mobil ağlar için VPN programlarından başka çözüm yolu bulamadım ben. O yüzden korksam da SuperVPN kullanıyorum. Bazen banlanma olabiliyormuş VPN ile bağlanıldığında.
Kıymetli arkadaşım delinin biri kuyuya taş atmış sonra 40 akıllı bir araya gelmiş.Ve taşı çıkaramamış...
Vpn den bağlandı diye sitede banlanan yok ama şu var.Önceden konularda yazanlar oldu Adam misal burda eski üye yani derecesi yüksek diyelim sonra gidip işte değişik vpn kullanıp şimdiki kullandığı asıl üyelik ile ip çakışmasın diyip vpn ile farklı ip ile girince o ip de önceden siteden banlanan kişilerin iplerinede denk gelirse ban uyarısı veriyor sistem demekki yani sistemde yasak kayıtlı ipler var gözüken o.tabii buda yeni üyelk açarken oluyor dediler.
Vatandaş orda dediği şuydu üyelik açarken benden siteye üye olmam için BTC adres verdiler oraya bağış yaparsan bu üyelik açılır yoksa açamazsın tarzı yazı var dedi ve oda geri çıkmış sanırım parayıda yatırmamış ve denemeye gene o ip ile burda ben asıl üyelik ile yorum yazdım ama bişey olmadı ban yemedim dedi.BUda şunu gösteriyor.site yönetimi o ipi gurubunu komple banlar..
103.254.0.0 - 103.254.255.255
örnek işte adam ilk ile 2.ci orda 0.0 ile 255.255 arası ne kadar ip varsa ban atınca o arada kalan nolar denk gelip bağlanılırsa sonuçta radara takılınır.
olayın özeti bu..........ama bu radar siteye ilk üyelik için geçerli gibi yani btc yi yatır üyelik için mesaj at olayı...