Pages:
Author

Topic: Bitcoin'i yasaklayan ülkeler - page 6. (Read 997 times)

member
Activity: 105
Merit: 10
January 06, 2018, 03:46:46 AM
Birkac hafta önce yazmıştım forumda yine yazayım. Ülkemiz AB'ye aday ülke olduğundan AB resmi ve bağlayıcı bir karar aldığında bizde de o uygulama mevzuata girer diye düşünüyorum. Tabii ki hayırlısı olsun
newbie
Activity: 63
Merit: 0
January 05, 2018, 07:28:09 AM
Geçen haberlerde gördüm 'Bitcoinden uzak durun bu hayır işi değil' diye sizce hangi ülke? (evet bildiniz türkiye Cheesy)
newbie
Activity: 8
January 05, 2018, 07:18:06 AM
yasaklamak okadar kolay olsaydı..
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
January 05, 2018, 03:17:49 AM
Yine başladınız şu sitenin linklerini burada paylaşarak hit elde etme çabalarına. Kaç üyelik daha açarak bunu yapacaksınız bilmiyorum ama konu hakkında detay vermeniz gerektiğini öğrenmeniz iyi olmuş. Konuya dönecek olursak, bu ülkeler genellikle gelişime açık değil veya Bitcoin'den korkuyor o sebeple yasak koyduklarını düşünüyorum.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
January 05, 2018, 02:24:34 AM
diğer ülkeler artan talebi  bloklamak için hamleler de bulunabilir ama bu yasaklaması ve yasakladığı şeyi kontrol etme mekanizmasına imkan vermez tanımaz devletler için. rusya zaten işin arkasında o yüzden rusya yasaklamaz. diğer bahsi geçen ülkelerde de yasaklanacağını düşünmüyorum. yasak olan ülkelerde ki insanlarda bitcoin yok mu hiç birinde?  vardır illa ki.. istediğin kadar yasakla o kadar çok açığı var ki sızabileceğin.. yaptıkları işi yokuşa  sürmekten başka birşey değil.
full member
Activity: 392
Merit: 100
January 04, 2018, 07:40:54 PM
Ben bugün Mısır'ın islami olarak caiz değil gerekçesiyle durdurduğunu duydum ama doğru mu yalan mı bilemiyorum. Dine uygun değil vs.. vs.. bahanelerle yılarca teknolojinin gerisinde kalıyor müslüman ülkeleri tarih tekerrürden ibaret resmen.
member
Activity: 85
January 04, 2018, 03:59:48 PM
Bizim ülkemizde eğer vergi getirilme durumu olmazsa yasaklama olabilir mi acaba ?
member
Activity: 144
Merit: 16
January 04, 2018, 03:57:56 PM
Türkiyenin de yasaklaması yakındır sanki.. Malum iyi bi ticaret döndü mü biz buna hep fransız kalıyoruz
newbie
Activity: 34
January 04, 2018, 01:37:04 PM
yakında turkıyede eklenmez umarım
newbie
Activity: 39
January 04, 2018, 01:30:41 PM
Çoğu ülke ilgiltere, almanya, Amerika birleşik Devletleri ve Rusyanın ne yapacağını merak ediyor. Bilirsiniz teknolojik yenilikler önce bu ülkelere gelir mevzuatları oluşturulur sonra diğer ülkelere yayılır. Şu an buradaki durum karışık büyük devletler karar vermemişken küçükler ne yapacaklarını bilmiyorlar

Rusya`nin uzun süredir 2018 icinde tamamen yasallastiracagi vs konusuluyordu uzundur
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
January 04, 2018, 09:04:52 AM
Bu kervan biraz daha büyüyecek gibi görünüyor ama üç büyük devlet ABD, Rusya ve Çin'in tavırları tam olarak netleştiğinde yasak koyan ülkeler pozisyonlarını değiştirebilirler.
full member
Activity: 476
Merit: 100
January 04, 2018, 06:47:35 AM
Çoğu ülke ilgiltere, almanya, Amerika birleşik Devletleri ve Rusyanın ne yapacağını merak ediyor. Bilirsiniz teknolojik yenilikler önce bu ülkelere gelir mevzuatları oluşturulur sonra diğer ülkelere yayılır. Şu an buradaki durum karışık büyük devletler karar vermemişken küçükler ne yapacaklarını bilmiyorlar
full member
Activity: 560
Merit: 113
January 04, 2018, 05:25:47 AM
bu kararlarının tamamen bir netliğe kavuşturmak amacıyla verildiğini zannediyorum bunun gereği olarakta yeterince araştırmasının yapılıp gerekli düzenlemelerin devreye sokulmasından önce geçici bir yasak bana göre

Aynen öyle katılıyorum yoksa yasaklanmasının da bir faydası yok aslında en iyisi düzenlemek böylece her iki taraf da karlı çıkar. Gerçi bu ülkeler pek dikkate alınacak ülke değil zaten.
member
Activity: 182
January 03, 2018, 05:51:21 PM
bu kararlarının tamamen bir netliğe kavuşturmak amacıyla verildiğini zannediyorum bunun gereği olarakta yeterince araştırmasının yapılıp gerekli düzenlemelerin devreye sokulmasından önce geçici bir yasak bana göre
newbie
Activity: 5
January 03, 2018, 03:00:45 PM
Bitcoin ve diğer kripto paralar kutuplaştıran olaylar olabiliyor. Ekonomiciler ve hükümetler bu konuyla nasıl başa çıkacaklarına karar veremiyorlar. Japonya ve Belarus gibi bazı ülkeler yeni teknolojinin avantajlarından faydalanmayı tercih etse de diğer ülkeler bunu yasaklama yolunu tercih ediyorlar. Ekteki haberde Bolivya, Ekvator gibi Bitcoin yasağı getiren ülkeleri görebilirsiniz.

Link: https://dowbitturk.com/bitcoini-yasaklayan-ulkeler/
Pages:
Jump to: