Pages:
Author

Topic: “Bitcoin’in 20 Kat Değerlenmesi Anormaldi” - page 2. (Read 289 times)

jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Bu kadar hızlı yükselmesinin sebebi çok fazla haber yapılması ve para girişinin çok hızlı bir şekilde artması ile olmuştu.Birde Borsalarda sanırım yapılan işlemlerden dolayı artış başladı.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
e zaten bunu bilmiyor muyduk. Herkes bas bas bağrıyordu bu büyüme natural bir büyüme değil o zamanlarda elimde olanların çoğunu çıkarmıştım ancak sonra biraz düştüğünde tekrardan girdim maalesef güvenip
member
Activity: 462
Merit: 42
paylaşıma baktığım zaman gerçekten kaliteli içerik üreten bir arkadaş tarafından yazılmış zaten öncelikle btc nin önümüzdeki senelerde bu döngüleri aşacağını düşnüüyorum. bana göre 20 kat arttığı zamanda 100 kat 200 kat artacak diyenler anormaldi.
member
Activity: 448
Merit: 15
Hiçbir hareket normal değil ki. Yükselmesi de düşmesi de anormal tepkiler. İnsanların kolay para hırsından kaynaklı.

Bi kere pump ve dump gibi kavramlar bundan sebep var. Manipülasyona meyilli herşeyde bu durum geçerli.

Btc'deki manipülasyon biraz daha düşük ihtimalli, ancak gelen hareketlere tepkiler çok duygusal. Gerçek bir emtia olmadığından sebep reaksiyonlar sert.
member
Activity: 742
Merit: 19
Daha bir çok anormalliklere hazır olun bence.19k kimse beklemiyoırdu aynı şekilde 3k da kimse beklemiyordu.5-6k civarında 2017 de giderken birden patlaması suni bir artış olduğunu gösteriyordu bize.Bir yerden sonra satışlar artıp girişler durunca düşmesi kaçınılmaz oldu.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Kripto para piyasası içerisindeki hiçbir harekete akıl sır ermiyor. Kripto paraların belirsizliği sürdüğü müddetçe de her türlü fiyat hareketini bekleyebiliriz. Boğa için de yine aynı şekilde sürpriz gelişmeler beklemekten başka elden bir şey gelmez..
full member
Activity: 630
Merit: 102
Anormallik bir anda o kadar değerlenmesiydi yoksa 19k ları görmesi şaşırtıcı bir şey değil bana göre. Ha anormallikler normal mi bu piyasada normal bence. Bakalım 2019 ilk çeyreğinde neler olacak
full member
Activity: 420
Merit: 105
Ben piyasayla tanıştığımda bitcoin 8 bin lira falandı. Sonra 2 ay içinde 80 bine kadar çıktı. Bunun normal bir şey olmadığını hepimiz biliyorduk. Bu yüzden düşüş kaçınılmaz oldu. Başladığımız seviyelere geri geldik.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Alemin akıllısı bir tek bunlar değil mi  Grin Hepimiz anormal bir durum olduğunun farkındaydık zaten. Tabi bu adamlar ünlü olunca daha bir etkili oluyor herhalde.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Medyanın rolü çok büyük geçen seferki boğada. 10,000 doları geçtikten sonra haber bombardımanı başlamıştı kanallarda. Ederinden fazlaca şişirildi. Ekonomi kanalı olmayan sıradan haberler bile her gün BTC'ye vakit ayırıyorlardı. Bence bunun etkisiyle çok büyük bir amatör yatırımcı kitlesini kendine çekti piyasa. Düşüşten sonra da artık Bitcoin adını duymaz olduk kanallarda.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Uzun vade için umutlar dışında kimsenin fikri yok. Kısa vade de Ocak ayıda şubat ayıda mutlu etmeyecek gibi.
20 katlar çok zor görünüyor.
member
Activity: 680
Merit: 10
Evet anormal bir şekilde 20 kat arttı ama yine o şkilde sert bir düşüş gerçekleşti. Tekrar bunların yaşanmayacağını kimse garanti edemez. İyi haberlerle güzel bir rüzgar gelirse yeniden 20 bin dolar seviyelerini görebilir, biraz sabırlı olmak lazım
full member
Activity: 616
Merit: 100
Boga piyasasında kriptoya ilgim başladı. Ama tabiki ben bountylere girip kazanmaya başlamam ayı piyasasına rast geldi. Kaç aydır uğraşıyoruz gelenler hiç birşey etmiyor. Hızlı yükseliş yerini düşüşlere bıraktı. Halada bu düşüşler devam ediyor. Tekrar Bitcoin o seviyelere gelir mi bilinmez ama artık düşüşler dursun
member
Activity: 378
Merit: 14
Kripto para dünyasında sıradan olan bir şey var gibi mi duruyor? Burada her şey anormal. Bu muhabbetleri bırakıp, neden normal olmadığını araştırsak daha mı iyi olurdu acaba?
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Bitcoin'in bir kac kurustan buralara gelmesi anormal zaten... Bu zamana kadar yaptigi inisler cikisler da anormal...
Ama daha anormal olani, onca altcoin'in türemesi ve cogunun afaki rakamlara ulasmasi...

Bitcoin'dan ve altlarden normal hareket beklemeyin:) Anormal oldugu icin hareketleri buradayiz; yoksa git hurdacilik yap, demir al demir sat:)
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Bitcoinin bu kadar ani bir yükseliş yapması zaten herkesi şaşırtmıştı.Bu kadar yükselmesinin sebebi acemi yatırımcıların yüklü paralarla piyasaya girmesiydi.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
zannedilenen aksine yükseliş de epey uzun sürdü. yanlış hatırlamıyorsam 20 aylık bir boğa sezonu yaşanmıştı. o mantıkla devam edersek 2019u pas geçsek de olur.
jr. member
Activity: 490
bir yılda 20 kat artabilen bir varlığın bir o kadar düşebilmesi de gayet olası. kaldi ki hala o seviyeye düşmemiş bile.
jr. member
Activity: 308
Yükseliş çok hızlı oldu ama düşüş uzun sürdü ve tekrar yükselmesi zaman alacak. Herkesin beklediği bir anda tekrar 20 kat değerlenmesi. Ancak bir daha o kadar hızlı bir yükseliş olacağını sanmıyorum. Yavaş yavaş yükselerek tekrar eski günlerine dönecektir.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Bence gayet normal neresi anormal.Arz talep meselesi.Musluğu kıstıklarında fiyat artıyor açtıklarında azalıyor Btc'nin fiyatı.Her sene bitcoine olan ilgi arttıkça fiyatıda artacaktır.Sadece zaman meselesi.
Pages:
Jump to: