Pages:
Author

Topic: Bitfinex, Borsa Tokeni Çıkaracak - page 2. (Read 308 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
May 05, 2019, 09:46:03 AM
Ben pek sevmem bu borsayı ve çıkaracağı tokeni de tutmaz bence. Çünkü insanların gözünde iyi olmayan bir borsa sitesidir.

çoğu insanın güvenini yerle bir etmiş borsadır bitfinex. şu saatten sonra da ayağa kalkabileceğini hiçbir biçimde düşünmüyorum. zamanla yok olup gidecektir.
jr. member
Activity: 274
Merit: 1
April 30, 2019, 03:04:31 PM
Ben pek sevmem bu borsayı ve çıkaracağı tokeni de tutmaz bence. Çünkü insanların gözünde iyi olmayan bir borsa sitesidir.
member
Activity: 630
Merit: 37
April 30, 2019, 02:20:04 PM
bitfinexin prestiji yerle bir oldu şu saatten sonra ne çıkarırsa çıkarsın yatırımcı çekebileceğini pek düşünmüyorum. tutan adamları illaki vardır fakat yeni yatırımcıyı bir kere korkuttu kolay kolay kazanamaz bence
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
April 30, 2019, 02:07:17 PM
Bitfinex in bir çok şaibeli işi var. Bence token çıkarmak için yanlış bir zaman. Öncelikle güvenilirliğini tekrar sağlamaları gerekiyor. ondan sonra ise bunların yapması gereken doğru zamanı beklemek. doğru zamanı bekleyip şartlar olgunlaştığında ise çok daha ileri zamanlarda token çıkarırlarsa başarılı olur
sr. member
Activity: 973
Merit: 292
April 30, 2019, 01:47:15 PM
Piyasayı manipüle eden şerefsiz bir borsadır kendisi. Tether basıp bunu da kasalarında bulundurdukları dolar ile boyayıp milleti kazıklayan son zamanlarda başı belada kendi b.kunda çırpınan borsaaa...
copper member
Activity: 252
Merit: 0
April 30, 2019, 07:58:28 AM
Bitfinex bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa eski güvenilirliğini kazanması aylar alır. Bu büyük borsaların böyle saçma sapan işlere girmesini anlayamıyorum, zaten normal yollardan kazandığınız paralar yedi sülalenize yeter, hala daha dolandırıcılık düşünmenin anlamı ne.
copper member
Activity: 238
Merit: 1
April 30, 2019, 06:27:05 AM
Kayıp olan paraları kompanse etmek için Tether bastığı iddiası ile New York baş savcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Bitfinex borsası ile ilgili hissedarların birisinden son derece ilginç bir iddia geldi. Konuyla ilgili son dönemde çeşitli açıklamalar yapan ve bir nevi borsanın sözcüsü olarak bu dönemde fonksiyon gösteren Bitfinex’in Çinli hissedarı Zhao Dong, bu sefer de borsanın kendi tokenini çıkarmayı düşündüğünü ifade etti.

Daha önceleri yaptığı açıklamada şirketin Tether rezervlerine bir iki hafta içerisinde ulaşacağını söyleyen ve Bitfinex’in bu süreci hasarsız atlatacağını savunan Dong, son olarak token çıkarma süreci ile ilgili olarak da şunları söyledi:

”Diğer borsaların çıkardığı borsa tokenlerine benzer bir yapıda, Bitfinex’in de bir token çıkarması şu anda gündemde yer alıyor. Trading ücretlerinde indirim sağlayacak bir yapıda olacaktır. Bana kalırsa zaten borsa tokenlerinin likiditesi, diğerlerine kıyasla çok daha iyi durumda. Bence onlar, ‘shitcoin’ olmayan yapıdalar.”

Bitfinex eğer Dong’un iddiaları gerçeğe döner de bir token çıkarma kararı alırsa, o zaman borsa; aynı Binance, Huobi ve KuCoin gibi rakiplerinin girdiği yola girecek. Son dönemde giderek önemi artan borsa tokenleri, Bitfinex’in sahip olduğu hacim göz önüne alındığında iyi bir hamle olabilir.

Ancak borsanın, her şeyden evvel hakkında devam eden yasal süreci çözmesi ve Tether konusudna kripto para sektörünü çok net bir şekilde ikna etmesi gerekiyor.

kaynak: https://koinbulteni.com/bitfinex-borsa-tokeni-cikaracak-43086.html
Pages:
Jump to: