Pages:
Author

Topic: Bittrex 1 Agustos'ta hesabınızdaki $BTC kadar $BCC verecek! - page 2. (Read 2977 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Bittrex 1 Ağustosta bedava Bcc mi verecek. Ooo alırım bir dal. Eve gidince Bitcoin Core cüzdanımda bulunan bir miktar Btc'yi Bittrex'e yönlendireyim o zaman. Bizde nasiplenelim bu işten. 😁

coinlerin core daise zaten bcc sahibi olacaksın, bittrexe atmana gerek yok
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Bittrex 1 Ağustosta bedava Bcc mi verecek. Ooo alırım bir dal. Eve gidince Bitcoin Core cüzdanımda bulunan bir miktar Btc'yi Bittrex'e yönlendireyim o zaman. Bizde nasiplenelim bu işten. 😁
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
şu anda altcoinlerin yarısını satttım.1 ağustosa kadar düşecektir tahminimce.Riske girip her gün kontrol yapıp düşüyorsa daha düşmesini bekleyip adeti çoğaltmaya bakacağım.Ani panik satışı gelirse alacağım.1 Ağustosa kadar btc'ye geçişler devam edecektir.BTC'ye değil altcoinleri daha aşağıdan almaya çalışacağım.Şu an üzerinde yoğunlaştığım bir altcoine yatırıyorum düştükçe.Tahminim 1 ağustostan sonra altcoinlere yoğun talep olacağı.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
basit düşünmek gerek alt coinleri sattınız yüzde 5 ile 10 aralığında zararla gittiniz bcc almak için ve elinde 10 btc duruyor. btc bu arada yüzde 5 yükseldi ve elinize 50 dolardan diyelim ilk çıkıtğında ki ortalama bu sevide bekliyorum .satmaya kalkıldığında bu sevieyelere ışık hızıyla düşer (300 dolardan açılsada). burdan da yüzde 5 daha kar elde ettiniz ortalama fazla da olabilir . bu satış kısmında sattığınızın altcoinin yükseldiğini varsayalım birde sonuçta buda olasılık ki yüksek bir olasılık. yüzde 10 gibi küçük bir yükseliş yapsın ki ben en azından yüzde 20 yukarı hareket bekliyorum alt coinlerde. e sen yüzde 10 -15 kar edicem diye yüzde 5 zarar ettin. geçtim yüzde 5  kar et okadar uğraşa strese gerek mi var. ya alt coin bcc piyasaya çıktığında altcoinlere hayvan gibi giriş olursa yüzde 5-10 zararına sattığını yüzde 30 yukarından almak zor gelir.
member
Activity: 104
Merit: 10
Bittrexte herkes bitcoine geciyor,altcoinler dususte, zannediyorum ki 1 agustosa kadar altcoinlerde daha dip goruruz.  ben altcoinleri bozdurmadim, ama firsattan faydalanmak adina paribudan  btc attim hesaba gorunen o ki BCC yi cok felaket bir dump bekliyor 1 agustosta.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Ben de düşünüyordum waves neden düşüş yaşıyor yaşanan olaylar wavesin değerinin arttırmasını gerekirken.Bittrexde yaşanan bu gelişmeyi bilmiyordum o zaman bcc verilene kadar yaşanacak bu gelişmeler son derece normal  Smiley
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Taki ettiğim kadarıyla Bittrex de altcoin hacimleri çok düşüyor galiba millet bcc den yarlanmak için btc geçiyor. Fiyatlarda çakılıyor nereye kadar gider asıl mesele bu alttan toplama şansı yakalabilir miyiz?
sr. member
Activity: 448
BCC yi düşünecek kadar hiçbir zaman okadar bitcoinim olmadı Grin Elimdeki ethereum tokenleriyle mutluyum ben ama bitcoinin durumu elimdekilerin değerini eritti.
sr. member
Activity: 350
CrowdWiz
BTC kadar BCC verilmesi demek BCC'nin ağır enflasyona uğrayacağı ve çöp olacağı demektir. BTC kadar BCC verileceğini iddia etmek BCC'nin yükselme kampanyası değil BTC'nin yükselmesini amaçlayan bir reklam kampanyasından ibarettir. BCC denilen çöp coin BTC'nin tırnağı bile olamazken BCC'nin BTC'ye rakip olarak gösterilip üstüne tuttuğunuz BTC kadar BCC verileceğinin iddia edilmesi Bitcoin'i değerlendirme kampanyasından başka bir şey değildir. Birileri BTC'yi değersizleştirme kampanyası olduğunu sanmış, tam tersine BTC'yi değerlendirme kampanyasıdır. Birileri Bitcoin'in merkezsiz olduğunu ve bundan dolayı reklam yapılamayacağını söylüyor. Hayır BTC'nin üretimini elinde tutan gruplar Bitcoin'in değerlenmesi için her türlü yola başvuruyor ve reklam kampanyası yapıyorlar.
durun bakalım bcc spekulasyonu yakında altcoin mezarlığına doğru yol alır. Boşuna milleti kriptoparadan bıktırıp, kimilerini kaçırdılar. Tekrar güven kazanacaktır.

hero member
Merit: 502
BTC kadar BCC verilmesi demek BCC'nin ağır enflasyona uğrayacağı ve çöp olacağı demektir. BTC kadar BCC verileceğini iddia etmek BCC'nin yükselme kampanyası değil BTC'nin yükselmesini amaçlayan bir reklam kampanyasından ibarettir. BCC denilen çöp coin BTC'nin tırnağı bile olamazken BCC'nin BTC'ye rakip olarak gösterilip üstüne tuttuğunuz BTC kadar BCC verileceğinin iddia edilmesi Bitcoin'i değerlendirme kampanyasından başka bir şey değildir. Birileri BTC'yi değersizleştirme kampanyası olduğunu sanmış, tam tersine BTC'yi değerlendirme kampanyasıdır. Birileri Bitcoin'in merkezsiz olduğunu ve bundan dolayı reklam yapılamayacağını söylüyor. Hayır BTC'nin üretimini elinde tutan gruplar Bitcoin'in değerlenmesi için her türlü yola başvuruyor ve reklam kampanyası yapıyorlar.
agzın aeline koluna saglık hocam bu yazının altına noktamı koyarım bravo
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Exchangewar da BCC olayından dolayı herhalde okex ve bitfinex de çok fazla hacim oluştu.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Btc yi değersizleştirmeye çalışıyorlar . Önceden unlimited diye gereksiz birşey çıkmıştı sadece    Bitfinex işlem görüyor şu anda . Bu da öyle olacak.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Bi fikir verseniz iyiydi hocam Smiley zaman varken hemen kaçabilirim btcden. İnce ince artıyor zaten durumlar fena değil gibi.

Nasıl bir fikir vereyim? Bana göre BCC hiçbir değeri olmayan bir fork olacak ve çıktığında sıfıra kadar dumplanacak. Destek veren Viabtc ve Bitmain desteğini çekince de ölecek ve birkaç yıl sonra kimse ismini hatırlamayacak. Alternatif son ise sıradan bir altcoin gibi düşük fiyattan bazı borsalarda işlem görecek ama yine gerçek hayat kullanımı olmayacak.
hero member
Activity: 784
Tüm altcoinlerimi bozup btcye çevirdim bcc sahibi olabilmek için. Günübirlik bcclerimi alıp hemen bozduracağım. Yanlış mı yapıyorum sizce?

Birçok insan sizin gibi düşündüğü için Bitcoin fiyatı artmaya başladı. BCC'nin çöküşünü izlemek oldukça zevkli olacak. Smiley
Onlar sayesinde yeniden piyasaya hareket geldi. Ağustos ayı ne olursa olsun çok eğlenceli geçeceğe benziyor.
Bi fikir verseniz iyiydi hocam Smiley zaman varken hemen kaçabilirim btcden. İnce ince artıyor zaten durumlar fena değil gibi.
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Bence 1 ağustos aynı bu şekilde olacak 😂😂
https://youtu.be/0ww0I8Ie7j8
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Tüm altcoinlerimi bozup btcye çevirdim bcc sahibi olabilmek için. Günübirlik bcclerimi alıp hemen bozduracağım. Yanlış mı yapıyorum sizce?

Birçok insan sizin gibi düşündüğü için Bitcoin fiyatı artmaya başladı. BCC'nin çöküşünü izlemek oldukça zevkli olacak. Smiley
Onlar sayesinde yeniden piyasaya hareket geldi. Ağustos ayı ne olursa olsun çok eğlenceli geçeceğe benziyor.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
elindeki btc miktari kadar bcc verecek sanirim . etc/eth olayi gibi olmali. yalniz şöyle bişi var ben biraz risk görüyorum yani bcc şuan fiyati iyi gibi yani sanki şans denenebilir de aksi bir durum olsa evdeki bulgurdan olmakta var diye düşünüyorum o yüzden hiç riske girmeyeceğim. bu piyasalarda da para riske girmeden kolay kolay kazanilmiyor fakat gerek yok şimdilik böyle duracağim .
Alt coinlerin değeri btc cinsinden mi yoksa,  bcc cinsinden mi olacak peki??  Bilmiyorum bağışlayın beni.  

Bcc ya fork gibi mi yoksa alt coin gibi mi algılayacaz?

bu aslında en önemli soru bence de.

cevabıda bcc altcoın gıbı olacak. bıldızım kadarı ıle %5 gıbı bır destegı var su an. dahada artacagını sanmam. etc muhabbetı gıbı olabılır dıye dusunuyorum. en az bır kere gömerler onun fıyatını. madencılere ek gelır kapısı olacak. ellerınde zaten btc oldugu ıcın bırde havadan bcc gelecek adamlara. fıyatını gömüp daha fazla bcc toplayacaklar sonra bır pump. işlem tamam. ellerındekı parayı 2 ye hatta 3 e katlamıs olacaklar.
hero member
Activity: 784
hero member
altcoınde duran bitcoın ıcın vermezler hocam.zaten suanlık bır bölunme rıskı de yok sayılır.
Pages:
Jump to: