Pages:
Author

Topic: Bitcoin'i sokakta da görecek miyiz? - page 5. (Read 1487 times)

newbie
Activity: 33
Merit: 0
November 29, 2017, 02:36:45 PM
Yakın bir zamanda kabul edilecek gibi duruluyor tamamen şu anki işlemlere bakıldığında 300 milyar dolara çıktı market hacmi coinmarketcup ta gözüküyor zaten ve bu yükseliş bu rakamlarla artık bitcoinin daha sağlam zemine bastığının kanıtıdır resmiyeti kazanmıştir tahminim 5 yıl içinde tabi bu bir varsayım; tamamen kullanıma gireceğine düşünüyorum zaten yavaş yavaş post cihazlari atmleri olsun bazi ülkelerde gözükmeye başladı bazi paylasimlarda görüyoruz zaten neyse kisa keseyim önümüzdeki yıllarda sistem tamamen oturacak ve hayırlısı olur bekliyelim görelim.
full member
Activity: 630
Merit: 102
November 29, 2017, 12:22:56 PM
Bitcoin'i sokakta basit işlerde kullanacağımızı sanmam ama bitcoin vasıtasıyla yani yapılan reklamı sayesinde diğer altcoinlerin zamanla daha özümsenip kullanılacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 350
Merit: 110
November 28, 2017, 01:28:41 AM
Al bitpay kartı visa kullanan yani kredi kartı olan heryerde sokakta cafede barda ödemeni yap, yani senin söylediğin şey zaten gerçekleşti, bitcoin çoktan sokaklara indi Smiley
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
November 27, 2017, 06:00:31 PM
Son 1 senedir deli gibi her kanalda, her gazetede, her yayın organında adı zikrediliyor. Bundan sonra sokağa yayılmaması için hiç bir engel görünmüyor. Fakat fiyatı çok yüksek olduğu için imkansız gibi geliyor insana.
Şöyle de bir durum var ki; Bitcoin duyuldukça blockchain'de duyuluyor. Cryptocurrency piyasasıda duyuluyor. Belki btc yayılamayabilir ama ETH tokenlerinin yayılacağını düşünüyor. En basitinden şuan ico'su başlayan PundiX ya da piyasada olan Swarm City bunlara örnek verilebilir. 
hero member
Activity: 784
Merit: 500
November 27, 2017, 05:16:47 PM
Hayaller ve hayatlar diyorum, bu hantallık devam ederse yakında bırakın sokağı kimse Bitcoin kullanmayacak zaten satın alan insan kullanmak için değil yatırım yapmak için satın alıyor. Kimse Bitcoin'ini harcamaz.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
November 27, 2017, 03:03:45 PM
Bu kadar hantal ve geliştirilmesinin önüne geçilen bir teknolojiyi sokakta görmemiz imkansız gibi gözüküyor. Günümüz teknolojisiyle Bitcoin anında transfer edilebilir ve düşük ücretli olabilirdi ama olmadı çünkü birileri spekülasyon yaparak para kazanmak zorunda.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
November 27, 2017, 09:48:04 AM
Böyle bir şeyin olması için birkaç yıl gerekli bana göre. Şuan erken gibi böyle bir gelişme için. 1-2 yıl kurtarmaz yani en az 3-4 yıl gerekli.  O zamana kadar bitcoin değerini kaybetmezse tabi en önemlisi de bu. Bir de işlem ücretleri azaltılmalı yoksa sokakta kullanılması imkansız olur yani.
full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
November 27, 2017, 08:36:26 AM
Bitcoinin popülerliği artıyor çünkü insanlar değer saklama aracı olarak kullanıyorlar. Sokakta görebileceğimizi sanmıyorum. Bu transfer hızları ve ücretleri ile biraz zor. Hele ufak miktarlı ürünlerin alışverişinde görmemiz mümkün değil. Sokakta kullanılacak olan kripto para başka bir tane olacak. Bitcoin forklarından biri de olabilir başka bir coin de olabilir.
member
Activity: 448
Merit: 11
November 27, 2017, 08:20:29 AM
Kanaatimce göreceğiz; yedi sekiz ay öncesine kadar Bitcoin 'in ismini bile bilmezken şimdi en iyi yatırım aracı olarak bitcoin görünür oldu vatandaşlar altın alıp yastık altında saklamaktansa bitcoin alıp daha fazla kar etme düşüncesinde olduğu müddetçe sokakta bitcoin'İ GÖRMEMİZ YAKINDIR
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
November 25, 2017, 09:41:40 AM
Zeki Müren de bizi görebilecek mi Cheesy Bitcoin’i sıradan yaşantıya entegre edip günlük ödeme yöntemi olarak kullanmak epey vakit alacak gibi duruyor. Stabilleşmesi şart.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
November 26, 2017, 07:09:10 AM
Önce bir transfer ücretlerine ayar versinler de sokakta mı göreceğiz mutfakta mı yani nerede göreceksek görelim. Bu haliyle epey zor
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
November 25, 2017, 07:26:40 AM
Bitcoin 5 senedir sokakta zaten. Bitcoin Sokak Hareketi'nden haberin yok galiba. Smiley
Fiyatlar yükselince hareket biraz geride kaldı ama hala aktif olarak çalışan arkadaşlar var.

