Pages:
Author

Topic: Bitcoin’in En Büyük Sorunu: Kötü İtibar - page 2. (Read 461 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
ben bitcoinin kötü itibarı olduğunu düşünmüyorum, hala hacklenememiş, olması dünyanın neredeyse internet olan her yerine yollanabilmesi onu muteber yapan etkenler arasında
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
kötü itibar gösterenlerin bir kısmı da, bitcoini çiftlik bank gibi gören kitle hocam, bunlara laf anlatılmıyor
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Kötü itibarın sebebi sadece güvenlik sorunları, illegal işler değil.
İstenilerek yapılan bir karalama kampanyası var. Finansal devrimin gerçekleşmesini istemeyecek çok sayıda insan ve hayal edemeyeceğiniz kadar büyük bir para işin içerisinde.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Maalesef bu itibar devletlerin basta kripto piyasasina olumsuz bakmasindan kaynaklandi ve bu kolay kolay yok edilecek birsey degil. Belki yine devletler yaptiklari duzenlemelerle yavas yavas bu lekeyi kaldirabilirler.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Koru itibar kismina katiliyorum ama itibardan ziyade insanlar paraya bakiyor.  Yukselirken kimse itibar filan demiyordu.  Duserken itibar deniyor. Herkes parasina bakar.  Hele bir yukselise gecsin itibari hemen artiverir. 
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bitcoin kötü itibarı hak edecek bir suçu yok  çünkü kötü itibar konusu suçlamalar tüm değerli varlıkların alet olduğu suçlar buradan bitcoini hedef seçip karalamaya çalışıyorlar bu yanlış dolar la altınla pırlantayla da uyuşturucu silah alınabiliyor..
newbie
Activity: 168
Bitcoini kötü amaçlar için kullanan insanlardan dolayı kötü itibari var. Yoksa bitcoinin kötü bir tarafı yok onu kötü yapan insanların bitcoini kötü kullanımı.
member
Activity: 350
aslında reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama bitcoin ile ilgili çıkan her haber büyütülüyor ve piyasa üzerinde olumsuz etki yaratıyor. aslına bakarsanız haberlerin çoğu da abartı ya da yanlı..kötü itibarın nedeni yanlı yanlış haberler...
full member
Activity: 686
Merit: 101
Bitcoinin kötü itibarı olduğunu düşünmüyorum ona baklırsa bankalar daha kötü itibardalardır ancak hala müşterileri geliyor. Bitcoinde yukselişe geçtiğinde olumlu bir sarmala girer.
newbie
Activity: 69
Bu takip edilememe olayının nasıl bu kadar yanlış anlaşıldığını bir türlü anlayamadım. Bal gibi de takip edebiliyorsunuz ve hala böyle düşünülüp itibarsızlaştırmak çok anlamsız
newbie
Activity: 70
Bitcoin itibarını kötüleştirmek isteyenler kendilerinin işine gelmediği içindir yoksa bitcoin gayet açık bir platforum dünyada elinde en çok bitcoin bulunduran cüzdanı bile görebiliyorsunuz siz düşünün ...
full member
Activity: 367
Merit: 100
Bütün paraların itibarları kötü aslında, bitcoinin bence çok özel bir suçu yok. Bunun da zamanla devletlerin de desteğiyle aşılacağı kesin
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Doların çok iyi bir itibarı olduğu söylenemez bitcoin ile kara para aklanıyorsa mevcut paralar ile zaten karapara aklanıyor aksine bitcoin daha şeffaf bir ağ sunuyor bence
member
Activity: 672
Merit: 11
BNBTiger ! Fierce. firm. Victory.
dostlar bitcoin zengin insanar yüzünden  itibar kaybediyor bence hem kendileri alıyor hem küçük yatırımcıların önünü kesmeye çalışıyorlar bence durum bundan ibaret çünkü bildigim kadarı ile dünyanın en zengin aileleri bu işe girmeye başladı...
full member
Activity: 742
Merit: 112
devlet otoritesinin istediği paranın izini sürmek, kime ait olduğunu öğrenmek. fiziki paralarda bunları çok rahat yapabiliyorlar. iş kriptolara gelince ancak borsada hesabı varsa ve oradan bilgileri alırsa kime ait olduğunu bulabilir. söz gelimi bana bitcoin gönderildi, bunu istediğin alıcıya satar yine kimliğimi gizlerim. bu gizlilik ve kara para aklama iki yerden vurdukları noktalar.
member
Activity: 448
Bitcoin en çok 2017 yılında adından söz ettirdi ve yüksek fiyat artışı ile ,nsanların dikkatini çekerek itibar ve güven sağlamaya çalıştı, fakat ülkelerin kripto paralar üzerinde regülasyon uygulama kalkması bu işi biraz sıkıntıya soktu.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Böylesi bir teknolojinin varlığı insanlara inandırıcı gelmiyor. Bence asıl sorunumuz bu ancak ufaktan günlük hayatta kullanımlar başlasa itibar da hızla düzelecektir.
newbie
Activity: 238
Bitcoin ve dahilinde kripto piyasası kendine dünya ekonomik ve finans anlamında yer bulma arayışında ,hakkında çıkına tüm yazılanların iyi yada kötü hepsin,n doğruluk payı olduğunu düşünüyorum.
newbie
Activity: 168
bitcoinin illegal tarafı yok ama dünya tarafından rezerv olarak tutulmuyor. kripto paraları değil, blockchaini destekliyorlar. bitcoini ve pek çok kripto paranın en kötü tarafı ise kimin tarafında yapıldığı belli olmayan transferin sonucunun kestirilememesi.
newbie
Activity: 53
kara para aklama her yerde var ama kripto paralar bunu dahada kolaylaştırıyor kötü niyetli biri başka birinin banka hesabını ele geçirse bile para transferi sıkıntılı iş

bugün gördüğüm bir haberde 726 milyar dolardan bahsediliyor https://forum.donanimhaber.com/bitcoin-siyasete-bulasti-12-milyar-dolarlik-kara-para-aklandi-iddiasi--133709642

bence bazı devletler sırf bu yüzden kripto paraları destekliyor uyuşturucu kimyasal silahlar vb. devrim yapıyoruz derken dünyayı daha boktan biryeremi çeviriyoruz acaba ?
Pages:
Jump to: