Pages:
Author

Topic: Bitcon artıcakmı? - page 3. (Read 1275 times)

full member
Activity: 318
Merit: 100
January 28, 2018, 04:58:59 PM
Bitcoinin bu yılda geçen yıl olduğu gibi artacağını tahmin ediyorum, geçen yılki kazançların tadı damağında kaldı balinaların, bu yıl Bitcoini daha yükseğe taşıyıp bizi de yeni zirvelerde silkeleyecekler, heyecanlı olacak.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
January 28, 2018, 09:58:41 AM
Şu anda piyasadan para çekilmeye devam ettikce bu hiz devam ediyor ve değer kaybediyor ki bu düşüş bı sure sonra sona erecek . Eğer çok vaktiniz varsa gün içinde al sat yapın doğrudan daha çok kazanırsınız . Vaktiniz yoksa elinizde dursun zamanla değeri katlanacak zaten bı kaç ay sonra paranız katlanir
member
Activity: 138
Merit: 11
January 28, 2018, 09:23:30 AM
Uzakdoğudaki tatil süreçleri ile piyasadan para çekilmesinin olacağı bekleniyordu lakin ard arda kötü haberlerin gelmesi beklenmediği için btcnin kendisine gelme süresinin uzamasına neden oldu şubat ayının ilk haftası ile kendine gelme sürecinin artacağına inanıyorum
member
Activity: 294
January 28, 2018, 08:57:41 AM
hocam bitcoin güvenli limandır artar kesinlikle yani bunları konuştuğumuza güleceğiz ileriki zamanlarda ki zaten farkını ortaya koymus bir çok tahmini yerle bir etmiş kat kat üstüne çıkmıştı
full member
Activity: 308
January 28, 2018, 08:56:10 AM
Bitcoin adına olumsuz açıklamalar yapmayı bıraksalar artık çok sevineceğim.Sırf Güney Kore geçenlerde olumsuz açıklama yaptı diye Bitcoin'i önemli şekilde etkilemişti.Ben önümüzdeki aydan itibaren güzel bir ivme yakalayacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 420
January 28, 2018, 08:01:34 AM
Bitcoin fiyat grafikleri ve teknik analizler ile büyük devlet ve şirketlerden gelen güzel haberler fiyatın ralli yaparak yukarı doğru gidip rekor seviyelere gideceğini gösteriyor.
member
Activity: 1022
Merit: 10
January 28, 2018, 06:18:20 AM
Bana göre de artar ve artmaya da devam eder uzun bir süre.Bu aralar çok fazla düşüş yaşadı ve zamanı çoktan gelmişti artmasının.Bu sene güzel bir rekor bekliyorum bakalım.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
January 27, 2018, 05:05:30 PM
Bitcoin artacak. Artık zamanı gelmiş olmalı. Geçmişte aylar süren düşme ve yatay seyretme süreçleri olmuştu. Tekrar uzun süreli problemli günleri yaşamayalım.
full member
Activity: 630
Merit: 101
January 27, 2018, 04:59:39 PM
3-4 ay yükselmez falan diyor bazı arkadaşlar böyle birşeye ihtial vermiyorum. Evet hala fiyat düşüş trendinde ancak az kaldı kırılmasına. Olumsuz rüzgarlar toz aldı piyasadan hele bir tekrar kabul haberi çıksın o zaman çarşı karışır.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
January 27, 2018, 04:13:00 PM
bitcoin önümüzdeki aylarda hızlı bir yükselişe geçecek
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
January 27, 2018, 12:05:24 PM
3 4 ay daha kendini toolayabilcegini düşünmüyorum, ama sene sonuna doğru iyi yerlere gelecektir zaman gösterecek
newbie
Activity: 8
January 27, 2018, 12:04:15 PM
Bitcoin de bilinen sistemler gibi gerileyip yükselmesi oldukça normal. Çünkü bir şeylerin gelişmesi için adımlara ihtiyaç vardır. Yerinde duran sistem olduğu gibi yerinde kalır sonuçta. Böyle hareketli olması en azından daha iyi bir durum. Yükselmesini umut ediyorum Cheesy
full member
Merit: 105
January 27, 2018, 08:47:04 AM
Bitcoini düşürecekler 1.000 dolara da ne kazanacaklar yatırımcıyı küstürmekten başka, Bitcoin 1.000 dolara inerse kaç kişi bu piyasaya yatırım yapmaya cesaret edecek, halbuki yükseltirlerse kazanacakları daha fazla şey var, bu yıl yükseliş yılı bence, herkes kararını kendisi verir sonuçta, ben yükselişe pozisyon koydum, projesi sağlam altcoinlerle de sepeti destekledim.
member
January 27, 2018, 04:53:07 AM
cme borsası vadeli işlemleri durdurdu bitcoin 8000 dolarlara düşecektir arkadaşlar büyük oyunun içindeyiz olay dijital paradan çıktı forex gurubunun oyuncağı olduk resmen aralıkta 20000 dolarları gösterdiler hızlı birşekilde şimdi piyasayı allak bullak ettiler 8000 dolARA DÜŞÜRECEKLER kaldıraç sisteminde forex te yüzde 300 kaldıraçla işlem yapıyorlar buda piyasanın dalgaalanmasını sağlıyor dikkatli olalım panik ile aç gözlülük
 arasında ince bir çizgi var açgözlülüğe kapılmayalım bu sistem şu anda amacına hizmetmiyor sadece borsanın kedi fare oyunu o coin değerlenecek bu düşecek gibi spekilasyonlara gelmeyelim büyük balıkların amacı küçük balıkları yemek yem olmayalım yok tron artar yok ripple artar gibi token sayısı yüksek doğru düzgün projesi olmayan coinlere girmeyelim gerçek amaca hizmet edersek hak yerini bulacak  BitShare ethereum   Waves .. gibi platform coinlere yatırım yaparsak hem kazançlı olacağız hem amaca hizmet etmiş olacağız spekülasyon yapılan coinler balinaların oyuncağı uzak duralım ve bu işin uzmanıyım diyen asalaklardan uzak duralım grafikleri inceleyerek ilerlemek herzaman mantıklıdır çünkü herşey matematik bitcoinin bu sistemde ileriliye taşımayacağını 20000 dolarlarda sistemin kullanılmaz hale geldiği gördük ileriye taşımayacak belli ne ademi merkeziyeccilik nede göndim ücretleri tatmin etmez çok yüksek rüyadan uyanalım 500000 dolar olacak şu olacak gibi olaylara kanmayalım EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE GEL gel diyorum çünkü bu sistemde çok para kaybeden var işin oyun olduğunu anlayın şu an 11000 dolarlardan sabah kalktığımızda 1000 dolar seviyelirine indirirlerse  bu zararın altından kimse kalkamaz uyanık olun arkadaşlar yem olmayın saygılar kimine nacizane bakış açısı kimine akıl kafası karışık olana netlik diliyorum amaç ne yönlendirmek nede çok bilmişlik yapmak sadece düşüncelere bakış açısı getirmek ve kazanmak herkese bol şans diliyorum.
newbie
Activity: 126
January 26, 2018, 04:21:27 PM
Bitcoin en geç 1 hafta içinde eski seviyelere geleceğini düşünüyorum çünkü artık artış grafiğine geçti ve yatırımlar geliyor
member
Activity: 238
January 25, 2018, 03:47:56 PM
Artacağı kesin bir şey zaten bu seviyelerde kalacağını düşünmüyorum. Ama ne zaman artmaya başlar veya 20 bin doları ne zaman görür en erken ? Önemli olan sorular bunlar bence.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
January 25, 2018, 11:40:10 AM
Ben Bitcoinin yok olacağına inanmayanlardan biriyim bu yüzden fiyatinin sabit kalmayacağını ve dalgalanmalarla birlikte Bitcoinin değerinin  uzun vadede artış göstereceğini tahmin ediyorum.
member
Activity: 182
January 25, 2018, 11:39:17 AM
Bir daha böyle pumplar yapar mı bilemiyorum ancak gördüğü seviyelerde direnç gösterip kalmayı başarabileceğine inananlardanım ben
jr. member
Activity: 166
Merit: 5
January 25, 2018, 11:34:10 AM
Herkesin agzinda ayni sey dolasiyor her yil ocak ayindan sonra dusmus sonra yukselmis. Gecmiste boyle bir grafik cizmis olmasi bundan sonrada boyle bir grafik cizecegi anlamina gelmiyor. Grafik cizip yorumlayacak seviyede degilim fakat gormediginiz bir sey var artik icolari takip edemiyoruz 1500 askin coin var. market cap artiyor ama trx xrp gibi pac gibi coinlerin hacimlarini goz onunde bulundurmak lazim.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
January 25, 2018, 11:22:12 AM
Bitcoinin yönü hakkında kimsenin ağzını bıçak açmıyor bugünlerde bu da normal çünkü bayağı aşağıya gidebilir ya da bir anda fırlayıp yukarıya da gidebilir, bu vadeli işlemler falan yaramadı bize, benim görüşüm yükseliş olacak.
Pages:
Jump to: