Pages:
Author

Topic: Bithumb'da listelenen coinlerin 2ye katlanması - page 2. (Read 464 times)

hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Onu bizlerin duyması malesef çok zor zaten borsada listelenme tarihlerini bu yüzden önceden açıklamıyorlar en büyük payı kendileri almaları için.bu adamlar ve yandaşları sağlam borsaya girmeden evvel piyasadan tokenleri toplar girdikten sonrada herkesin eline güzelce verirler arkadaşlar.o yüzden dikkatli olmakta fayda var.ayrıca çok hızlı pump yaptıkları gibi daha sonrada dibe çekebilirler
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
https://coinmarketcap.com/currencies/ripple/#markets

https://coinmarketcap.com/currencies/tron/#markets

Tron ve rippleyi fiyatı inip çıkaran zaten bunlar listeye bakınca ilk 5 de bunlar var kore,çin,japon borsalarıda
 işte alttan alıp zıplatıp hoplatıp parayı hemen çekiyorlar.bunlarda hacim bol parada bol burdan anlıyoruzki
spekülasyonun adamlar kralını yapıyorlar.ripple geçen akşam 0.98 usd gördü sonrada zırtt indirdiler bunlar paraları çekince iş bitti ve 0.81 e kadar geriledi.şimdi çıkışta fiyat düşükya topluyorlar yarında gene parayı çekerler yada ertesi gün.gene üstten alanın eline verecekler. Huh Cry
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Bu tür haberleri hep olup bittikten sonra görüyoruz. Ben bir kez de canlı canlı göremedim o hareketleri. Çok hızlı hareket etmek lazım, insan hızıyla da çok zor geliyor bana bununla ilgili bot yapılabilir ya da yapılmışı da vardır

Bende bugun nasıl olduysa bir grupda bir token için bir trade sitesinden 1 $ dan listeleceğini haber aldım gündüzden siteye üye olayım dedim site çökmüş zar zor üye olduk akşam twitterdan tokenın trade için açıldığını açıkladılar ama sözde açmışlar yeni kullanıcılar için depositi kapatmışlar account için tier 1 onayı yapın diyo, onaylı görünsede deposit kapalı . Açıkcası bu piyasada herşey önceden planlanıyor ve şans gülerse balinaların tarafında olabiliyorsanız o an kazanıyorsanız yoksa genel anlamda caydırarak kaybettirme politikası geçerli hep.
full member
Activity: 571
Merit: 113
Bana göre haberlerin zamanları hep planlanmış takımlar proje geliştirmeyi ya da borsalara girme gibi planları uzun zaman önce hayata geçirebilirler ama yapmıyolar  ayı dönemindeyken hiçbir coin haber yaymıyor. Boğa dönemi başladıkça proje yetkilileri haber pompalamaya başlıyor. Dipten coin çıkmaya başlıyor biz diyoruz ki neden çıkıyor bu kadar bu coin içeriden haber alıp toplayanlar haber etkisiyle satıyolar biz sonradan duyanlar ise aa fork varmış rembranding ,mainnet varmış yükselir diye alıyoruz tabi beklentiler alınır gerçekler satılır mantığı ile onlar çoktan haberi satmaya başlamış oluyorlar . Sonra coinin son kullanıcısı biz oluyoz aylarca süren hodlll . Smiley

https://cryptopanic.com/ , coinmarketcal.com buralardan alabilirsin
Çok haklısın  ama herkesin haberi olsaydı bu piyasada herkes kazanırdı ozamanda piyasa anlamsız kalırdı kaybeden olacakki kazananda olsun
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Telegram gruplarında çok kere dillendirilen durumlar genelde gerçekleşebiliyor. Oralardan da fikirler edinip erken adımlar atabilirsin.
member
Activity: 308
Merit: 10
Çok fazla coin var. Hepsini takip edemeyiz. O yüzden bir token yükseldikten sonra dikkatimiz o yöne dönüyor ve haberlerini daha seçici inceliyoruz. Kısaca o yükselme olmasaydı o haberlere de dikkat etmeyecektik biz.

O yüzden bana göre en iyisi projesini bildiğimiz 10 15 tane token'i devamlı inceleyip dikkatimizi orada toplamamız. işte o zaman o haberleri çok daha kısa sürede farkedebiliriz.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bütün coinler bir piyasaya çıkınca fiyatı ister istemez artıyor. Güvenilirlikleri dolaşımları artıyor haliyle. Piyasaya girer girmez günlük artışlar çok tehlikeli.
newbie
Activity: 149
Sırada hangisi var acaba  Grin tabi bunu sayılı bir kaç kişi biliyodur
full member
Activity: 367
Merit: 100
Bu tür haberleri hep olup bittikten sonra görüyoruz. Ben bir kez de canlı canlı göremedim o hareketleri. Çok hızlı hareket etmek lazım, insan hızıyla da çok zor geliyor bana bununla ilgili bot yapılabilir ya da yapılmışı da vardır
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Bithump ın 2 coin birden listelendiğini hiç görmemiştim son listelediklerinden önce . Politika değiştiriyor olabilirler.
full member
Activity: 163
Merit: 100
ben hiçbir habere güvenmiyorum çünkü artık çok fazla spekülasyon amacıyla sahte haberler yayılıyor
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Bana göre haberlerin zamanları hep planlanmış takımlar proje geliştirmeyi ya da borsalara girme gibi planları uzun zaman önce hayata geçirebilirler ama yapmıyolar  ayı dönemindeyken hiçbir coin haber yaymıyor. Boğa dönemi başladıkça proje yetkilileri haber pompalamaya başlıyor. Dipten coin çıkmaya başlıyor biz diyoruz ki neden çıkıyor bu kadar bu coin içeriden haber alıp toplayanlar haber etkisiyle satıyolar biz sonradan duyanlar ise aa fork varmış rembranding ,mainnet varmış yükselir diye alıyoruz tabi beklentiler alınır gerçekler satılır mantığı ile onlar çoktan haberi satmaya başlamış oluyorlar . Sonra coinin son kullanıcısı biz oluyoz aylarca süren hodlll . Smiley

Kesinlikle katılıyorum hocam çark öyle bir işliyor ki bir çok kişi dediğiniz gibi mecburi hodla kalıyor.O yüzden düşerken al yükselirken sat politikasını benimseyebilmek çok önemli.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Bu bilgiler genelde elde edilebiliyor olmadan önce çünkü saklamak zor iş, coinbase bunu saklamak için mesela acayip önlemler alıyor ama diğerleri o kadar değil galiba.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3

newbie
Activity: 49
Başka exchange sitelerinde listelenen coinler (Bithumb'da mesela) aynı gün içerisinde 2ye katlanıyor. Bu çok önemli bir fırsat bence. Ancak binance üzerindeki grafiklere baktığım zaman bu bilgi birkaç gün içerisinde bir şekilde elde ediliyor ve fiyatı arttıktan sonra twitterde listelendi haberleri veriliyor.
Bu bilgi en hızlı şekilde nerden öğrenilebilir bilen var mı ? En son Golem eklenmişti. Bittrex'te yarım saat öncesinden coşmuş durumda Smiley

Edit
========================
Cevabı buldum listeleme bir şekilde önceden öğrenilebiliyor bir sonraki listelemeyi bakalım alabilecek miyiz önceden.
Pages:
Jump to: