Ülkemiz ve dünya zor zamanlardan geçiyor. Zaten yeterince zor olan hayat, bugünlerde iyice yaşanmaz hale geldi. Zor zamanlarda toplumsal yardımlaşmanın önemi çok daha artmıştır. 10 lira bile olsa imkanı olanın, muhtaç olana yaptığı yardım değerlidir. Yardımlaşma müessesini (kültürünü) her zaman ayakta tutmak gerekir. Bu dünyada kimsenin yarını belli değil. Dadaşın dediği gibi;️
Forumda imzası boşta olan arkadaşlar için böyle bir kampanya düşündüm. İmza alanınız boştaysa aşağıdaki imzaları giyerek kampanyaya destek olabilirsiniz.
Konuda herhangi bir yardım fonu toplanmayacak. Konunun ikinci mesajında
Türkiye'de faaliyet gösteren resmi yardımlaşma kuruluşlarının bilgileri ve kampanyaları hakkında liste bulabilirsiniz. Resmi yardımlaşma kuruluşlarından istediğinizi seçip gönlünüzden geçen bağışta bulunabilirsiniz. Kampanyanın aktif olması farkındalık açısından önemlidir. Yardım kuruluşları hakkında yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Bir süredir imzasını taşıdığım ve desteklediğim
şu konudan esinlendim. Yerelde yardımlaşma kültürü adına önemli görüyorum bu kampanyayı.
Ek: Global bölümde uluslararası yardım kuruluşları ile ilgili başlamış olan kampanya da mevcut. İster yerel ister global kampanyalardan birine katılabilirsiniz. Buradaki konuda sadece yerel kuruluşlar listelenecek. Global bölümdeki kampanyada uluslararası kuruluşlar olacak.
İmza Kodları:
Sr, Hero, Legendary için İmza Kodu
Versiyon 1
Bu imza tasarımını ve kodlamasını bize bağışlayan
@NAVI12'ye teşekkür ederiz.
[S E R V I C E] Signature Design ilanını ziyaret ederek hizmetinden yararlanabilirsiniz.
Ayrıca harika çalışması ve bağışından dolayı konusunu merit ve yorum ile destekliyorum.
[center][table][tr][td][size=2px]
[center][size=2px][tt][color=#ed9c51]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▄▄████████████████▄
▄▄██████████████████████▄
█████████████▀█████████████▄
▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████
▄██████████ ▀▀ ████████████
▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████
█████████████▀ ████▄ ▀█████████▄
█████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████
████████████▀ ▄▄ ████████████
████████████ ▄████▄ ███████████
█████████ ██████ ██████████
█████████▄▄ ▄██████████
▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████
▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀
▀██████████████████████████▀
▀█████████████████████▀
▀▀██████████████▀▀
▀▀▀▀▀▀▀[/td]
[td][/td]
[td][url=https://bitcointalksearch.org/topic/bitcointalk-ba-kampanyas-muhtaclara-umut-ol-yardm-kurulular-listesi-5237879][size=5px]
[size=8pt][font=ARIAL BLACK][b][color=#ed9c51]B i t c o i n t a l k [color=#ccc]▄▄▄
[size=3px]
[size=9pt][font=ARIAL BLACK][color=#0076b4]BAĞIŞ KAMPANYASI[/url][/td]
[td] [/td]
[td][size=3px]
[size=2px][tt][color=#0083ff] ▄
▄██
▄▄▄▄▄▄▄ ▄███
▄█████████▄ ████
▄▄▄ ▄████████████ ▄████▀
▀██▄▄ █████████████ ▄█████▀
▀█████▄ █████████████ ▄██████
▀█████▄ ███████████▀▄███████
▀██████▄▄▀▀██████▀ ████████▀
████████▄ ▄████████▀
█████████▄ ▄██████████
█████████████████████
████████████████████
███████████████████
███████████████████
██████████████▀▀▀
███████▀▀▀▀
▀▀▀▀[/td]
[td][/td]
[td][url=https://bitcointalksearch.org/topic/bitcointalk-ba-kampanyas-muhtaclara-umut-ol-yardm-kurulular-listesi-5237879][size=3px]
[size=10pt][font=ARIAL BLACK][font=CENTURY GOTHIC][color=#0076b4]İHTİYAÇ SAHİPLERİNE[/font]
[color=#00b389]UMUT OL[/url][/td]
[td] [/td]
[td][center][size=2px][tt][color=#00b389]▄▄▄█████████▄▄▄
▄▄███████████████████▄▄
▄▄█████████████████████████▄▄
▄███████████████████████████████▄
▄█████████████████████████████████▄
████████████▀▀▀▀▀██████▀▀▀▀██████████
███████████▀ ▀█▀ ▀█████████
███████████▀ █████████
███████████ █████████
█████████████ ███████████
██████████████▄ ▄████████████
████████████████▄▄▄ ▄█▀▀ ████████
███████████▀▀ ▀▀█▄▄▄▄▄▄██ ▄████████
██████▀█▄ ▀▀▀█▄ ▄█████████
██████▄ █▄ ▄▄▄▄▄▄▄▀▀▄███████████
██████▄ ▀█ ▄████████████
██████▄ ██████▄▄▄ ▄██████████████
▀██████▄██████████████████████████▀
▀███████████████████████████████▀
▀▀█████████████████████████▀▀
▀▀███████████████████▀▀
▀▀▀█████████▀▀▀[/td]
[td] [/td]
[td][size=6px]
[size=17pt][font=ARIAL BLACK][color=#0076b4]BİR[/td]
[td] [/td]
[td][size=12px]
[size=8pt][font=CENTURY GOTHIC][color=#0076b4]küçük[/td]
[td] [/td]
[td][size=6px]
[size=8pt][font=ARIAL BLACK][color=#0076b4]YARDIM HER ŞEYİ
DEĞİŞTİRİR[/td]
[td] [/td]
[td][size=22pt][color=#0083ff]➦[/td]
[td] [/td]
[td][size=6px]
[font=arial black][size=16pt][glow=#ed9c51,2][url=https://bitcointalksearch.org/topic/bitcointalk-ba-kampanyas-muhtaclara-umut-ol-yardm-kurulular-listesi-5237879][color=#ed9c51]..[font=Arial][b][size=8pt][sup][size=8pt][color=#fff]Bağış Yap[/font]..[/td][/tr][/table][/center]
Sr, Hero, Legendary için İmza Kodu
Versiyon 2
Bu imza kodunu bize bağışlayan
@Cabalism13'e teşekkürler.
Bitcointalk Charity Program konusunu hem maddi olarak destekledim hem de imzasını taşıyarak.
İsterseniz onun konusuna da bağışta bulunabilirsiniz.
[center][table][tr][td][size=18pt][url=https://bitcointalksearch.org/topic/bitcointalk-ba-kampanyas-muhtaclara-umut-ol-yardm-kurulular-listesi-5237879][i][color=#4ba3cc][btc][/i][color=#4ba3cc]itcoin[color=#3c3c6a]talk Yardım[/size]
[size=3pt]. [color=#4ba3cc]█████████████████[color=#cc4b4b]█████████████████[/td]
[td][size=3pt]. [color=#4ba3cc]███████████████[color=#cc4b4b]██████████████
[size=18pt][url=https://bitcointalksearch.org/topic/bitcointalk-ba-kampanyas-muhtaclara-umut-ol-yardm-kurulular-listesi-5237879]Kampanyası[/td]
[td][center][b][color=#ffa902]╎
[color=#00b9ac]❤️[/color]
╎[/td][td][b][size=16pt][color=#4ba3cc]Muhtaçlara [color=#cc4b4b]Umut Ol[/color][/size]
[color=#3c3c6a][size=11pt]━━━━━━» [font=arial narrow][b]Paylaş Ki Arsın[/b][/size][/td]
[td][center][b][color=#ffa902]╎
[color=#00b9ac]❤️[/color]
╎[/td]
[td][size=4pt].
[center][url=https://bitcointalksearch.org/topic/bitcointalk-ba-kampanyas-muhtaclara-umut-ol-yardm-kurulular-listesi-5237879][size=8pt][color=#3c3c6a][b]Şimdi[/b]
[size=20pt][font=impact][color=#4ba3cc]Katıl[/td][/tr][/table][/center]
Full Member için İmza Kodu
Versiyon 1 - by @NAVI12
[ BTC ] B i t c o i n t a l k ► BAĞIŞ KAMPANYASI ▬ ▎ Onlara Umut Ol
❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱❱ ❱ ❱ ▀▀▀ (❪ Bağış Yap ❫) █████████████████
➊ ➊ BİR küçük YARDIM HER ŞEYİ DEĞİŞTİRİR (◕‿◕✿) ❤❤ [center][color=#f5c69a][i][ [color=#ff7b00][btc][/color] ][/i] [color=#ff7b00][font=ARIAL BLACK][sup]B i t c o i n t a l k[/sup][/font][/color] ► [url=https://bitcointalksearch.org/topic/bitcointalk-ba-kampanyas-muhtaclara-umut-ol-yardm-kurulular-listesi-5237879][color=#0076b4][font=ARIAL BLACK]BAĞIŞ KAMPANYASI[/font][/color][/url] [sup]▬ [i] ▎[/i] [color=#0083ff][font=CENTURY GOTHIC][i]Onlara Umut Ol[/i][/sup]
[color=#f5c69a][color=#3aaf85]❱[/color][color=#40b189]❱[/color][color=#45b48c]❱[/color][color=#4bb690]❱[/color][color=#51b893]❱[/color][color=#57ba97]❱[/color][color=#5cbd9a]❱[/color][color=#62bf9e]❱[/color][color=#68c1a1]❱[/color][color=#6ec4a5]❱[/color][color=#73c6a8]❱[/color][color=#79c8ac]❱[/color][color=#7fcbaf]❱[/color][color=#85cdb3]❱[/color][color=#8acfb6]❱[/color][color=#90d1ba]❱[/color][color=#96d4bd]❱[/color][color=#9cd6c1]❱[/color][color=#a1d8c4]❱[/color][color=#a7dbc8]❱[/color][color=#adddcb]❱[/color][color=#b3dfcf]❱[/color][color=#b8e2d2]❱[/color] [color=#c4e6d9]❱[/color] [color=#d5ede4]❱[/color] [color=#f5c69a]▀▀▀[/color] ([url=https://bitcointalksearch.org/topic/bitcointalk-ba-kampanyas-muhtaclara-umut-ol-yardm-kurulular-listesi-5237879][color=#3aaf85]❪[/color] [font=FRANKLIN GOTHIC MEDIUM][color=#ff7b00]Bağış Yap[/font] [color=#3aaf85][/url]❫[/color]) [color=#d5ede4]█[/color][color=#cbe9de]█[/color][color=#c2e5d8]█[/color][color=#b8e1d2]█[/color][color=#aedecc]█[/color][color=#a5dac6]█[/color][color=#9bd6c0]█[/color][color=#91d2ba]█[/color][color=#88ceb5]█[/color][color=#7ecaaf]█[/color][color=#74c6a9]█[/color][color=#6ac2a3]█[/color][color=#61bf9d]█[/color][color=#57bb97]█[/color][color=#4db791]█[/color][color=#44b38b]█[/color][color=#3aaf85]█[/color]
[color=#09b83f][/color] [color=#09b83f]➊[/color] [color=#09b83f]➊[/color] [font=ARIAL BLACK][color=#0076b4]BİR[/font] [font=CENTURY GOTHIC][color=#09b83f]küçük[/font] [font=ARIAL BLACK][color=#0083ff]YARDIM HER ŞEYİ DEĞİŞTİRİR [color=#f5c69a](◕‿◕✿)[/color] [color=#f66]❤❤[/color][/center]
Farklı imza kodları üzerinde çalışalım. Tasarım yapma imkanı olan var mı?
Birlikte bir imza tasarımı yapalım / yaptıralım?
Boş zamanlarda giyebileceğimiz, Kendimize ait bir imzamız olsun.