Pages:
Author

Topic: Bitcoinin ulasabilicegi en yüksek deger - page 3. (Read 504 times)

full member
Activity: 742
Merit: 112
April 07, 2018, 02:26:09 AM
yuvarlak rakamlar söylüyoruz. tekniğe bakarak logaritmik ölçekte grafik eklemiştim geçmiş mesajlarımda isteyen bakabilir. bitcoin ne kadar ağırdan alır, düşüş trendini sürdürür ise ona o kadar faydalı. faydalı dedik de herşey teknik değil. bitcoinle uğraşan zümrenin de mola verip dinlenmesi, desteklemesi gerekli ki bu olmadan o rakamlara ulaşmakta hayal. önce temel analiz yani piyasa haberleri, ülkelerdeki açıklamalar, hack olaylarında son durum gibi verilerin teknik analizi harekete geçirmesi. önce temel sonra teknik.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
April 06, 2018, 04:01:05 PM
Bence 100.000-150.000 dolar arası, daha fazla değil, ama bunun olacağını bilsem bile altcoin'lere yatırım yaparım çünkü bitcoin ne kadar değeri artsa da supply sınırlı olduğundan sonuçta bir para.
newbie
Activity: 101
Merit: 0
April 06, 2018, 03:22:09 PM
Bitcoin büyük bir operasyon mu değil mi bilmiyorum ama kendi adıma şuanda ki durumda bile hala kardayım.

2017 Eylül sonu Ekim başı gibi girdim ilk dijital paraya ve şuan benim için 6 aylık bir süreçte Bitcoin bu kadar pump dump yemiş olmasına rağmen 6 aylık bir süreçte %65 kar getirmiş olan bir yatırım aracı. Ben girdiğimde 4000 Dolar civarıydı. Anaparamı çoktan çıkardım içeride ki para kardan kalanlar.

Durum bende bile böyle ise benden çok önce bu işe girmiş olanlar için eminim bu kat be kat fazladır. Tabi diğer taraftan Aralık - Ocak gibi giren arkadaşlar içinde zarar yazması normal şuandaki durum itibariyle.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
April 06, 2018, 01:36:02 PM
Piyasa kan ağliyor ama biz kriptocular olarak gelecekten umutluyuz.Bu durumda ilerliyen senelerde bitcoin ulasabileceği maksimum degeri ne olarak görüyorsunuz

Sizce elinde bir adet Bitcoine sahip olan milyoner olabilirmi ?

Tahminlerini Analiz ile yapan arkadaşlar bizimle de paylaşirsa cok daha güzel olur.

bitcoin büyük bir operasyondu zenginlerin daha cok zenginlik kazanması için. Ufak kesimi biraz daha fakirleştirdirler. Operasyon bitmiştir herkez evine gidebilir.
member
Activity: 138
Merit: 19
April 06, 2018, 12:39:33 PM
Piyasa kan ağliyor ama biz kriptocular olarak gelecekten umutluyuz.Bu durumda ilerliyen senelerde bitcoin ulasabileceği maksimum degeri ne olarak görüyorsunuz

Sizce elinde bir adet Bitcoine sahip olan milyoner olabilirmi ?

Tahminlerini Analiz ile yapan arkadaşlar bizimle de paylaşirsa cok daha güzel olur.
Pages:
Jump to: