Pages:
Author

Topic: Bitcoin’in 6 ay içinde 10000 doları aşma şansı belirlendi - page 2. (Read 209 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
6 ayda 6 k yı aşamasada bana göre 2 yıl sonra 10 k yı aşmış olacak buda yatırım için şu seviyelerin bir fırsat olduğu anlamına gelmekte.
jr. member
Activity: 257
Merit: 1
6 bin usd yi görmesi bence yüzden 20 den çok daha büyük ihtimal ben yüzde 60 6 k yı göreceğini düşünüyorum 6 ayda.
copper member
Activity: 98
Merit: 0
Kripto para analiz şirketi Skew Markets, Bitcoin’in önümüzdeki 6 ay içinde 10 bin dolar seviyesini geçme şansını belirledi.

Şirket tarafından gerçekleştirilen analizde en büyük kripto paranın Eylül ayına kadar 10 bin doları aşma şansının yüzde 4.6 olduğu sonucuna ulaşıldı.

Ek olarak Bitcoin’n daha düşük fiyat hedeflerine ulaşma ihtimali de belirtildi. Örneğin bir numaralı kripto paranın Eylül’e kadar 8 bin dolar olma olasılığı yüzde 10. Bu, hedef 6 bin dolara indirildiğinde iki katına çıkarak yüzde 20’yi biraz geçiyor.

Öte yandan Hafta sonu 4 bin doları kıran Bitcoin, burada tutunamayarak bir miktar geri çekildi ve birkaç gündür 3950 – 4000 dolar aralığında işlem görüyor. Bitcoin’in piyasa hakimiyeti yüzde 51’in altına düşerken bazı alternatif kripto paralarda çift haneli artışlar sürüyor.

Bu arada Wall Street stratejisti Tom Lee de yeni bir Bitcoin analizi ile geldi. Lee, S&P 500 ve piyasa değerleri küçük olan hisse senetlerindeki son rallilerin iki standart sapmadan büyük olduğuna dikkat çekerek makro piyasalardaki olumlu fiyat hareketlerinin Bitcoin’in fiyatını etkileyebileceğini öne sürdü. Lee, buradan hareketle Bitcoin’in hisse senetlerini yakalaması halinde 10 – 20 bin dolar aralığına çıkabileceğini iddia ediyor.

KAYNAK https://uzmancoin.com/bitcoin-sansi-belirlendi/
Pages:
Jump to: