Pages:
Author

Topic: Bitebtc scam tüm paramı kaybettim - page 2. (Read 972 times)

member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
July 12, 2019, 08:58:21 AM
Üzücü bir durum geçmiş olsun. Arkadaşlar tüm söylenecekleri söylemişler zaten, gerçi şimdi bunlar bile acı veriyordur sana.

Daha önce işlem yapmadığımız borsa ile ilgili bilgimiz yoksa,işlem yapan var mı diye sorarız genelde. Ama işlem yapan ve memnun olan birisiymişsiniz, zamanını kollamışlar, sizin varlığınız dışarı çıkmadıkça varlığınızı büyütmenizi beklemişler, çıkartmak isteyince de çökmüşler üstüne.

copper member
Activity: 252
Merit: 0
July 12, 2019, 04:58:25 AM
Dikkat dikkat dikkat her zaman söylenen şeyler, bu piyasada yaptığınız her işlemi bir kaç kez kontrol esip bir kaç yerden teyit etmekte her zaman fayda var, bir yerde işlem yapmadan önce orasıyla ilgili yazılmış bütün yorumları okumakta fayda var.
full member
Activity: 728
Merit: 151
July 12, 2019, 03:55:06 AM
herkes aynı şeyleri yazmış durmuş ben de yazayım adet yerini bulsun.cmc de borsaya bakmak lazım önce.cmc nin böyle uyarı vermesi güzel bir özellik.onun dışında arbitaj yapmak çok tehlikeli bilinmedik borsalarda.arkadaşların da dediği gibi tuzak bu .yemleyip milleti gafil avlayıp parasına çöküyorlar sonra da nerden buldun bu kadar parayı el koyduk hadi s.git belge bul getir diyor oçları.onu da kabul edeceklerinden değil tabiki

neyseki fazla bir para değilmiş diyenleri de ağzım açık okudum 7 ether az mı lan
hero member
Activity: 736
Merit: 504
July 11, 2019, 03:38:52 PM
Bu borsa için konuşmuyorum, başkalarının da tecrübeleri var ve belli ki sakat bir yer, bu kadar olay denk gelmiş aksilik olamaz. Ancak başka bir şey diyeceğim, hala devam ediyor mu bu uygulama bilmiyorum ama bazı borsalar kayıt veya kyc yapıldıktan sonra çekim için belirli bir süre kısıtı koyabiliyorlar (örn. 24 saat), aklınızda olsun. Tabii ki çekmeyeceğim, göndereceğim dersen dükkan senin şerefsizlerde.

Onca bilindik borsa varken arbitraj ayağına para kazanmak için böyle borsalar bence de kullanilmamali. Bu borsalarin amacı tuzak kurmak, acilip kapananlar dahil toplamda 16K borsa varmış.
member
Activity: 602
Merit: 11
July 11, 2019, 03:26:14 PM
Bitebtc nesir ya bir site mi nerden duydunuz neden arastirmadan boyle islere giriyorsunuz ulan insanlari kandirmak icin nelerneler yapiyolrlar yaziktir
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
July 11, 2019, 05:03:04 AM
Bu borsa için konuşmuyorum, başkalarının da tecrübeleri var ve belli ki sakat bir yer, bu kadar olay denk gelmiş aksilik olamaz. Ancak başka bir şey diyeceğim, hala devam ediyor mu bu uygulama bilmiyorum ama bazı borsalar kayıt veya kyc yapıldıktan sonra çekim için belirli bir süre kısıtı koyabiliyorlar (örn. 24 saat), aklınızda olsun. Tabii ki çekmeyeceğim, göndereceğim dersen dükkan senin şerefsizlerde.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
July 11, 2019, 04:45:00 AM
Kötü tecrube olmuş  evet. Bu başlıkta yazılanları okuyan kişi bile epey fikir sahibi olur. Her borsaya girilmez. Basit bir örnek vereyim.
Bistdaq bir rüzgar ile şeker dağıttı. Bitrexin asya uzantısı olacaktı. Sonra şekerlerin ne olacağına hemen karar vermedi.en son gitti 1/300 oranında swap yaptı. Al o tokenini gotüne sok. Kim giderde o borsaya yatirim yapar ki? Ben asla yapmam
full member
Activity: 616
Merit: 101
July 11, 2019, 02:59:15 AM
Kötü bir tecrübe olmuş hocam sizin için gerçekten üzüldüm insanın bütün emeğinin bir anda böyle şerefsizler tarafından hiç edilmesi gerçekten kötü bundan sonra arbitraj yapacaklar iki kere düşünmeliler böyle yemleyerek insanların paralarına çöküyorlar malesef.
jr. member
Activity: 195
Merit: 1
July 11, 2019, 01:13:16 AM
Vermezler. Hesabı da bloklıyorlar. Bloklandığına ilişkin mail atıp bundan sonra da itirazlara cevap vermeyeceklerini söylüyorlar. Biraz ısrar edince Singapur yasaları gereği olduğunu söylüyorlar. Çevrenizdekileri uyarın. Kimse kullanmasın. Zaten fee ücretlerini geçen ay bir hayli yükselttiler.
copper member
Activity: 56
Merit: 69
July 10, 2019, 06:15:33 PM
Scam olmasa da benzer taktiği hotbitte yapıyor. Fiyatları düşük veya yüksek göstererek üyelerin buraya gelip komisyon vermesini hedefliyorlar. Geçmiş olsun

Scam olmadığına sizi kim inandırdı bilmiyorum ama sahte hacim yapan borsalar güvenilir değil, bu nedenle adı geçen borsayı kullanmamanızı tavsiye ederim.

Neden ümidinizi tamamen kaybettiniz anlamadım. Temporarily disabled diyor. Sizin de anlayacağınız üzere kalıcı bir durum yok. Sizden paranın kaynağını soruyorlar. Transaction bilgilerinizi vs. paylaşıp paranızı talep edebilirsiniz ki zaten bunun için de gerekenleri göndermişsiniz. Bu borsa çöp bir borsa bence de ama sonuçta paranızı tamamen kaybetme gibi bir durumunuz henüz yok. Umarım en kısa zamanda paranızı geri alırsınız. Olmazsa Redditde şansınızı deneyin. Ciddi bir ingilizce post oluşturursanız upvote vs her türlü desteği vermek isterim.

Bu borsa hakkında çoktan iki tane Flag ve yaklaşık bir seneden beri onlarca farklı üyeden şikayet başlığı açılmış. Olayın kalıcı olmaması ya da önlem olmaması gibi bir şey söz konusu değil borsa direkt olarak insanları dolandırıyor, uzak durmanızı tavsiye ederim.
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
July 10, 2019, 04:00:06 PM
Neden ümidinizi tamamen kaybettiniz anlamadım. Temporarily disabled diyor. Sizin de anlayacağınız üzere kalıcı bir durum yok. Sizden paranın kaynağını soruyorlar. Transaction bilgilerinizi vs. paylaşıp paranızı talep edebilirsiniz ki zaten bunun için de gerekenleri göndermişsiniz. Bu borsa çöp bir borsa bence de ama sonuçta paranızı tamamen kaybetme gibi bir durumunuz henüz yok. Umarım en kısa zamanda paranızı geri alırsınız. Olmazsa Redditde şansınızı deneyin. Ciddi bir ingilizce post oluşturursanız upvote vs her türlü desteği vermek isterim.
newbie
Activity: 21
Merit: 0
July 10, 2019, 03:43:02 PM
Oraya gönderdiğinizin kaynağını gönderseniz bile çekime izin vermeyip, hesabı pasife alıyorlar. Sonra kimlik doğrulamasının güvenlik açısından uzun sürdüğünü söyleyip, sizi oyalıyorlar. Soğuk su içmekten başka çare yok. Ancak o kadar fazla işlem yapılan bir yer olmasına rağmen yaptırım yok. Esas acı olan bu kısmı.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
June 07, 2019, 08:09:34 AM
Scam olmasa da benzer taktiği hotbitte yapıyor. Fiyatları düşük veya yüksek göstererek üyelerin buraya gelip komisyon vermesini hedefliyorlar. Geçmiş olsun
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
June 07, 2019, 07:50:42 AM
bazı bounty tokenları bu borsa da oluyordu, araştırma yapmıştım hakkında scam diyorlardı, ancak ısrarla telegram da konuştuğum kişiler, hayır çok iyi borsa bitebtc ben işlem yapıyorum sorunsuz vs. diyorlardı, demekki kendi adamları. ne idüğü bilinmedik borsalara fazla deposit yapmak, işlem yapmak kesinlikle çok büyük risk. Geçmiş olsun.
copper member
Activity: 196
Merit: 1
June 06, 2019, 05:25:12 PM
adamlar neredeyse arbitraj ile borsaya insan çekmek üzerine kurulmuş bir tuzak gibi çalışıyorlar. geçmiş olsun, konuyu açıp bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. genel olarak mimli bir borsa olduğunu biliyor olsak da bilmeyenin kalmaması ve herkesin duyması önemli.
full member
Activity: 630
Merit: 104
June 06, 2019, 02:16:29 PM
Bitebtc ile ilgili konu açıldı zaten daha önce hatta bende yazdım tokenlere çöktüler arşiv yandı mail atın form doldurun flan dediler sonra formu kapattılar tekrar doldur doldur dedikten 1 hafta sonra flan... Velhasıl tokenleri alamamıstı hiç kimse direk tokenlere çöktüler hala bu adamlar iş yapabiliyor mu???
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
June 06, 2019, 01:24:59 PM
Geçmiş olsun. Olanda hayır vardır. Bazı tecrübeler böyle parayla satılıyor malesef
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
June 06, 2019, 10:53:33 AM
geçmiş olsun.yalnız adamalrın yatığıda büyük ayıp.resmen paraya çökmüşler.
,işte yatırım yapanı koruyacak yok piyasada.onun için az miktar işle yapmalı bu tip kıytırık borsalarda.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
June 06, 2019, 10:03:04 AM
Eleştirenlere hak veriyorum, ben bu başlıgı benden sonra insanlar aynı hataya düşmesinler diye açtım. Dedigim gibi belki yüzlerce kez arbitraj yaptım çok güzel paralar kazandım, bir kaç gün evvel bir coin de arbitraj denemesi yapmak için önce  dolarlık gönderim yaptım para geçmeyince kalanı kurtarmış oldum. Bu borsaya gelince ne olduysa hiç gözüm görmedi, uzun lafın kısası kendinizi ne kadar bilgili de sansanız kesinlikle ve kesinlikle arbitraj yaparken çok dikkatli olun ve paranızın asla tamamı ile işlem yapmayın. Ben kaybettim benden sonra ki yatırımcılar kaybetmesin.

öncelikle geçmiş olsun hocam, sizden önce yerelde bitebtc hakkında açılmış bir scam konusu daha vardı.
https://bitcointalksearch.org/topic/bitebtc-scam-dolandrc-hesabma-giri-izni-vermiyor-5134020

arbitraja gelince, bu işlemler botlar aracılığı ile gerçekleştirilebileceği için hiç bir zaman manuel olarak gerçekleştirilebilecek bir kazanç yöntemi olarak değerlendiremiyorum. yani biz gerçekleştirmeden önce botlar vasıtasıyla halledilebilir, botlar girmiyorsa bir hesap hatası ya da olası güven problemi mevcuttur diye düşünüyorum. belki yanılıyorumdur, neyse tekrar geçmiş olsun, hayatta her şey insanlar içindir.

arbitraj, hemen her zaman görülebilen bir durum hocam, yalnızca takip gerekli, bir de alıp diğer borsaya gönderene kadar geçen süre var, orası sıkıntı! genelde borsanın hacmi yetmiyorsa hacimli borsaya ayak uydurmakta zorlanan borsalarda karşılaşılıyor çünkü alacak para yok Cheesy ya da adamlar hacimli borsada pump yapıyor, "diğerleri ayak uydurur zaten" diyor, ötekilerle uğraşmıyor. gçen seneydi sanırım polo'dan emc2 aldım bittrex'e atana kadar 3000 onay mı ne istemişti Cheesy (ama yine de zarar etmemiştim)

bu arada geçmiş olsun hocam, hırsızların boğazında kalsın yiyemesinler paranızı
member
Activity: 392
Merit: 10
June 05, 2019, 11:06:14 PM
Bu bireyin kendi çabası ile aşabileceği bir sorun değildir.Güvenli gibi görünen borsalarda bile benzer durumlar olabilir. Bu durumda yatırımcıyı kim koruyacak. Sorun sistemde, sorgulanması gereken daha güvenilir bir sistemin nasıl kurgulanacağı ve uygulanacak yaptırımlar..
Pages:
Jump to: