Pages:
Author

Topic: Bitmart 10. kez BMX Token Yakıyor. Anlık pump görebiliriz. - page 2. (Read 394 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
BMX token geçen haftalarda (sanırım nisan başıydı) 0,044 dolara çıkarak güzel bir pump yapmıştı. Acaba bu yükseliş token burn öncesi bir tepki hareketmiydi, yoksa asıl hareketini henüz yapmadı mı! Bunu kestirmek zor görünüyor. Şu anda 0,029 dolar civarlarında dolanıyor. Web sitesinde de burn için son tarih 19 nisan verilmiş. Yani oldu-bitti bu galiba. Eğer öyleyse, sonraki burn'e bakmak lazım.

Yok o tarih burn tarihi değil. 20 mart ve 19 nisan arasında borsanın kazandığı fee'lerin %20si ile bmx alıp yakacak. ben böyle anladım

Şimdi Twitter'daki paylaşımlarını tekrar açıp okudum. "Geri Alma Mekanizması 500 milyon BMX yakılana kada devam edecek, böylece toplam BMX arzı azalacaktır. " şeklinde denmiş. Borsa komisyonları üzerinden hesap edilecekmiş, evet. Ama sonuçta token yakılıyor yine de. Total supply düşecek. Geri almadan, borsayı araya sokmadan, ayrıca bir token burn yapılacak mı o kısmı bilemedim.
Total supply şu anda 710 milyon görünüyor. 500 milyonun tamamı yakıldığında muazzam bir yükseliş gösterebilir.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Ben borsayı bir kaç kez kullandım ve sorun yaşamadım, hatta piyasadaki çoğu borsadan çok daha iyi durumda olduklarını söyleyebilirim.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Bu borsaya nedense bir türlü ısınamadım gitti . Sanki bitmaxın çakması gibi geliyor. Belki daha önce açılmışta olabilir. Bizim bölümde de çokça konusu açıldı ama güvenemiyorum.
member
Activity: 314
Merit: 19
dandik borsanin degersiz tokenleri yakiliyor... Bunlarin grubuna girip neden bot hesaplarla islem yapiyorsunuz dedigimde admin bana bot yok sitemizde dedi var diyip video ile kanitlayinca gruptan atildim. Ne ciddiyette olduklarini gorun. ilk bogada Hack! yiyip kapanacaklardir yani burada islem yapmayin.

Hocam hack olayı her borsa için olası ve bot olayı yine hepsinde var. sonuçta api keyleri veriliyor ve müşteriler bot yazılımı kullanabilir bu apiler ile. bu zamana kadar ne zaman ethereum çekimi yapsam saniyeler içinde geçti ve beni hep memnun etti. elbette her borsa için tehlikeler var. Paraları ledgerda tutmak lazım.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Bitmart iyi güzel hızlı büyüyün bir borsa oldu hiç kullanmadım ama kullanma deneyimi yaşamak isterim bir gün nasıl bir borsa olduğunu yatırımcılarını iniallah iyi paralar kazandırır bu borsa.
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
dandik borsanin degersiz tokenleri yakiliyor... Bunlarin grubuna girip neden bot hesaplarla islem yapiyorsunuz dedigimde admin bana bot yok sitemizde dedi var diyip video ile kanitlayinca gruptan atildim. Ne ciddiyette olduklarini gorun. ilk bogada Hack! yiyip kapanacaklardir yani burada islem yapmayin.
member
Activity: 630
Merit: 37
bmx iki hafta önce büyük pump yedi 350 satoşilerden 900 satoşilere kadar uçurdular şu anki fiyatı bana aşırı pahalı geliyor 350 satoşilerden alım yapılabilir fakat 560 satoşi şu an yani bana göre çok pahalı
member
Birşey soracaktım bende bu bitmarta üye oldum hatta kyc bile yaptim. Hesabım onaylı bana token vesaire vermedi hiç. Bitsdaq için de aynısıni yaptım o epey bir token verdi. Hatta başlığı okuyunca bir an bitsdaq zannettim. Bu bitmartta ödül token nasıl alınır. Yatirim mi yapmak lazım?

Belirli bir tarihe kadar ref ile üye olanlara veriliyordu 315 tane bmx ama süresi geçti sanırım onun. yani gelmediyse ve kyc yaptıysanız bence kurcalamayın daha fazla
full member
Activity: 602
Merit: 118
Birşey soracaktım bende bu bitmarta üye oldum hatta kyc bile yaptim. Hesabım onaylı bana token vesaire vermedi hiç. Bitsdaq için de aynısıni yaptım o epey bir token verdi. Hatta başlığı okuyunca bir an bitsdaq zannettim. Bu bitmartta ödül token nasıl alınır. Yatirim mi yapmak lazım?
member
BMX token geçen haftalarda (sanırım nisan başıydı) 0,044 dolara çıkarak güzel bir pump yapmıştı. Acaba bu yükseliş token burn öncesi bir tepki hareketmiydi, yoksa asıl hareketini henüz yapmadı mı! Bunu kestirmek zor görünüyor. Şu anda 0,029 dolar civarlarında dolanıyor. Web sitesinde de burn için son tarih 19 nisan verilmiş. Yani oldu-bitti bu galiba. Eğer öyleyse, sonraki burn'e bakmak lazım.

Yok o tarih burn tarihi değil. 20 mart ve 19 nisan arasında borsanın kazandığı fee'lerin %20si ile bmx alıp yakacak. ben böyle anladım
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
member
Twitterda gördüm önceki yakımlardaki tarihlerdeki hareketlerine de baktım. Sizinle de paylaşmak istedim. Bu tür haberler geldiğinde yakılma tarihlerine yakın olan günlerde veya sonrasında fiyat artışı olabiliyor.

https://support.bitmart.com/hc/en-us/articles/360022111293

Diğer yakımların tarihlerine attığım linkteki eski blog yazılarından bakıp grafikteki hareketlere bakabilirsiniz. Üzülmeyeceğiniz miktarlar ile girin. Sonuçta borsa elinde bu tokenden milyonlarca tutuyordur. Kar satışları da gelecektir.
Pages:
Jump to: