Pages:
Author

Topic: Bitpanda.com | Borsa ve token tartışma alanı - page 2. (Read 353 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bitpanda'ya yatırım yapan oldu mu? TwinWinNerD borsanın sahibi.

Bitpanda €43.6 million yatırım alarak hardcape ulaştı. 7 Ağustos 14:00’dan itibaren BitpandaGE, dünya çapında hizmet vermeye başlayacak olan bir Alman borsası olarak yoluna devam edecek. Borsanın Pantos (PAN) adı altında teknolojisini geliştirdiği bir coini olduğu gibi aynı zamanda Bitpanda Ecosystem Token (BEST) de var. Bu yatırım Best için toplandı ve 2020’de yayınlanacak olan Bitpanda Launchpad platformunun ana kullanım kaynağı olacak. Ayrıca, şu ana kadar Launchpad platformu sunan borsaların neredeyse tamamı Çin kaynaklıdır (Binance, Okex, Huobi, Kucoin). Bitpanda bunların Avrupa versiyonu olacak. Huobi ve Okex wash trade yapmasına ve Bitpanda’nin web sitesine tiklanma oranı neredeyse aynı olmasına rağmen Huobi 4.7 dolar, Okex 2.7 dolardır. Best 0.1€ ile piyasaya çıkıyor ve BitpandaGE’nin arayüzüne göre uzun vadede değerlenmesi çok mümkün.

Şu an forumda Mauser ve ben dışında yatırım yapan bulamadım. Telegram grubu 56 kişilik ama Almancı Türklerden oluşuyor dolayısıyla projenin Türkiye’den pek bir yatırımcısı olmadı. Herkese bol şans.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bitpanda'ya yatırım yapan oldu mu? TwinWinNerD borsanın sahibi.
copper member
Activity: 56
Merit: 69
Bitpanda.com adında 2014'de kurulmuş Alman/Avusturya karışımı dünya çapında gerçek anlamda regülasyonlara ve yasalara uygun bir borsa var, eskiler bilir. Bu borsa Kraken ve Bitstamp gibi sadece kaliteli kriptoparaları listeleyen ve Avrupalı kullanıcılara hizmet veren bir borsaydı fakat üç gün sonra yeni arayüzüne geçerek BitPanda Global Exchange'i yayınlıyor. Bu borsa aynı zamanda kendi tokenini satıyor ve 2020'de Launchpad platformunu yayınlayacağını söylüyor. Bundan önce Pantos adlı bir kripto paranın satışı yapıldı ve 7'ye katladı fakat bu, bundan sonraki projelerin de aynı şekilde tutacağı ya da borsa tokeninin değerleneceği anlamına gelmiyor. Ben uzun vadeli yatırım yaptığım için Türkçe ana konu olarak bu konuyu açmış bulunuyorum. Bu konuda imza kampanyaları için atılan mesajlara müsade etmeyeceğim, konu tarafımdan modere ediliyor olacak dolayısıyla istediğim mesajı silmekte özgür olduğumu ve mesajınızın silinmesini istemiyorsanız sadece platform hakkında mesaj atmanız gerektiğini peşin olarak belirtiyorum. Bu konu yatırımcılar içindir.

BitpandaTR
Pages:
Jump to: