Pages:
Author

Topic: Bitgold Satın Alın %25 Kâr Edin. - page 2. (Read 2940 times)

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
December 07, 2015, 01:27:55 PM
miningden sonra buda gold ponzisi heralde kendiniz oynayıp kazanmak veya kendi banka hesabınıza çekmek varken satmak neden satıyorsunuz ki yakında btc çekim imkanıda olacak diyorsunuz.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
December 07, 2015, 12:57:57 PM
Yarı fiyatına bile satanlar varsa büyük ihtimalle sistemde bir sıkıntı var ki insanlar ellerinden çıkarmak istiyor.

Kaldı ki ben siteden altın talep ettiğim zaman bana nasıl gönderecekler? Yurt dışından kargoyla altın gönderimi yapılmıyor zannedersem.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
December 07, 2015, 12:49:38 PM
ingilizce forumda yarı fiyatına bile bitgold satanlar var. yerelde takıl sen en iyisi.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
December 07, 2015, 12:37:02 PM
Benim yazdıklarınızdan anladığım şu,
siz x bir sebeple bitgold yatırımınızı direk TL ye çevirmek istemiyorsunuz. hatta o kadar istemiyorsunuz ki %25 iskontolu olarak bitcoin ile satmak istiyorsunuz.

Burda benim izlenimim şu:
siz bir şekilde birilerinin bitgold hesaplarını patlattınız. forumda yeni bir üyelik alıp bu hesapları iz bırakmadan daha doğrusu daha takibi zor bir şekilde boşaltmak için %25 iskontolu olarak bitcoin ile satmaya çalışıyorsunuz.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
December 07, 2015, 10:35:16 AM
Şu şekilde anlatayım zaten direk bitcoin e çevirme gibi bi durum olmadığı için bende burada satışını yapıyorum zaten.. Ama siteye yakında bitcoine çevirme olayıda eklenicek o zaman benimde size ihtiyacım kalmayacak ahahahah (kötü adam gülüşü) Neyse şaka bi yana

Parayı banka hesabınıza çekebilirsiniz. 3 gün içerisinde yatar.
Altın olarak adresinize kargolatabilirsiniz hiç kargolatmadığım için ne zamana gelir bilemem..
Alt limit diye bişey yok bildiğim kadarıyla üst limitede hiç ulaşamadım yani 100 de çektim 1000 de çektim daha üstüne çıkamadım şu an elimde 250 tllik var eğer forumdan düzenli çalışacak alıcılar bulabilirsem bende düzenli isteğe göre satış yapabilirim..

Zaten forumda araştırma yaptığımda bu bitgold to bitcoin işini yapan bayaa bi arkadaşa ve konuya rastladım yabancılar biliyor bu işi Smiley
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
December 07, 2015, 10:29:25 AM
Biraz daha fazla açıklama yapmanız gerek hocam. Mesela siz satıyorsunuz peki biz bunu btc olarak çekebiliyor muyuz? Yada sizden alır almaz bozdurup hesaba parayı çekebiliyor muyuz? Alt limit var mı? Gibi bir çok soru var.
newbie
December 07, 2015, 10:21:46 AM
Yok dostum bitgoldu ben satıyorum %25 indirimli olarak.... Sitede öyle kâr gibi bi durum söz konusu değil.. Sadece altın piyasasından faydalanarak kâr edilebilir para olarak hesaba çekilebilir yada hesapdaki altın gerçek külçe altına çevrilip kargolandırılabilir..
legendary
Activity: 1153
Merit: 1001
Coin-Turk.com
December 07, 2015, 10:17:24 AM
tam olarak anlamadım.

sitesinde altın almada %1 işlem ücretinden bahsediyor.

nasıl %25 kar elde ediliyor?
newbie
December 07, 2015, 10:11:35 AM
Arkadaşlar uzun soluklu bir bitgold satışı serüvenine başlamış bulunmaktayım. Kısacası açıklamam gerekirse fiyatlar ve çalışma sistemi şu şekilde ;

Fiyat : %25 ("100 TL BitGold"="75 TL Btc"

Yani bu sistemde 100 tl de 25 tl kâr ediyorsunuz.

Güvenilirlik konusuna gelince forumdaki güvenilirliğini kanıtlamış kişiler ile bende güvenilirliğimi kanıtlayana kadar önce bitgold sonra btc şeklinde çalışabilirim.

Ama forum moderatörünün escrowluğu aracılığıyla belirli bir komisyon karşılığındada ticaretlerimizi sürdürebiliriz bence en mantıklısıda bu..

Neyse bilmeyenler için bitgoldu anlatayım.

www.bitgold.com sitesi üzerinden satın alınmış sanal altındır banka hesabınıza nakit para olarak çekebilirsiniz yada altın piyasasında oynayıp dahada fazla kâr elde edebilirsiniz.

Bu arada bu yazımı ingilizceye çevirecek babayiğit arkadaş varsa çok mutlu olurum forumun diğer tarafındada paylaşmayı düşünüyorumda Smiley
Pages:
Jump to: