Pages:
Author

Topic: Bitcoinin arkasında kim var Okuyun! - page 3. (Read 586 times)

jr. member
Activity: 112
Merit: 1
June 07, 2018, 02:27:13 PM
Son roportaji ile gonullerde taht kuran forum uyesi sende kralsin ama merite muhtacsin:)bitcoin yasatan madenciler arkasinda kimin oldugu adi olmasada bir cok para babasi balina bizde kumlarinda oynayan gecici şahıslarız
full member
Activity: 1176
Merit: 159
June 06, 2018, 09:59:46 AM
kendi ile röportaj yapan adam son cümlesi ile güldürdü..

Röportajın devamı için lütfen meritleyelim..
full member
Activity: 560
Merit: 113
June 06, 2018, 09:50:27 AM
Kendinle röportaj yaptın sanırım  Grin ama bence iyi yazmışsın çoğuna katılıyorum bitcoin'in dikkat çekmesinin nedeni her şeye karşı değer kazanması ama böyle devam ederse insanlar neden yatırım yapsın?
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
June 06, 2018, 09:33:33 AM
Valla bitcoinin arkasında kimin olu olmadığı çok da önemli değil , dünya para sisteminin başında kim var ise bitcoinin arkasında da onlar var. Bizler bu kripto piyasasının para kazanmak için giren  gönüllü denekleriyiz.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
June 06, 2018, 05:41:21 AM
Röportaj mı? Kim kimle röportaj yapıyor? Yazının içindeki çoğu görüş de eksik. Doğru olan kısım ise zaten çoğu kişi tarafından bilinen şeyler.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
June 06, 2018, 02:10:50 AM
Bitcoinin arkasında kim var.
Geliştiricileri kimler
Bunların yerini başkası alabilir mi
Bitcoine desteklerini cekerler ise ne olur

Hemen söylüyorum
Bitcoinin arkasında temelde kimse yok. geliştiricileri bitcoinden vazgeçerse birşey olmaz yerini başka geliştiriciler alabilir ama işin püf noktası madenciler. Madencilerin tekelinde giden piyasa var madenciler bitcoinden desteğini çekerse ne olur hadi bakalım o zaman rüyadan uyanirmiyiz.

Bitcoine kim karşı
Aslında çoğu ekonomist karsi
Normal reel sektörde çalışan biri karşısında olmalidir
Kimse bitcoinin kontrolsüz büyümesini istemez

Neden istemez
Çünkü olay farklı noktaya gider
Bitcoin ana para birimi olursa bunun bedeli ağır olur
Bir çok insan kaybederken çok az insan kazanır

Olayin Enflasyon boyutu
Bitcoin 4 senede bir halving denen ödül yarilanmasi yaşıyor bitcoin tüm ekonomiyi domine ettigini varsayalım her 4 senede bir ne olur bitcoin karsisinda tüm varlıklar değer kaybeder
O zaman kimse emtialar yatırım yapmaz
Herkes bitcoin peşinde kosar

Bitcoin çöker mi
Bitcoin çokebilir cokmeyedebilir ama alternatifi için var gücüyle çalışıldığı kesin
Bu bir deney

Bitcoin neden tektir
Bitcoin tektir bu alemde tek kalacaktır
Ne kadar proje çıkarsa çıksın bitcoin cokmedikce fiyatlama onun üzerinden yapılır
1 BTC = 1 BTC dir
Taklitler aslını yaşatır

Bitcoin köleliğin önünün açılmasıdır
Fikrim şudur Bitcoin oligarsinin fedaralizm ve gerçek köleliğin önünün açılmasıdır bitcoin gelecek ise gelecekte bitcoin sahibi olanlar ve olmayanlar olarak iki sınıf öne çıkar. Feodalizm ve kapitalizmi birleştiren şey bitcoindir.
Gelecek çok karmasik

Peki ya gelecekte bitcoini olmayanlar
Eğer varsayımlar gerçekleşir bitcoin ekonomik bir varlık olarak öne çıkarsa onlar için çok geç olacak çünkü yutulan bir ekonomi var. Bitcoinin 16 milyon ama 100 milyona kadar bolenebiliyor bu tüm ekonomiyi yutacak kapasiteyi ona veriyor demektir
Gelecekte 100 satoshiyeye 1 ay çalışıldığını göreceksiniz demek oluyor

Bitcoin patlar mı
Patlar patlamaz mesele destekçileri
Bitcoin madenci ekibin kontrolünde bitcoin cash olayında catirdamayi gördük
Bitcoin catirdarsa altında yatırımcısı ezilir

Madenciler kim
Tekel oluşturmuş bir tayfa var
Kim ne oldukları önemli değil
Piyasada sözü geçen onlar
Yarın deseler ki biz bitcoinden desteği çekip şuraya gidiyoruz o zaman bu kadar yatırımcı perişan olacak herkes panikle satacak kitlesel soygun resmen

Sınırsız madenci desteği bitcoini nereye taşır
Emin olun sınırsız madenci desteği dünya için tehlikeli
Bitcoin çökertilmesi daha makul seçenek belki bir çok yatırımcı üzülecek ama bitcoin durdurulamaz noktaya geldiğinde olacaklari tahmin bile edemiyorum

Dünya kripto ile bir yola girdi sonucu ne olacak
Biri tüm piyasayı domine edecek bir şey çıkarabilir ama kripto tayfasını bitcoinden nasıl koparacaklar
İnsanlara bir hikaye çizildi ve Bitcoine guveniyorlar, ancak olayın başka boyutlarıda var. Şimdi siz çin merkez bankası ve ya Fed olsanız bitcoini istermisiniz. Hiç kimse kontrolü dışında güç istemiyor ama insanlar bitcoini istiyor çünkü kazandırıyor enflasyondan etkilenmiyor.

Neden insanlar Bitcoine aşık
Net cevap Enflasyon
Etkilenmiyor çünkü
Dünyayı geri sarıyor
Tüm emtialar 200 sene boyunca değer kazandı
Enflasyon altında insanlar ezildi
Şimdi ilk kez kazanıyorlar
Her şeyin karşısında değer kazanan varlıkları var soruyorum kim buna hayır der
1 Gr altın 1 dolar iken şimdi 40 dolara yakın 100 yılda 40 kat artan altın fiyatı olayın ekonomik boyutunu enflasyonu varın siz düşünün
Bitcoin buna set çekiyor diyor ki: ben etkilenmiyor in al beni koy kenara elbet sana kazandıracağım benim sinirim belli ve güvenli limanın hatta altının bile sınırı yokken benim belli diyor

Hem kötü hemde halkta karşılık buluyor diyorsunuz
Evet aynen onu diyorum
Bende para basma makinesi olsa bitcoinden nefret ederdim
Ama para basma makinesi yoksa bitcoini çıkış olarak görürüm. Ancak işin ucu farklı noktaya cikasiya kadar yani ekonomik tekel olduğunda bitcoin eğer bitcoin sahibi İsem dünya bana hoş değil İsem o zaman büyük sıkıntılar beni bekleyecek demektir.

Röportajın devamı için lütfen meritleyelim

Pages:
Jump to: