Pages:
Author

Topic: Bitcointalk jr member hesapların newbie ye düşürülmesi - page 4. (Read 1037 times)

jr. member
Activity: 160
Merit: 1
Bu siteye kaydolduğumdan beri en fazla yakınılan konu merit konusu. Bu konu böyle sorunken birde Jr. olmak için birden bu şekilde kural değişikliği yapılması çok kişiyi mağdur etti maalesef. Umarım en kısa sürede daha iyi bir çözüm bulunur.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Ben gece gündüz burada takılıyorum öyle post kasmak için de değil sadece sardığı için öğrenmek bildiklerimizi de anlatmak için. hadi dedik merit falan yok akmasa da damlar bu şekilde öğreniyoruz fikir beyan ediyoruz falan öyle haftada 15 postçu değilim yani. Ama hiçbir şey söylemeden onu da elimizden alıyorlar. Kampanyalarda mağdur olduğumuza mı yanalım merit kardeşliklerine katılamadığımıza mı o alım satıp yapanlara kurallara uymak için aldanmadığımıza mı. Olan bize oldu onlara hiçbir şey olmadı.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Yabancılar önüne gelen yoruma merit alıp veriyor biz Türkler ise merit ticareti başlamamışken bile merit vermekten korkuyorduk. ama anlayabiliyorum, bountyler için referanslı linklerdeki referans bölümünü silip de üyelikler açan milletiz biz.
member
Activity: 170
Merit: 11
hadi yaptılar o değil de millette merit yokki nasıl rütbe atlayacaklar?
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Merhaba arkadaşlar güzel bir hafta başına malesef kötü bir başlangıç yaptık. Bitcointalk yöneticilerinin aldığı bir kararla, hesaplarında merit bulunmayan tüm jr member hesaplar newbie rütbesine düşürüldü. Oyun ortasında kural değişmez diye bir söz vardır, fakat yöneticilerimiz saolsun akşamdan sabaha kural değiştirebiliyor. Forum iyice tekele hatta kast sistemine dönüştürüldü. Soylular köleler olayına gidiyoruz artık. Buradan EFS moderatörümüze sesleniyorum bizlere yardımcı olun. Bir jr member olabilmek için 1 ay forumda bulunmak gerektiği unutulmamalı 1 aylık emekleri bir kararla değiştirmek adil bir davranış değil. Yöneticilere söyleyeceğim şu ki; Artık foruma üye almıyoruz diye bildirin, sizde kurtulun bizde kurtulalım. Herkes tepkisini bu başlık altında sunsun lütfen.
Pages:
Jump to: