Pages:
Author

Topic: Bitcointalk sitesine erişim problemi ve sebebi - page 3. (Read 740 times)

jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Tesekkur ederim kendi adima baglanti sorunu yasiyorum. Ve sacma sapan dns proglamlari kullaniyoruz. Ve hesabimizin banlanma riski var belki bu yasak kalkarsa biraz olsun icimiz rahat edecektir. Ne kadar sacma bir ulkede yasiyoruz anlamiyorm
jr. member
Activity: 378
Merit: 4
bugun bu konuya bakmistim oylesine.diyanetin kripto paralar haram fetvasi ile es zamanli olarak bitcointalk a erisim yasagi kondugunu okudum.Allah cumlemizi affetsin ne diyeyim
full member
Activity: 420
Merit: 100
dns ayarları yaparak iyi kötü giriyoruz en azından, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak misali umuarım vpn kullanmak durumunda kalmayız, öyle bir sıkıntı olursa hesapların banlanmaması düşünülemez.
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
Konuyu hepimiz biliyoruz diye tahmin ediyorum. Daha önce defalarca tartışıldı. Resmi bir engelleme olmamasına rağmen böyle bir sorun yaşanıyor. Sebebi de tam olarak ortaya çıkmış değil. Tabi çoğumuz Türkiye'de internet kullanıcısı olduğumuz için bu sorunu çok kafamıza takmıyoruz zira farklı çözümler üzerinde deneyimliyiz. Fakat hem kişisel merakımdan hem de olurda birileri bir gün sıradan bir kullanıcı olarak "Neymiş bu Bitcoin?" diye arama yapıp bu sitenin linklerine giremeyince vageçer diye bu konuyu biraz araştırmaya karar verdim. Aşağıdaki dilekçeyi cimer, BTK ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na gönderdim. Faydalı bir bilgiye ulaşabilirsem sizler ile paylaşacağım.

Pages:
Jump to: