Pages:
Author

Topic: Πώληση bitcoins - δήλωση εισοδήματος στο Ε1 - Εφορία - page 2. (Read 3255 times)

sr. member
Activity: 503
Merit: 256
πιστεύω ότι και οι συνεχής αγοραπωλησίες εκτός ανταλλακτηρίου πχ kraken είναι πρόβλημα, συνέχεια λεφτά μπαίνουν και βγαίνουν!

δηλαδή δημιουργείται μεγάλη κίνηση στον τραπεζικό λογαριασμό και αυτό είναι ανιχνέυσιμο!
newbie
Activity: 11
Merit: 0
Για προβοκατόρικη ερώτηση την κόβω, άκου 20000€ το μήνα από πώληση bitcoin  Tongue

Η τιμή είναι ενδεικτική, απλά ήθελα να πω αν έχεις μεγάλο εισόδημα από πώληση bitcoin από cloud mining
newbie
ok λάθος κατάλαβα.
Δεν υπάρχει κωδικός ξεκάθαρος για ψηφιακά νομίσματα.

Υπάρχει ωστόσο ένας κωδικός που χρησιμοποιούν για το FOREX λέγεται κέρδη απο συναλλαγματικές διαφορές,
Τo forex δεν θεωρειται παραγωγο χρηματοικονομκό προιόν

Μήπως αυτό κάνει και για το bitcoin? Στην ουσία η αγορά/πώληση του είναι σαν το συνάλλαγμα.
newbie
Υπάρχει κωδικός στο Ε1 "κερδη ή εισοδηματα απο ψηφιακα νομισματα"? Δεν το ξέρω θα το δω...
Αν είναι έτσι τότε είναι εύκολο.

Ευχαριστώ.
Δημοσθένης.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
νομιζεις οτι γνωριζουν οι λογιστες ή ακομη και οι εφοριακοι?
αν βρειτε καποιον που να ξερει σιγουρα να το γραψετε κι εδω,εγω δεν εχω βρει και εχω ρωτησει αρκετους!
το Ε1 θα πρεπει να βαλει εναν κωδικο που να λεει ξεκαθαρα "κερδη ή εισοδηματα απο ψηφιακα νομισματα"
τα οποια να μας πουν και αν και ποσο φορολογουνται κιολας!
επισης για να τα δηλωσεις θα πρεπει να μπορεις να αποδειξεις οτι ειναι οντως απο ψηφιακα νομισματα.
φεξε μου και γλιστρησα δηλαδη.
hero member
Activity: 815
Merit: 500
Για προβοκατόρικη ερώτηση την κόβω, άκου 20000€ το μήνα από πώληση bitcoin  Tongue
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
αυτό θα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον λογιστή. Ετσι όπως τα φαντάζομαι θα πρέπει να δηλωθεί σαν κέρδος από επενδύσεις.
newbie
Αν έχω μηνιαίο εισόδημα από πώληση bitcoin 20.000Euro με τι κωδικό τα δηλώνω στο Ε1 στην εφορία;
Φορολογούνται τέτοια εισοδήματα και ως τι?

Ευχαριστώ.
Pages:
Jump to: