O ülkelerin vatandaşları ihtiyaç duyacaktır. Diğer para birimlerini kullanan ülkelerin vatandaşları için de TL gereksiz değil mi? Ben şahsen sadece USD ve TL bazında fiyat takip ediyorum. Libya'lı birisi de örneğin USD ve Libya dinarı bazında edecektir. Kısaca herkes kendi ülkesindeki para birimi cinsinden Bitcoin'in fiyatını kolayca takip etmeye ve gerektiğinde belli BTC oranını ilgili kura çevirmeye ihtiyaç duyacaktır.
Dolayısıyla Libya ve Cape Verdean Adaları sakinlerinin Bitcoin'in fiyatını kendi ulusal para birimleri cinsinden takip edebilecekleri ve tutar hesaplaması yapabilecekleri basit bir siteye (uygulamaya, eklentiye) olan ihtiyaçlarının Vertcoin veya Monetha'nın kurunu takip etme ihtiyaçlarından daha fazla olduğunu düşünüyorum. Ha Libya ve Cape Verdean Adaları vatandaşlarına uygulamayı nasıl tanıtacağız orası ayrı mesele
Zaten dediğiniz gibi bir çok kriptopara portfolyo uygulaması da mevcut. Ben kitle adaptasyonunu ciddi ölçüde sağlamış tek kriptopara olan Bitcoin için böyle bir uygulamanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Öncelikle kendim böyle bir şeye ihtiyaç duydum, buradan yola çıkarak herkes için bir ihtiyaç olduğunu düşünerek yayınladım. Eğer Preev aynı zamanda uygulama ve eklenti şeklinde mevcut olsaydı belki hiç yazmazdım.
Çok teşekkür ederim değerli yorumun için.
Haklısınız dediklerinizde. Uluslararası düşününce dediklerim saçma geldi