Pages:
Author

Topic: Bitcoin'in kalbi İstanbul'da atacak - page 2. (Read 345 times)

full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
January 08, 2019, 10:51:14 AM
Blok zinciri ve kripto para konusunda atılan bu adımlar beni gelecek için ümitlendiriyor. Bu etkinlikte kendi adıma bulunmayı çok isterdim ancak hayat şartları takdir edersiniz ki buna izin vermiyor  Cheesy
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
January 08, 2019, 09:47:46 AM
Ülkemizde kripto paralarla ilgilenen azımsanmayacak bir çoğunluk bulunuyor. Bu summitin burda yapılmasının en büyük sebeplerden birinin bu ilgi olduğunu düşünüyorum. Yatırım kısmından ziyade birazda teknolojik kısmıylada ilgilenmemiz gerekiyor.
member
Activity: 448
Merit: 10
January 08, 2019, 07:08:34 AM
Ülkemiz açısından önemli bir konferans olacağını düşünüyorum ,özellikle yeni dönemde hükümetin bu alanda blockchain üzerine eğilmesi hem teknolojik hemde kripto paralar açısından son derce mühim.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
January 08, 2019, 01:02:29 AM
Umarım gerçekleşecek olan bu etkinlik Türkiye'ye de organizatör olmanın ötesine geçip yeni fırsatlar sağlayacak cazibe bir mekan olarak kapı açar. Bakanlık düzeyinde de blockchaine bir ilgi var ama atılmış somut bir adım henüz göremedik.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
January 07, 2019, 03:37:22 PM
İstanbul çok yakında dünyanın en büyük Blockchain ve kripto para konferanslarından birine ev sahipliği yapacak.
20 Şubat 2019'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan Blockchain Economy Summit İstanbul konferansına Blockchain ve kripto para alanından dünya çapında ünlü isimler katılacak.

Ünlü milyarder Tim Draper, Wall Street analisti Tom Lee, Liberland Devlet Başkanı Vit Jedlicka ile IOTA'nın kurucularından Serguei Popov, etkinlikte yer alacak olan önemli isimlerden.

Konferansa 40'ı aşkın ülkeden 5000'in üzerinde katılımcı bekleniyor.

Haber linki: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/bitcoinin-kalbi-istanbulda-atacak-41075855
Pages:
Jump to: