Pages:
Author

Topic: Bitcoin’in ikiye bölünmesi önlendi - page 2. (Read 2242 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 263
July 24, 2017, 04:35:02 AM
Bakalım piyasalardaki belirsizlik artık ortadan kalktı zaten bu gelişmeler bitcoinin fiyatına da an itibariyle yansımış durumda.Umarım altcoinlerede para geçmeye başlar biz de biraz yolumuzu buluruz  Smiley

Aynen dediğine katılıyorum. Altcoinlere para geçişi olsada bizde bu olaydan nasiplensek. Etc'ye bir miktar yatırım yapmıştım. Şuan fiyatı çok yatay bir seviyede gidiyor. Biraz action olması lazım. 😈

Sadece ETC değil bir çok altcoin için millet beklemede. Özellikle Ethereuma tepeden giriş yapan çok yatırımcı var. Bunlar ETH'de bir kıpırdama beklemekteler. Bitcoin gayet iyi toparladı. Toparladı aslında yanlış bir tanım olur. Şu an  gayet güzel seviyelerde. Tek eksik altcoinlerin hareketi. Yakında umarım o hareketlilik de başlar.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
July 24, 2017, 04:00:28 AM
Bakalım piyasalardaki belirsizlik artık ortadan kalktı zaten bu gelişmeler bitcoinin fiyatına da an itibariyle yansımış durumda.Umarım altcoinlerede para geçmeye başlar biz de biraz yolumuzu buluruz  Smiley

Aynen dediğine katılıyorum. Altcoinlere para geçişi olsada bizde bu olaydan nasiplensek. Etc'ye bir miktar yatırım yapmıştım. Şuan fiyatı çok yatay bir seviyede gidiyor. Biraz action olması lazım. 😈
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
July 23, 2017, 11:40:27 PM
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
July 23, 2017, 10:39:58 PM
Son günlerin popüler gündemi olan bitcoin’in ikiye bölünecek olması tartışmaları şimdilik sona ermiş görünüyor. Bitcoin, yazılımsal olarak giderek artan işlem talebini karşılayabilecek seviyeye geldiği için 1 Ağustos’ta gerçekleşmesi beklenen iki farklı para birimine bölünme konusundan kaçınmış oldu.

Bitcoin madencileri ikiye bölünmeye karşı Bitcoin Improvement Proposal 91 (BIP91)’e destek verdiler ve böylece ikiye bölünme önlenmiş oldu. Bitcoin madencilerinin, tüm bitcoin alım-satımlarını güvence altına alan bilgisayar ağları olduğunu söyleyebiliriz.

BIP 91, bitcoin alım-satım yoğunluğunu çok daha rahat bir şekilde karşılayacak olan SegWit2x adlı bir yazılıma yükseltmenin ilk adımı olarak belirtiliyor. Analistler, BIP 91’e verilen desteğin Cuma gününe kadar yüzde 80’i geçmesi durumunda bölünmenin gerçekleşmeyeceğini belirtiyorlardı ve yine analistlere göre Cuma gün sonuna kadar BIP 91’e verilen destek neredeyse yüzde 100’e ulaşmış durumda.

......

Kaynak:

https://webrazzi.com/2017/07/23/bitcoinin-ikiye-bolunmesi-onlendi/
Pages:
Jump to: