin’i Olumsuz Etkileyecek ”Rüzgar” Yıl Sonunda Yaşanabilir - page 2. (Read 533 times)

member
Activity: 574
Merit: 13
Fiyatın yükselmesini bekleyenlerin sayısı azalırken düşüş beklentisi içinde olanlar artıyor. Bana kalırsa bu iyi bir şey. Ne zaman çoğunluk umudunu keserse o zaman fiyat yükselmeye başlayacak bence.
hero member
Activity: 1554
Merit: 762
Bu sene zirveden düşüşe geçtiği zamanda da bir çok insan piyasadan elini çekmek zorunda kaldı fakat insanların kısa yoldan zengin olmak gibi bir düşünceleri olduğu için hala piyasa canlı durumda ve sabretmek istemiyorlar sürekli yazıp çiziyorlar. Beklenen günler yakın.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Hayır bu bitcoini olumlu etkileyecek tek bir şey bile mi olmuyor? En saçma konuda bile daima olumsuzluk var. O zaman bu piyasayı komple bırakalım? Herkes boşuna uğraşıp bekliyor nasılsa.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Pİyasada yükseliş olup fiyatlar yukarı çekilmezse yatırımcı beklemeye devam eder en fazla, zararla çıkacaklarını sanmam piyasadan, o kadar beklemişler yani.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
İçerikteki saçmalıkları arkadaşlar belirtmiş zaten. Piyasa herkesin beklentisini karşılamak zorunda değil, doğru taktikler ve sabır ile mücadele etmedikten sonra buradan kâr elde etmek zor Smiley
full member
Activity: 457
Merit: 101
Bitcoin fiyatı yıl sonu 9.500 dolara çıkmaz ise binlerce milyoner yatırımcı parasını piyasadan çekecekmiş öyle mi Grin  Haber verdiğiniz iyi oldu hemen yatırımımı çekeyim.

Evet bende okurken o kısım banada saçma geldi. Yatırımcı az ya da çok kâr elde etmeyi bekler. Bunlar kafalarına göre bir rakam belirleyip bitcoine fiyat biçmişler.
sr. member
Activity: 518
Zaten bu saate kadar bitcoini olumlu etkileyecek bir şey yaşanmadı ki bu saatten sonra daha neyin olumsuz rüzgarından bahsediyoruz onu da çözemedim. Çok sıktı bu kararsızlık artık.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Ortalık iyice karıştı ,yıl sonunda bitcoin fiyatı yükselecek diyenler ,diğer tarafta yıl sonuna doğru bitcoinde ciddi bir düşüş yaşanacak diyenler ,bence bu ikiside olmayacak bitcoin 6 ile 7 bin dolar arasında kalacak.
full member
Activity: 840
Merit: 111
Açıkçası ben yıl sonuna doğru bitcoinden ünitliyim
Daralan bir üçgen içerisinde 9 aydır ilerliyor ve gitgide hareketleri daraldı.
5850 desteğini kıramadı ve şimdi 6200'ü destek haline getirmiş durumda. Gitgide düşüşleri de azalıyor, bir trend dönüşü var gibi ama bir kıvılcım bekliyor gibi şu sıralar çok yatay seyrediyor.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Bence bitcoin 6-7 bin dolar fiyat aralığını yıl sonuna kadar koruyacak ve 2019 yılı ilk çeyreğinde  yönünü yukarı çevirecektir ve  2019 yıl  sonuna kadar ciddi bir sıçrama gerçekleştirecektir. Tabi kripto para piyasası ne olacağını kestirmek çok zor
sr. member
Activity: 542
Bitcoin fiyatı yıl sonu 9.500 dolara çıkmaz ise binlerce milyoner yatırımcı parasını piyasadan çekecekmiş öyle mi Grin  Haber verdiğiniz iyi oldu hemen yatırımımı çekeyim.
full member
Activity: 742
Merit: 112
valla yıl sonu bence tam bir belirsizlik var ne yapacağını kimse kestiremiyor. hani şu aylarda kaç senedir ralli başlangıcı oluyor. bitcoini pahalıdan satıp da tekrar piyasaya gelmesi beklenen balinalar olumlu yaklaşacaklar mı yoksa sessiz mi kalacaklar bilmiyoruz.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Kasım ayından ocak ayına kadar olan süreçler incelendiğinde bitcoin için çoğunlukla yükselişler yaşandığı görünüyor bu yılda aynı durumun olacağını kişisel olarak düşünüyorum ama bu yükseliş beklentileri karşılayacak mı onu bilemiyorum fakat eğer beklentileri karşılanmazsa ,bu piyasayı yeterince tanımayan insanların bu piyasadan silineceğini görüyorum.
sr. member
Activity: 868
Sanki 7-8 aydır çok olumlu rüzgar esiyor da yıl sonu sadece olumsuz rüzgar olacakmış gibi bir başlık olmuş.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Her türlü senaryoya kendimizi ayarlayıp ona göre gelir giderlerimizi ayarlasak hiç fena olmayacak. Bu tür olumsuz tahminlere genelde sert karşılık veriyoruz ama gerçekleşme ihtimalleri ne yazık ki düşük değil..
member
Activity: 546
Merit: 10
her iki tarafa hareket ihtimali %50 bence. ortada ne boğa var ne ayı. yatay bant da gezip duruyor. etherinde şuralardan toparlanması lazım zira 165 doların altına sarkacak olursa düşündüğümüzden de daha zayıf demektir.
jr. member
Activity: 364
Bencede bitcoin bu fiyat aralığını yıl sonuna kadar koruyacak ve 2019 mart ayından sonra yönünü yukarı çevirecek sonrasın 2019 sonuna kadar ciddi bir yükseliş sergileyecektir ,umarım daha kısa sürede fiyatlanır
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Beni tek mutlu eden şey, bu zamana kadar yıl sonuna doğru hep bir yükseliş olmuştur. Şayet aynısı gerçekleşirse az veya çok bir yükselişle karşılaşacağız. Ha kriptopara bu hiç belli olmaz.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Insanlar gün geçtikçe sıkılıyor ve sabırsız bir şekilde üçe beşe bakmadan nakde dönüp kaçıyor gibime geliyor, zararına bozmak da bir çıkış stratejisi elbet ancak eninde sonunda maliyet seviyelerine de gelecektir diye bekliyorum
jr. member
Activity: 378
Rüzgar çoktan beridir yaşanıyor zaten ,haziran ayına kadar bekleyen bir çok yatırımcı fiyatların toparlanması üzerine piyasadan fırsatını bulan uzaklaşıyor ,bu durumda bitcoine olan ilginin düşmesine sebep oluyor.
Pages:
Jump to: