Pages:
Author

Topic: Bitmart ve Bmx hakkındaki düşünceleriniz ? - page 2. (Read 543 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Yeni ya da parlamaya başlayan borsaların beleş token dağıtımlarına hemen atlamamak lazım. Onları cüzdana çekmenize izin vermiyor çoğu. Sadece site içerisinde trade yaptığınızda komisyon niyetine kullanabiliyorsunuz. Sizi borsaya çekmek için basit numaralar bunlar. Bazıları sırf bunun için KYC bile isteyebiliyor. Temkinli olmak lazım.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Arkadaşlar bilgi amaçlı paylaşıyorum. Bitmart borsasında şu an twitter da çekiliş var. İlgisini çeken buyursun.

https://twitter.com/BitMartTurkey/status/1103391278325215232

Dostum iş yapan birşey olsa paylaşmazdin büyük ihtimalle. Amaç reklam yapmak galiba. Ne kadar çok kişi katılırsa size çıkma olasılığı düşer.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Kayıt olan üyelere ücretsiz token dağıtımı ve trade yapanlara da ücretsiz token dağıtımı devam ediyor mu arkadaşlar?
newbie
Activity: 29
Merit: 0
Yarışma için 700 000 kusür BMX hacmi yaparak, 0,005 kar ile bugün itibariyle ilişkimize son verdiğim coin Umarım il 10 ne girip ödülü alabilirim Smiley

member
Activity: 462
Merit: 10
Bmx konusunda bilgim yok ancak bitmart borsasını sevemedim kullanışlı bir borsa değil bence. Üye oldum biraz karıştırdım ve bir daha girmedim o zamanlar hacimde yoktu.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
BitMart ilk kurulduğunda Airdrop kampanyası düzenlemişti ama pek değerlenmez sanırım diye katılmamıştım.Bitmart Borsasının Ekibi çok çalışkan ve sürekli gelişen bir Borsa olacak gibi duruyor.
newbie
Activity: 6
BitMart?ın Birinci Doğumgünü Kutlamalarına Davetlisiniz!
https:/[Suspicious link removed]/MSrSOlXnNU
315 BMX kazanmak için;
https:/[Suspicious link removed]/9v5V13NbzV
full member
Activity: 672
Merit: 100
Borsaların tokenlerinin de bir esprisi kalmadı artık. Bunun öncüsü bildiğim kadarıyla bnb idi. O da icolarda kullanıldığı için . Düşük fee dışında bir artıları yok.
newbie
Activity: 41
Arkadaşlar bilgi amaçlı paylaşıyorum. Bitmart borsasında şu an twitter da çekiliş var. İlgisini çeken buyursun.

https://twitter.com/BitMartTurkey/status/1103391278325215232
copper member
Activity: 56
Merit: 4
CAT.EX Exchange
Bitmart borsasını kullanıyorum ve oldukça da hoşuma gidiyor. Tek sorunu yeteri kadar işlem hacminin olmaması. Ama bmx alırmıydım? Masraflarda indirim için az bi miktar bulunduruyorum ama yatırım yapmam. En azından şimdilik

Hocam aynı dert catex borsasında  da var. Orada da hacim yok maalesef. Kar payı veriyorlar Cat tutanak ama alım satım az olduğu için gelen kar payı çok az. Çok borsa olduğu için. Oradan oraya zıplamak sıkıntılı bir durum

Aynen hasyurt hocam. üç gündür almak istediğimi alamıyorum. Satmak istediğimi satamıyorum. Binance de böyle değil mesela. Geçen bnbnin dalgalanmasında günde iki üç kere al/sat yaptım. Para da kazandım. Hacimli borsanın gözünü seveyim. Smiley
copper member
Activity: 196
Merit: 1
işlem hacmi çok düşük, tahtada makas çok fazla açık ve çekim için kyc şartı var. makas açıklığı yalnızca low cap coinlerde değil eth neo gibi coinlerde bile mevcut.
newbie
Activity: 41
En son Bitcoin 3600 den 4000 $ a yükseldiğinde bmx 0.10 dan 0.15 e kadar yükseldi. Bu da ilgi çekici bir ayrıntı. Bitmart başarılı olur mu şu an güvenim %70 fakat olursa bmx için btc nin de yükselmesi ile harika rakamlar konuşabiliriz sanırım.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Beğendiğiniz size hitap eden daha doğrusu geniş kitlelere hitap edebileceğini düşündüğünüz ucuz borsa tokenlerinden 3-5 alın kenara atın. Her boğada yeni büyük borsalar oluşuyor bir bakarsınız elinizdeki coinin borsası yeni büyük borsa olmuş. Bitmart da bunlardan biri bence.
member
Activity: 244
Merit: 20
Bir kaç defa kullandım, arayüzü fena değil fakat hacim olarak kendileri botla al sat mı yapıyor tam emin olamadım. Gerçi bot kullanmayan borsa varmı deseniz, dex ler hariç hemen hemen hepsi kullanıyordur. Aslında küçük bir miktar alınıp beklenebilir, market cap çok düşük 1.5 milyonlarda. Daha burdanda aşağısını görmez, en dandik tokenler bile 1 milyon capa sahip.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Uzun suredir yogundum forumda bulunamadim. Oncelikle tum tanidiklara selamlar,  saygilar  Smiley

Amerika'daki Nasdaq borsasi bilmeyenler arastirabilir,  Bitmart borsasinin reklamini yapti.  Kesinlikle bir miktar elinizde bir miktar bulundurmanizi oneriyorum.  10 dolarlik bir yatirim yapin mesela,  nereye gidecegi belli olmayabilir.  Ben şahsen 500 dolarlik yatırım  yaptim,  1 sene dursun, 500 dolar kaybolur diye korkmuyorum,  çünkü fiyati potansiyeline gore dip noktada  Smiley daha fazla dusmesi demek borsanin kapanmasi demek.  Ben borsanin kapanmayacagina dair yatirim yapmis gibi birsey goruyorum yaptığım yatırımı.

Bir youtube kanalinda incelemesi var,  daha fazla bilgi edinmek isteyenlere linkini birakiyorum. 

https://youtu.be/1LTKxiDuQME
member
Activity: 350
Merit: 12
Çok olumlu düşüneceğim düşünmesine ama bu piyasa canlanmadan hepsi çer çöp olacak bu gidişle.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Aslında bu borsa gayet başarılı, benim çok hoşuma gidiyor. Borsa başarılı olunca kendi parası da yükselişe geçiyor tabiki. Yalnız son dönemde çok fazla borsa sayısı arttığı için rekabet kızıştı. Binance ve kucoin gibi kendi parası olan borsalar bu işte ilk olduklarından şu anki durumları ortada ama yeniler için aynı şeyi söylemek biraz zor.
member
Activity: 532
Merit: 22
O kadar çok borsa var ki artık poloniex ve bitrex bile sıradan oldu şuan için tek borsa var o da binance. Adam herşeye hakim. Çıkacak ico yu destekliyor ve borsasına hemen alıp pump yaptırıyor.
newbie
Activity: 6
Binance gibi token yakma etkinlikleri yapılıyor aslında, tokenin değerini arttırabilir ilerde. Bir de Mission X diye adlandırdıkları sistem hem projeler hem de kullanıcılar için baya karlı bir iş.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bitmart borsasını kullanıyorum ve oldukça da hoşuma gidiyor. Tek sorunu yeteri kadar işlem hacminin olmaması. Ama bmx alırmıydım? Masraflarda indirim için az bi miktar bulunduruyorum ama yatırım yapmam. En azından şimdilik

Hocam aynı dert catex borsasında  da var. Orada da hacim yok maalesef. Kar payı veriyorlar Cat tutanak ama alım satım az olduğu için gelen kar payı çok az. Çok borsa olduğu için. Oradan oraya zıplamak sıkıntılı bir durum
Pages:
Jump to: