Bir ekleme de benden olsun, eğer bilginiz varsa tasarımlar da yapabilirsiniz. Mesela imza kampanyalarında kullanılan imzalar gibi servisler bölümünde karşılaşabileceğiniz çok fırsat var
Yazı içerisine bu başlığı da eklemeyi düşünmüştüm dostum fakat herkese hitap etmediğini düşündüğüm için ekleme ihtiyacı hissetmedim. Kesinlikle yaptığın tavsiye ile de iyi gelir elde etmek mümkündür. Tüm üye rütbeleri için imza tasarımlarına
0.03 BTC ödeyenler var.
Hocam, kaleminize sağlık.
Yaklaşık 1 senedir forumdayım ama imza kampanyaları deyince hep aklıma bounty kampanyaları dahilindekiler gelmişti. Şimdi yazınızı okuyunca gerçekten şaşırdım. Eminim garantili ödeme yapan kampanyaların toplandığı başlıklar vardır. Sizin tavsiye edeceğiniz konular var ise daha sonra değerlendirmek için incelemek isterim.
Teşekkür ederim.
Ne yazık ki bu tarz başlıklar için kesin bir başlık paylaşımı yapamıyorum. Paylaşım yapamamamın sebebi bencillik değil, bu tarz kampanyaların birkaç dakika içerisinde katılacak yeri kalmamasıdır. Yani bu tarz başlıkları anlık olarak takip etmek gerekiyor ki bu da yüksek online olma süresine bedel olabiliyor. Başlık takibi yapabilmek için forum ana sayfasına girdikten sonra
Economy ---> Marketplace---> Services adımlarını takip etmeniz gerekiyor. Bu kategori içerisinde BTC ödemeli imza kampanyalarına ait konuları bulabilirsiniz.