Srećom ovo pravilo da glasati mogu samo Full Memberi ili ono koji imaju najmanje 50 merita će to djelomično ublažiti. Ali mislim da bi bilo još bolje da glasati mogu samo oni koji su zaradili minimalno 50 merita. Da se tu ne ubrajaju airdropovani meriti. Odo baš pitati u orginalnoj temi da vidim jesam ti dobro razumio.
Ne samo to, bilo bi još bolje da je pravilo da glasati mogu samo oni koji su tih 50 merita zaradili u prošloj godini.
Postoji hrpa računa koji se aktiviraju samo 'po potrebi', kada se na forumu organiziraju nekakve nagradne igre i natječaji. Ali vidim da je icopress stavio pod napomenu da može, prema vlastitom nahođenju, odbiti glasove neaktivnih i nedavno probuđenih računa, pa se nadam da će se toga pridržavati.
Ma joj... Uvijek je bilo i uvijek će biti rasprava oko toga je li nečiji glas trebao biti ubrojen i je li netko zaslužio nagradu ili nije. Ne znam kako ljudima još imaju volje organizirati takve stvari kad se tjednima nakon toga obično vuku repovi. Ne kažem da je to loše i svaka čast ljudima koji se prime organizacije takvih stvari ali meni se definitivno ne bi dalo.