Pages:
Author

Topic: Bitcoinin fiyatı kolayca manüple edilebilir mi? - page 2. (Read 310 times)

full member
Activity: 350
Merit: 100
Ben kolayca manipüle edilebileceğini düşünmüyorum aksine çok zor manipüle ediyor, yüz milyonlarca dolarlık btc gerekiyor manipüle etmek için btc yi.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Hala market hacmi doların dünya piyasalarında hacmine oranla çok düşük evet sisteme girmek çıkmak hızlı ve kolay değil ancak market hacmi hal müdahel edilmeye açık, düşük.
member
Activity: 560
Merit: 11
bitcoin çok kolay manüpüle edilebilir. Ünlü bir aracı kurum, devletlerin kriptolar hakkındaki açıklamalarını biliyorsunuz. Bunları değerlendiren balinalar istediği gibi yön verebilir. Bunu geçtim yazılımlar ile otomatik işlemler başlatılıyor. Biri hapşursa borsa düşecek o kadar narin Smiley belki olmaz da yine yazayım 100 dolar altına bitcoin düşse oradan 10000 lerce alabilirsiniz. Bir gün rekor fiyatlara ulaşır diye belki yapmak istedikleri de budur.
member
Activity: 154
Merit: 10
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bence zannedildigi kadar kolay değil hiçbir coini manipüle etmek ama coini elinde tutanlar ciddi ciddi acemi bir kesim ve her açıklamadan etkileniyorsa manipüle çok daha kolay olur
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Bitcoin borsası oldukça kırılgan bir yapıya sahip olduğu için büyükbaşlar olumsuz konuştuğunda düşüş görülüyor manipüle ederek küçük yatırımcıdan büyük yatırımcının cebine gittiği doğrudur
full member
Activity: 266
Merit: 108
Zor hacim bu nedenle çok yüksek ihtimali yok demek isterdim ama 2 ay da bir yaşadığımız %50 dump lar beni frenliyor Smiley
full member
Activity: 546
Marketcap hacmi artıyor bu da demek oluyor ki piyasadan çıkan para geri dönüyor bu gidişke 600 milyar dolara yeniden ulaşacak gibi bu durumda da btc döner
member
Activity: 99
Merit: 10
Kolayca denemez ama su vadeli borsaların yaptığı gibi milyar dolarlık fonlar istediği şekilde yönlendirebiliyor buda bu sisteme en fazla zarar verecek şey malesef
newbie
Activity: 53
Son günlerde oldukça fazla olan , önüne de geçilemeyecek veya istense bile geçmeyecekleri durum.
full member
Activity: 316
Ekonomik araçların çoklu değişkenleri var. Kar maksimize günleri yaşanır. Olağan günleri yaşarken olağanüstü nitelemesi yapıyoruz. Hiç bir grafik eğrisi sürekli yukarı doğru olmaz.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Dün gece Bitcoin 9 binin altına düşmeye çalışırken Binance'de fiyat bir 9000, bir 10500 oluyordu ve bir bot satarken diğer botlar alış emri giriyordu. Bu insanları paniğe sevkederek düşük fiyattan bitcoin satmalarına sebep oldu. Borsalar acilen denetlenmeli, botlar piyasayı yönetiyor.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Büyük borsalar bence şuan en büyük manüplasyon gücüne sahip aygıtlar. Gerek sistem kilitleyebilmeleri gerek bitfinex'in Tether olayı, cüzdan kilitlemeleri. Geçici çalkantıya sebep olabiliyorlar.
newbie
Activity: 280
Hocam öncelikle güzel bir yazı olmuş, tam bir derleme olmuş arşivlik konu bu.

Bence de kolayca manipüle edilebilir, çünkü dünyadaki btc ler hep tek elde toplanıyor.
member
Activity: 378
Merit: 55
takip dönemi bu dönem. dikkatli karar almak gerekiyor bu dönemde.
full member
Activity: 215
Yüksek sermaye grupları spekülasyon haberlerini çıkartıp manipüle operasyonu yapıyorlar. Mümkün olan tüm araçlar ellerinde var. Bizim yapacağımız iş artık ve iniş süreçlerini yakalamak. Değişkenleri hesaplamak lazım.
member
Activity: 322
Merit: 14
parası olan her türlü spekülasyon sağlar zaten. her türlü istediği oyunu oynar. bizde arada kazanmaya çalışırız. gün gelir esintiyi arkamıza alır biz de kazanırız. gün gelir esinti yüzümüze vurur kaybeden biz oluruz.
newbie
Activity: 56
Borsada da aynı olay var.Abi sermayesi olan adam bu işten kazanmadan kimse tek kuruş falan alamaz.Parası olan adam gayette kotarır bu işi.
Bizde çakalların sofrasında bir çorba içeriz diye bekliyoruz  Cry
member
Activity: 378
Merit: 55
edilir. ediliyorda zaten. son 3 5 gündür özellikle.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Tabiki sen ben gibi normal adamlar gelip bu piyasayı manipüle etmiyor, herkesin bildiği gibi bunu yapabilecek pozisyonda olanların manipülasyonuna açık durumda btc.
full member
Activity: 672
McAfee öyle mesala. Ben açıkcası bu adamın shitcoinleri poh pohlayıp fan tayfasına pumplattığını düşünüyorum, Veya ülke başkanları Çin ve Kore piyasaya yön verebiliyor
Pages:
Jump to: