Yer var katılmak isteyen olursa başlık linkini paylaşıyorum.
https://bitcointalksearch.org/topic/end-round6-weekly-bitgesell-bgl-4-prizes-5-15-30-50-august-15-5353490
Ben katıldım ama doğru yaptım mı bilmiyorum. Yabancılar katılacağına bizim bölüm doldursun.
Cüzdanı indirmeye gerek yok çekilişe katılmak için 0-99 arasında bir sayı seçip haftalık olarak çekilişe katılaiblirsiniz. olurda çekilişi kazanırsanız resmi siteden tokenleri almak için cüzdan yaratmanız gerekiyor. Yani en başında cüzdan olayı ile uğraşmanıza gerek yok.
Eyvallah hocam teşekkürler. Ben bilmiyordum ve cüzdan oluşturdum.
Bu arada 8.round için katılım devam ediyor. Yukarıda yer alan postumda link var katılmak isteyenler değerlendirsin. Nasip kısmet bu işler. 7.roundu ben de unuttum es geçmişim
Şuana kadar neredeyse tamamına katıldım ve şuana kadar bana hiç çıkmadı. Hep aynı sayıyı tutuyordum. Benden önce biri sayımı almış ve o hafta 50 dolar benim sayıya çıktı. Lanet olsun dedim.
Hocam ben de asal sayıları tercih ediyorum. Gittim iki basamaklı en büyük asal sayıyı yine tuttum. Bakalım çıkacak mı? Sonrasında çekiliş olayı devam ederse 97' yi seçerim yine.
Proje iş yapar mı bilinmez ama maksat aktivite olsun. Bizim lokal bölümden katılan pek yok gibi.
Sonuçlara baktın mı? Bu haftaki çekilişi kazananlar arasında adın yazıyor. Çekiliş ödülleri için süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama herhangi bir şey indirmene gerek olmadan web sitesine girip web wallet oluşturabilirsin.
Lucky isimli elaman mesaj atmış bende daha önce kurduğum cüzdan adresini verdim. Ödülü gönderdi hemen eleman.
Neden indirme dediniz hocam cüzdanında sıkıntılı durum mu var? Yoksa indirmesekte olur manasında mi dediniz?