Pages:
Author

Topic: BitTorrent, ICO fiyatının katbekat üzerine tırmandı - page 2. (Read 218 times)

full member
Activity: 742
Merit: 112
biraz para kırdım çıktım. feci salladılar zaten. tepeden alan net %25 zararda. bazen kar yaptığın altcoinde fazlasını beklemek o karların da ufak ufak sonraki işlemlerde kaybedilmesine kadar varabilir.
member
Activity: 297
Merit: 10
basta girilmesi lazimdi  sisirdiler sisirme operesyonunda binancede var kendilerine satilar anliyacagin  990 milyar  bukADAR YAPIYORSA TRON 50 DOLAR YAPMASI LAZIM ACIKCASI SISIRME BASTAN GIRILIP YUKSELTILDIGI ZAMAN SATILACAKTI BAY
member
Activity: 574
Merit: 13
Beklediğim bir şeydi. Binance tek başına piyasaya bir takım etkiler yapabildiğini bir kez daha kanıtlamış oldu. Ama beklentinin üzerinden yükseliş gösteriyor sanki BTT:
hero member
Activity: 1554
Merit: 762
Fırsatları görüp değerlendirmek lazım ICO piyasası hala genç ve dinamik istediğini bilen için vazgeçilmez bir yatırım aracı. Dolandırıcılar ne kadar bu işin suyunu çıkarsa da hala umut var.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
Fiyatını güzel şişirdiler, biraz daha şişirebilirler ama piyasanın durumu mağlum, kar satışları gelmeye başlayınca ico fiyatına hatta dahada altına gelebilir.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Bu zamanda kolay kolay kimse ico ya yatırım yapmaz ama bittorent için bu çok büyük bir başarı. Eğer alan varsa tebrikler çok iyi kazanç.
member
Activity: 574
Merit: 14
bittorent de fırsatlar bitmez. 8 satoshilere mutlaka gelecek. şu anda satın alınması riskli aslında ama riski seven için yapacak bir şey yok. ben beklemede kalmayı tercih ediyorum.
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
İcoda yatırım yapanlar gerçekten iyi kazandı.Ama kimse bu kadarını beklemiyordu açıkçası herkesi ters köşe yaptı.Binance de listelenmeye başladı ben 12 sats dan alabilirdim ama yeni bir BCN faciası olur diye çekinerek vazgeçmiştim😮
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Token satışı, 28 Ocak'ta Binance'in Launchpad platformu üzerinde gerçekleştirilen BitTorrent (BTT), ICO fiyatının tam 6 katına çıktı.

28 Ocak’ta Binance üzerinde başarılı bir ICO gerçekleştiren BitTorrent (BTT) ilgi görmeye devam ediyor. 28 Ocak’taki ICO’da tüm token satışı, 15 dakikada tamamlanmıştı. Yaklaşık 60 milyar token satıldı ve 7 milyon dolar toplandı.

Binance’e göre satış çok daha önce bitecekti fakat Binance Launchpad platformu, yatırımcı akınını kaldıramadı.

Kripto para alanında 2017’deki parlak ICO günlerini hatırlatan satışın ardından BTT token’ı daha başarılı bir şekilde işlem görmeye başladı.

Günlerdir değerlenen ve son 24 saat içinde yüzde 50 oranında yükseliş yaşayan BTT, şimdiden ICO’dan yatırım yapanlara yüzde 600 kazandırdı. Bununla birlikte bazıları, bu durumun Justin Sun ve Binance’in bir manipülasyonu olabileceğine inanıyor.

BTT’nin mevcut fiyatı 0.007 dolar. Token; UPbit, Binance, OKEx, KuCoin, CoinTiger ve Bitbns’de işlem görüyor.

Öte yandan 2019 yılında en az ayda bir token satışı yapmayı planlayan platformda bir sonraki ICO 25 Şubat 2019’da Fetch.AI (FET) olacak.

Haber linki : https://uzmancoin.com/bittorrent-binance-uzerinde/
Pages:
Jump to: