Bitnation bounty katıldığımda çoğu kişinin stakelerini yediklerini gördüm. Benim elimde kanıt var ve kanıt olan birçok kişinin stakeleri yendi ve ağzımıza bir parmak bal çalmak için ''teselli miktarı'' verildi. Bu konuda mağdur olan tek ben değilim. Ben youtube, newsletter, sign up bounty katıldığım ve her şeyi eksiksiz yaptığım halde stake sayılmadı. Daha sonra ekran görüntülerini Bitnation takımında bir kişiye göndermemiz istendi ve teselli olarak 25,000 pat gönderildi. Almamız gerekenin neredeyse 10'da 1'i kadar. İlginç olan şey ortada yenen bir hak var ve bize sus payı olarak bu veriliyor sorduğumuzda haksızlık kabul ediliyor ama gönderilen miktar bu.
Bu apaçık bir scamdır. Hakkımız verilmiyorsa bu başta Amazix sonra da Bitnation'ın dolandırıcılığıdır. Buna sadece ben değil birçok kişi maruz kaldı. Youtube için kanıt koyamam çünkü sonradan da abone olunup beğeniler yapılabilir ancak birçok bounty'e katılıp stake alan biri olarak işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum ve görevleri eksiksiz tamamladım. Daha sonra sinirlenip tüm videolarına dislike bastım. Ekran görüntülerinde açıkça signup ve newsletter için katıldığım ama spreadsheet incelenirse 0 stake aldığım görülür.
Bitnation bounty konusu:
https://bitcointalksearch.org/topic/annbounty-bitnation-worlds-first-decentralized-borderless-voluntary-nation-3081168Spreadsheet:
https://docs.google.com/spreadsheets/u/1/d/e/2PACX-1vT99qxeaZ6UvYE_uHM1xXYbvwWDU0jMf1kzkEpS7CwJgBgLmvPwwWqrpnVKklF_bsWBQNYiYBqoqvJ-/pubhtml#Linkleri incelerseniz açıkça her şey görülüyor. Bunu yapmaları da ilk değil daha sonra başka dolandırıcılıklarını da burada duyuracağım.
Güncelleme: Hakkımı aradığım için Amazix beni tüm kampanyalarından ve katıldığım kampanyalardan saatlerimi harcayarak banlamıştır. Şimdi gerçekler ile onların anasını sikmek benim hakkımdır. Siz de bunların bountylerine katılıyorsanız unutmayın ki benim başıma gelen sizin de başınıza gelecektir. Hakkınızı ararsanız atılırsınız bu kadar basit.Yoğ adamlar scam değil diyenler de siktirsin yazmasın buraya. Ekran görüntüsü var adam gördüğünü inkar edecek kadar spastik buna ne yapsan haktır.
Ekran görüntülerini toplayıp neden beni attıklarını ve ne kadar haklı olduğumu göstererek yeni bir konu açacağım.
The list of submissions was cross-checked with Bitnation (as they are the only ones who have access to the list of newsletter subscribers) and the manager only worked with the list he received from the team. Is it possible that you supplied a wrong email address when submitting the form?
You got banned for using bad language and throwing around scam accusations that you can't prove, a behaviour we do not tolerate in any way.
AMAZİX ÜYESİ HATASINI KENDİ ELLERİYLE GÖSTERDİ. HAKLI OLDUĞUM BARİZ BİR ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKTI. ONA RAĞMEN SÜREKLİ VE LAFI ÇEVİRİP KENDİLERİNİN NE KADAR PROFESYONEL OLDUKLARINI SÖYLEYİP SÖYLEYİP DURUYOR. BENİ BANLAMA SEBEBİNİ DAHİ BİLMEYEN ADAM HAKLI OLDUĞUMU GÖRÜNCE SAÇMALAYIP SAÇMALAYIP DURDU. BURADA TÜM KONUŞMALAR VE EKRAN GÖRÜNTÜLERİ VARDIR. BU ADAMLARIN BOUNTYLERİNE KATILIYORSANIZ BENİM YAŞADIKLARIMIN AYNISINI YAŞAMAYI GÖZE ALACAKSINIZ YA DA BABAYI ALIP PISACAKSINIZ. BEN HAKSIZLIĞI SEVMEM VE BU DÜZENE KARŞI UCUNDA BAN DA OLSA KARŞI ÇIKARIM. BU YAPTIKLARI OROSPU ÇOCUKLUĞUNU HERKESE GÖSTERMEK BENİM BORCUMDUR.
https://bitcointalksearch.org/topic/bitnation-amazix-bounty-scam-proof-with-screenshots-i-am-banned-4475111