Pages:
Author

Topic: Bitcoini Pazarda göremeyen masum köylü - page 3. (Read 458 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
hiç kimse bitcoinin  pazarda alışveriş yapmak için kullanlaz bitcoin yatırım araçı olarak kullanılır. alışveriş yapmak isteyenler için altcoinler kullanılabilir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Bitcoin ve kripto paralar bir yana blockchain sistemi oldukca iyi ilerliyor bence. Tamam bitcoin pazara inecek dendi fakat daha erken hocam sabredin biraz.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
o devrim buraya gelecek ! O kadar. Kim ne derse desin hangi süpakülasyon dönerse dönsün tarihin başlangıcından beri süre gelen yine gerçekleşecek. Yeni eskiyi yenecek. Dünya bu yeni teknolojiyi kullanacak hatta insanlar ne olduğunu bilmese bile kullanacak.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
Amerika'nın kuruluş yılları ve devamında 1000'in üzerinde para birimi varmış. En nihayetinde dolarda karar kıldılar. bu kriptoların yaygınlaşması yani gündelik hayata iyice adapte olmasının tarihi önümüzdeki ilk ekonomik krizdir.
member
Activity: 322
Merit: 32
Yanıldığın nokta, insanları bu piyasaya çekecek bir şey olması gerektiği.

Sen Bitcoini rüyanda görüp mü sistemi savunur oldun ? Yoksa önce yatırım yapıp para kazanmak için mi geldin ?

Kimse birgün uyandığında Cyberpunk olup bu sistemi ölümüne savunmayacak. Ama para kazanmak için gelenler zamanla bu piyasayı sevecek ve parçası olacak.

Daha fazla kişiye ulaşmak için zamana ihtiyacı var bu sistemin. En azından benim fikrim bu yönde.

Yolun açık olsun.

Teşekkür ederim. Hem merit hem de iyi dileğiniz için Smiley
newbie
Activity: 57
Merit: 0
biz görür müyüz bilmiyorum bu bitcoinin kafasına tokmakla vurulabilir ama blockchaine tokmakla falan vuramazlar bu sistemi şuan yenemezler.
member
Activity: 574
Merit: 14
Bitcoin henüz yaygın ödeme yöntemi değil ama olma yolunda. Alibaba bunun alt yapısını hazırlıyor. kripto para ile alış veriş yapılması. milyonlarca ürün ve kripto para verip adresinize gelecek. Öyle ha deyince olmaz. daha yolu var. Bitcoin yatırım aracı olarak yaygın halini sürdürüyor.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done

Sen Bitcoini rüyanda görüp mü sistemi savunur oldun ? Yoksa önce yatırım yapıp para kazanmak için mi geldin ?

Kimse birgün uyandığında Cyberpunk olup bu sistemi ölümüne savunmayacak. Ama para kazanmak için gelenler zamanla bu piyasayı sevecek ve parçası olacak.

Daha fazla kişiye ulaşmak için zamana ihtiyacı var bu sistemin. En azından benim fikrim bu yönde.

Yolun açık olsun.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
Bir trader olarak ben bitcoine yatırım aracı olarak bakıyorum, ödeme aracı olmadığını iyi bir transfer yöntemi olmadığını çok önceden farkettim ama ödeme ve transfer için bir çok altcoin var ve onlara giden yolu btc açtı devrimini yaptı ve bu konuda aradan çekildi, yatırım aracı olarak işini yapıyor ve sorunu yok. Manipülasyon , iniş, çıkış, hack bunları kaldıramayan urğaşmasın zaten. Su akar yolunu bulur bütün borsalarda olan ve kriptokoin marketini yön veren olma konusunda bir sıkıntısı yok ve bu şekilde de devam edecek gibi.

İhtiyacın olsa merit verirdim, 10 numara cevap olmuş. Bana verdiğin meritler için de çok teşekkür ederim.
member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoinden ve kripto paralardan umudunu kesenlerin sayısında oldukça artış var ,bu gidişatın değişmemesi kripto paraların ve bitcoinin düşüşüne devam etmesi durumunda kripto piyasasına akimse kalmayacak.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
Bir trader olarak ben bitcoine yatırım aracı olarak bakıyorum, ödeme aracı olmadığını iyi bir transfer yöntemi olmadığını çok önceden farkettim ama ödeme ve transfer için bir çok altcoin var ve onlara giden yolu btc açtı devrimini yaptı ve bu konuda aradan çekildi, yatırım aracı olarak işini yapıyor ve sorunu yok. Manipülasyon , iniş, çıkış, hack bunları kaldıramayan urğaşmasın zaten. Su akar yolunu bulur bütün borsalarda olan ve kriptokoin marketini yön veren olma konusunda bir sıkıntısı yok ve bu şekilde de devam edecek gibi.
member
Activity: 322
Merit: 32

sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Bakkalda pazarda bitcoini göremeyen masum köylüler bitcoini lale soğanı yapıp köşeyi dönme derdine düştüyse eğlence yeni başladı demektir.
Eskiden ödeme yöntemi olarak bir iki kişi ekleyince heyecanlanan kesim şimdi bitcoin 100 dolar arttınca heycanlanıyor.

Kim bitcoin ile sakız alıyor gençler hiç kimse.
Gençler para kazanmak için mi burdan heycan duyduğu için mi ?
Nerede alternatif ödeme yöntemi olan Bitcoin.
Hani bankacılar korkuyordu.
Hani devrim.

Bir zamanlar bir hikayemiz vardı.
Kendi bankamız olacaktık.
Kendi kontrolumüzde arzı belli paramız olacaktı.
Heycanlıydık. Mutluyduk.
Bitcoinle sakız alacaktık.

Artık Bitcoin başarısız oldu.
Elimizde kalan bitcoin lale soğanıdır.
Vadeli işlemler zartlar zurtlar hesap ücretleri madenci spekülasyonları işi bitirdi.
Neyse gelecek aylarda alttan toplayanlar fiyatı yukarı çekip tokmağı tekrardan vurur.
Diyeceğim o ki devrim arayanlar başka kapıya dünya aynı bok sistem belli masturbasyona devam.
Pages:
Jump to: