Pages:
Author

Topic: 🏆 Bitcointalk Community Awards [2021] - page 2. (Read 745 times)

legendary
Activity: 2688
Merit: 1249
January 28, 2022, 01:53:36 AM
Baš me zanima hoće li bit neke muljaže kod ovog glasanja i hoće li se nacionalno glasati? Naravno od ovih top 10-20 najboljih članove tako nešto ne očekujem ali znamo da postoje lokalne sekcije koje su sklone da guraju svoje članove ili da se žale što članovi iz njihovih foruma nisu ovo ili ono.
Srećom ovo pravilo da glasati mogu samo Full Memberi ili ono koji imaju najmanje 50 merita će to djelomično ublažiti. Ali mislim da bi bilo još bolje da glasati mogu samo oni koji su zaradili minimalno 50 merita. Da se tu ne ubrajaju airdropovani meriti. Odo baš pitati u orginalnoj temi da vidim jesam ti dobro razumio.

Ne samo to, bilo bi još bolje da je pravilo da glasati mogu samo oni koji su tih 50 merita zaradili u prošloj godini.
Postoji hrpa računa koji se aktiviraju samo 'po potrebi', kada se na forumu organiziraju nekakve nagradne igre i natječaji. Ali vidim da je icopress stavio pod napomenu da može, prema vlastitom nahođenju, odbiti glasove neaktivnih i nedavno probuđenih računa, pa se nadam da će se toga pridržavati.

Ma joj... Uvijek je bilo i uvijek će biti rasprava oko toga je li nečiji glas trebao biti ubrojen i je li netko zaslužio nagradu ili nije. Ne znam kako ljudima još imaju volje organizirati takve stvari kad se tjednima nakon toga obično vuku repovi. Ne kažem da je to loše i svaka čast ljudima koji se prime organizacije takvih stvari ali meni se definitivno ne bi dalo.
legendary
Activity: 1820
Merit: 2700
Crypto Swap Exchange
January 27, 2022, 09:56:02 AM
Baš me zanima hoće li bit neke muljaže kod ovog glasanja i hoće li se nacionalno glasati? Naravno od ovih top 10-20 najboljih članove tako nešto ne očekujem ali znamo da postoje lokalne sekcije koje su sklone da guraju svoje članove ili da se žale što članovi iz njihovih foruma nisu ovo ili ono.
Srećom ovo pravilo da glasati mogu samo Full Memberi ili ono koji imaju najmanje 50 merita će to djelomično ublažiti. Ali mislim da bi bilo još bolje da glasati mogu samo oni koji su zaradili minimalno 50 merita. Da se tu ne ubrajaju airdropovani meriti. Odo baš pitati u orginalnoj temi da vidim jesam ti dobro razumio.

Ne samo to, bilo bi još bolje da je pravilo da glasati mogu samo oni koji su tih 50 merita zaradili u prošloj godini.
Postoji hrpa računa koji se aktiviraju samo 'po potrebi', kada se na forumu organiziraju nekakve nagradne igre i natječaji. Ali vidim da je icopress stavio pod napomenu da može, prema vlastitom nahođenju, odbiti glasove neaktivnih i nedavno probuđenih računa, pa se nadam da će se toga pridržavati.
legendary
Activity: 2730
Merit: 7065
January 26, 2022, 12:02:32 PM
A baš sam se pitao je li živ FatFork ili ne...
Nikako da sredi onu temu sa hardverskim novčanicima, sve mislim kako mu morum napisati specijalnu molbu za to  Cheesy
Plati, prijeti mu, daj mu neki poticaj ili mu pokloni neki hardverski novčanik da ga malo stimulišeš da se aktivira. Čuo sam da su se ovi Nano X odlično pokazali pa eto. Grin

legendary
Activity: 2212
Merit: 7064
January 25, 2022, 11:28:17 AM
A baš sam se pitao je li živ FatFork ili ne...
Nikako da sredi onu temu sa hardverskim novčanicima, sve mislim kako mu morum napisati specijalnu molbu za to  Cheesy

Ma jok, nisam baš bio aktivan na scambusting sceni prošle godine. Ako i dobijem koji glas, to će biti na temelju "stare slave". Po meni tu titulu za 2021 treba dobiti nutildah za ono otkrivanje multi accounta u CM kampanji, ono je baš bilo kvalitetno bastanje.
Nutildah 100% za scam bustera ali problem je to jer on više nije aktivan na forumu nakon onog temp-bana koji je dobio od moderatora, i mislim da se neće vratiti nažalost Tongue
Prošle godine ni ja nisam toliko pratio i bio aktivan u scam accussations.

Hoćemo prijaviti 1xbit pod Antihero kategoriju?
Nisu ti ovo grupne prijave a i ne pratim taj 1xbit mi je na ignore.
Meni je Antihero možda onaj ludi mađar humanrightsfoundation koji je 100 puta dobio ban, govorio kako će ubiti theymosa, oboriti stranicu i svakakve gluposti u 2021.

legendary
Crypto Swap Exchange
January 25, 2022, 10:14:30 AM
ScamBuster Rikafip, deFinitivno 🤟🏼
Ma jok, nisam baš bio aktivan na scambusting sceni prošle godine. Ako i dobijem koji glas, to će biti na temelju "stare slave". Po meni tu titulu za 2021 treba dobiti nutildah za ono otkrivanje multi accounta u CM kampanji, ono je baš bilo kvalitetno bastanje.

Bez obzira, mislim da i dalje zaslužuješ mjesto među top 3.  Wink

Hoćemo prijaviti 1xbit pod Antihero kategoriju?
legendary
Activity: 1722
Merit: 5937
January 25, 2022, 09:43:02 AM
hero member
Activity: 1680
Merit: 583
xUSD - The PRIVATE stable coin - Haven Protocol
January 25, 2022, 09:26:37 AM
legendary
Crypto Swap Exchange
January 25, 2022, 09:01:40 AM
Jučer je @icopress pokrenuo glasanje za "najbolje" članove foruma u 13 različitih kategorija za 2011. godinu. Javne nominacije i glasanje trajat će do kraja veljače, u kojem mogu sudjelovati svi aktivni članovi koji su dosegli Full member rang ili skupili 50 merita ili više. Ovo je prijevod originalne teme koju možemo koristiti za komentare i raspravu. Originalni thread za glasanje se nalazi ovdje.

Bitcointalk Community Awards je sjajna prilika da izrazimo zahvalnost onim posebnim ljudima koji daju svoje najbolje za ovu zajednicu, za sva dobra djela i za utjecaj koji imaju na forumu. Iako je 2022. u punom jeku, to nas ne sprječava da sagledamo prošlost, pa ako znate za korisnika koji zaslužuje priznanje u nekoj od kategorija, slobodno ga nominirajte. 🏆

Kakve nagrade očekuju pobjednike?

Iako i dalje vjerujemo da je javno priznanje najprestižnija nagrada, naši sponzori, Sportsbet & [C]ryptioS pobrinuli su se da dobitnici doista osjete svoju važnost. Imajte na umu da BCA 2021 nije službeni događaj i održava se pod pokroviteljstvom zajednice.

Svaki dobitnik će dobiti ekskluzivni kolekcionarski predmet / Cyrus i dečki iz Cryptiosa preuzeli su na sebe da svakom pobjedniku izradi personalizirani poklon koji bi trebao sadržavati dosta zanimljivih i jedinstvenih predmeta, (fotografije stižu uskoro)Napomena.

Svi dobitnici će dijeliti nagradni fond od 50 mBTC, a besplatne oklade će se izvlačiti između svih glasača. Štoviše, ove godine glavna nagrada bit će VIP turneja za dvoje, na utakmicu Arsenala ili Southamptona, uključujući poslovnu ložu, smještaj i letove ➥ Napomena.

ChipMixer je također ljubazno pristao postati dio sponzorskog tima i osigurao dodatni nagradni fond od 70 mBTC, pa će svaki pobjednik dobiti bon u iznosu od 5 mBTC, a između glasača će se nasumično izvući 10 bonova od po 2 mBTC. ➥ Napomena.

BestChange već nekoliko godina podržava javne inicijative, pa ni ovoga puta nije ostao po strani postati dio tima sponzora te je osigurao nagradni fond od 50 mBTC. Tako će uz najavljene nagrade svaki pobjednik dobiti dodatnih 5 mBTC !