member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
November 25, 2017, 07:00:30 AM
monetha coinin projesi küçük işletmeler için de ödeme yöntemi olarak kullanılabilmesi diye biliyorum ancak monethanın yol haritasına göre proje tam anlamıyla 2019 yılının başlarında hayata geçecek görünüyor. bu tarih daha önlere gelebilir mi bilmiyorum ancak faaliyete geçtiğinde küçük esnaflar diye tabir ettiğimiz ve bitcoin piyasasıyla illgilenenen bir bakkalda dahi çok kaloylıkla dijital para ödemesi yapılabilir hale gelecek inşallah
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
November 24, 2017, 09:57:04 AM
Güncel transfer ücretleriyle Bitcoin'i sokakta görmek çok zor fakat STACK gibi projeler sayesinde 30 farklı para birimiyle ödeme yapılabileceği söyleniyor. Blokzincir teknolojisini yakında sokaklarda görebiliriz.
member
Activity: 178
Be Free
November 24, 2017, 07:07:33 AM
Bitcoin ve bilimum altcoinleri günlük hayatta görebileceğimi hiç sanmıyorum. Devletlerin çıkardığı merkeziyete dayanan coinler sokakta kullanılacaktır. Devletler bu kadar bu işlere pasif kalmıyor. Yaygınlaşmasına izin vermezler. Kendi elleri ile yapılmamış bir şeye karşı ciddi mücadeleler verirler. Sonuç olarak sanal paralar kullanılacak ama şuan olanların nerdeyse %99'u yatırım aracı olarak kalacak. Bu demek değil ki önemsizler. Hayır. 10-12 yılda ulaşılan noktaya bakarsanız 300 milyar dolarlık bir borsa oluştu. Geleneksel borsaya fark atan noktaları oldukça fazla. Daha da fazla büyürse bu işlere girmeyen kalmayacak. Ne kadar şanssız olsak da erken girmenin kaymağını az da olsa hepimiz yiyeceğiz.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
November 24, 2017, 05:49:32 AM
Böyle zamanlara çok az kaldı bence de. Yani kime neye göre az veya çok orası değişir ama benim tahminim 2 yıl sonra iyice yayılmış olur. Bu bana göre çok da uzun bir süre değil açıkçası yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama. en kötü ihtimalle 2 dükkandan birinde kullanılacak seviyeye gelir.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
November 23, 2017, 09:45:45 PM
kredi kartı çıktığı zamanda hiç inandırıcı değildi kullanmaya tırsardı zaten geçtiği yerde çok azdı
şimdiyse neredeyse nadiren nakit kullanıyorum.
kripto para da 1-2 yılda olmayacak ama mutlaka olacak.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
November 23, 2017, 09:03:19 PM
Bitcoin'i değilde önümüzdeki dönemde Ethereum'u sokakta görebileceğimize inanıyorum. Bitcoin saçma fork dedikodularıyla fiyatını yükseltmesine rağmen bu artık kriptoparalar onun statüsünü zedeledi ve muhtemelen değer kaybına uğrayacak gibi gözüküyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
November 23, 2017, 08:33:23 PM
Günlük hayatta kullanılabilmesi için daha stabil ve işlevsel hale gelmesi gerekiyor.Şimdilik kar amaçlı çok iyi bir yatırım işlevi görüyor.Günlük hayatta kullanabilmek şimdilik zor ama zamanla olacak gibi görünüyor.
member
Activity: 476
November 23, 2017, 05:06:04 PM
Hala arkadaş ortamlarında birazcık boş işlerle uğraşan biri gibi algılanıyorum ancak inancım tam kriptopara piyasası onların hayallerinin ötesine çıkacak
Pages:
Jump to: