Pages:
Author

Topic: Bittrex / Analiz / AL - SAT - page 60. (Read 104288 times)

sr. member
Activity: 784
Merit: 425
March 25, 2017, 02:32:40 PM
şu ara öyle bişey denirki ne desen boş yükseldi çıkıp başka bişeye gireyim dicek girdiğin yükselicek çktığın dahda yükselicek.
yada durayım diceksin elidenbeklicen gireceğin çok yükselicek piyasaya acayip bir giriş var alt coinler
ya bu ipneler bütün prjeleri betaları cüzdanları aynı anda çıkarmaya karar veriler
spro programların reklama girmesi gibi Cheesy anlam veremedim herkesin dediği çıkıyor ben 18k dan gamecredit dedim 30 dolu acaba 40 olmurmu diye çıkamıyorum Cheesy
newbie
Activity: 47
Merit: 0
March 25, 2017, 02:29:24 PM
Arkadaşlar hayırdır inşallah gece rüyamda SHIFT'in 0.00124 olduğunu gördüm sevinçten delirdiydim Cheesy bakalım rüyamız çıkacak mı :=) gelelim mevzuya şu sıralar shift çok büyüdü, bob marley'in dediği çıktı, bundan sonrası bence büyük riske girer ama yine de belli olmaz, kriptopara bu olmaz dersin olur. Bu arada rüyaların tersi çıkar diye bi söz mü ne vardı hatırlayamadım şimdi... yani  bol kazançlar Wink
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
March 25, 2017, 02:21:22 PM
BOBMARLEY

SHIFT bu fiyattan alınır mı? Tavsiye ediyor musun?

Şu aşamada bir şey diyemez sanırım çünkü baya yükseldi devam edebilir yükseliş düşebilir de ama ben. Kar ettiğim için aldım tekrar 0.185 bitcoin kadar aldım biraz  sayfasına filan bak bence
Bir yerden sonra düşecektir o zamanı gözleyebilirsin. Büyük miktar girme  kesinlikle
newbie
Activity: 42
March 25, 2017, 02:16:51 PM
BOBMARLEY

SHIFT bu fiyattan alınır mı? Tavsiye ediyor musun?
sr. member
March 25, 2017, 02:09:45 PM
Buraya da yazayım shift aldım baya kar ettim bir ay da 6 ya katladı.
Daha da artabilir. Araştırın gelecek görürseniz değerlendirin az miktar alın ama araştırın. Sırf bana güvenmeyin 
member
Activity: 81
Merit: 10
March 25, 2017, 02:00:27 PM
Aynen kadir abi.

Insallah dedikleri tarzda super calisan bir proje cikarirlar.
Düsünsene bütün tlflara uygulama gelecek. Ve butun coinleri bir tek cuzdan ustunde kullanabilecegiz.
Ve rahatlikla alisveris olacak.

Proje cok buyuk ama ustundekiler bos bogaz konusmuyorsa ve gercekten dediklerini yaparlarsa ,
Fiyatlar ates pahisi olacak. Smiley .

Adamlar dün beta yayin sundu.

Adamlarin özel slack grubu var. Bitbay, decred gibi devlerin, gelip blocknete biZide ekle blocknete zaten nasil buyuk bisey olacagin bir isaretti.

Hayatta gecerse hepsi pesinden kosacak. Hayirlisi diyelim 😊

Ama genede fazla ucmayin yatirim olarak. Tabi cikmama, basariz olma durumuda var.
Ozaman paraniz cöp olur.

sevgili kardeşim Sana özeldende yazdım emekliliğimi bu coine bağladım Smiley senin söylediklerinden sonra 10000 adet alıp bekleyeceğim. Dediğin çıkarsa da emekli olacağım:)

Sakin abi sakin øyle birsey yapma. Can catlasa 0.5btc yatir.
Proje cok yeni . Patlarsa yazik olur. Cok para abi. Beni dinlersen yapma derim.
Tamam kardeşim sağol. Senin tecrübene güveniyorum. O zaman bana başka coin önerebilirmisin 1 yıl tutacağım ve zengin olacağım Smiley
full member
Activity: 126
Merit: 100
March 25, 2017, 01:13:00 PM
Aynen kadir abi.

Düsünsene bütün tlflara uygulama gelecek. Ve butun coinleri bir tek cuzdan ustunde kullanabilecegiz.

Proje cok buyuk ama ustundekiler bos bogaz konusmuyorsa ve gercekten dediklerini yaparlarsa ,

Adamlarin özel slack grubu var. Bitbay, decred gibi devlerin, gelip blocknete biZide ekle blocknete zaten nasil buyuk bisey olacagin bir isaretti.

Ama genede fazla ucmayin yatirim olarak. Tabi cikmama, basariz olma durumuda var.
Ozaman paraniz cöp olur.

sevgili kardeşim Sana özeldende yazdım emekliliğimi bu coine bağladım Smiley senin söylediklerinden sonra 10000 adet alıp bekleyeceğim. Dediğin çıkarsa da emekli olacağım:)

Sakin abi sakin øyle birsey yapma. Can catlasa 0.5btc yatir.
Proje cok yeni . Patlarsa yazik olur. Cok para abi. Beni dinlersen yapma derim.
member
March 25, 2017, 12:16:28 PM
Aynen kadir abi.

Ozaman paraniz cöp olur.

full member
March 25, 2017, 10:28:05 AM
Aynen kadir abi.

Ozaman paraniz cöp olur.
member
March 25, 2017, 06:42:56 AM
Dun 43dollardan 140ether bozdurduk. Bugun 47 oldu.
Pivxten ettigimiz karda buna gitti iyimi. Son 2haftadir 1btc kardayim gene. Onuda simdi blocknete bastim. Ya hero ya mero. Beklenti buyuk , olursa olur. Olmazsada bu islerden ellimi cekecem Smiley
Neden "Olmazsada bu islerden ellimi cekecem" dedin merak ettim gerçekten.

Cok vaktimmi aliyor hocam. Günde 10 saat devamli hem fiyatlari hemde gelecekteki coinlari takip etmekten, uyku düzenim herseyim bozuldu. Parada kazanmiyacaksam ugrasmicam artik Smiley
Bu kadar bilgi ve tecrübeyi bir kalemde silemezsin. Benim senden beklentim çok Smiley Bu kadar bilgi ve tecrübeyle ciddi kazançlar elde ettiğini düşünüyorum. Bence uykusuz kalmaya değer.

Valla hocam døvusmeyi øgrenmek icin ønce dayak yemen gerekir ya.
Bizimkide o hesap. Bitcoin beni 600euro zarara ugratti. (Yeni tanismistim coinlerle)
Cunku sazan gibi yukseklerden girdim. Ertesi sabah bi uyandim 2500euro zarar var.
Genede sabrettim 600euro kala kactim. Bitcoine bidaha girmem. Fiyatti olmus 1000euro, neymis 10.000dollar olabilirmis 5 sene sonra. (Olmama ihtimalide var, ölme esegim ölme)
Ama bir ethereum gercegi var ordan güzel para kaldirdim.
Bide ufak altcoinlereden kazandim bi kac kurus. Mesela bu hafta pivxten, 0.4btcyi 1.3btc yaptim.
Pivx mesela bu hafta 1.02de patladi ben 0.98den kactim. Cünkü asiri hizli büyümeye basladi, bilki ozaman piyasanin babalari billetini keser senin. Ha demiyorum o coin ölür. Bir zaman sonra gene büyümeye devam eder. Yada bir pump amacli sisirilmiste olabilir. Orda önemli faktör projedir. $block tan beklentim cok buyuk. Insallah bi terslik cikmaz.
Bi kac altcoin buldugu degeri bulmuyor. Ve üst siralari haketmeyen coinlerde cok. Litecoin mesela. Bitcoinun full kopyasi hic bir özeligi yok. Dogecoin öyle, ethereum classic öyle.

Bunuda söyleyeyim altcoinlerde suan 5-10milyar dolar fazlalik var. Ve gelecek 2-3haftada 5milyar dolar daha giris yapabilir altcoinlere bitcoindan.

Ama bitcoindek iic  savas bittigi an altcoinlerden 10milyar dolar bitcoinlere geri dönüs yapar.
Bu günlerin kiymetini bilin derim. Cok saglam kazanclar olacak yaza kadar.

Selametle

Eyvallah kardeş. $block  dediğin bloknet mi?
full member
March 24, 2017, 06:08:56 PM
katılıyorum oldukça hareketli geçcike şu 3 ay alt coinlerden ince takip edenler çok karlı olcağı düşüncesindeyim
bitcoin üzrinde çatallanama spekilasyonu olduğu sürece bu seviyeleri pek geçemez güvensizlik yatırımcıda yararlı olmaz.
şuanda projelerde ve yeni çıkacak icolarda kullınıcak coinlere girmek mantıklı mobilgo waves ve gamecredit kullanması gibi örnek olarak verdim direk dalmayın inceleyin Cheesy
eth keza zaten bir coin ico eth altında çıkıyor ama oda cok değerlendirğinde icoya eth ile girmek istemiyor insanlar edgeless te zaten 18 dolardan girenler 40 dolar olan eth çok kar edemedi
hatta ico açılış fiyatını altına girerse zararları bile olcak.
şuara bence hacmi yüksek olan hangi coin girilse kar elde edilcek gibi zcash eth dash çok değerlendiğinde giriş yapmaya çoğı kişi cesaret edemebiyor ben mesela!
ala düzgün ve hacimli yükseliş sağlayan başka alt coin aramak iyidir.

Hocam eth bu sefer cok yukselecek durum onu gøsteriyor 70-80$ yollu var gibi.

Ben 0.045btcden teklif sundum. Balinaya dek geliriz belki. Cok yukseldi, deniz seviyesi, bir balina bi atlama yapsada bzde faydalansak Smiley
hero member
Activity: 518
Merit: 500
March 24, 2017, 05:27:52 PM
katılıyorum oldukça hareketli geçcike şu 3 ay alt coinlerden ince takip edenler çok karlı olcağı düşüncesindeyim
bitcoin üzrinde çatallanama spekilasyonu olduğu sürece bu seviyeleri pek geçemez güvensizlik yatırımcıda yararlı olmaz.
şuanda projelerde ve yeni çıkacak icolarda kullınıcak coinlere girmek mantıklı mobilgo waves ve gamecredit kullanması gibi örnek olarak verdim direk dalmayın inceleyin Cheesy
eth keza zaten bir coin ico eth altında çıkıyor ama oda cok değerlendirğinde icoya eth ile girmek istemiyor insanlar edgeless te zaten 18 dolardan girenler 40 dolar olan eth çok kar edemedi
hatta ico açılış fiyatını altına girerse zararları bile olcak.
şuara bence hacmi yüksek olan hangi coin girilse kar elde edilcek gibi zcash eth dash çok değerlendiğinde giriş yapmaya çoğı kişi cesaret edemebiyor ben mesela!
ala düzgün ve hacimli yükseliş sağlayan başka alt coin aramak iyidir.
full member
March 24, 2017, 04:48:24 PM
Pivxten ettigimiz karda buna gitti iyimi. Son 2haftadir 1btc kardayim gene. Onuda simdi blocknete bastim. Ya hero ya mero. Beklenti buyuk , olursa olur. Olmazsada bu islerden ellimi cekecem Smiley

Cok vaktimmi aliyor hocam. Günde 10 saat devamli hem fiyatlari hemde gelecekteki coinlari takip etmekten, uyku düzenim herseyim bozuldu. Parada kazanmiyacaksam ugrasmicam artik Smiley
Bu kadar bilgi ve tecrübeyi bir kalemde silemezsin. Benim senden beklentim çok Smiley Bu kadar bilgi ve tecrübeyle ciddi kazançlar elde ettiğini düşünüyorum. Bence uykusuz kalmaya değer.

Valla hocam døvusmeyi øgrenmek icin ønce dayak yemen gerekir ya.
Bizimkide o hesap. Bitcoin beni 600euro zarara ugratti. (Yeni tanismistim coinlerle)
Cunku sazan gibi yukseklerden girdim. Ertesi sabah bi uyandim 2500euro zarar var.
Genede sabrettim 600euro kala kactim. Bitcoine bidaha girmem. Fiyatti olmus 1000euro, neymis 10.000dollar olabilirmis 5 sene sonra. (Olmama ihtimalide var, ölme esegim ölme)
Ama bir ethereum gercegi var ordan güzel para kaldirdim.
Bide ufak altcoinlereden kazandim bi kac kurus. Mesela bu hafta pivxten, 0.4btcyi 1.3btc yaptim.
Pivx mesela bu hafta 1.02de patladi ben 0.98den kactim. Cünkü asiri hizli büyümeye basladi, bilki ozaman piyasanin babalari billetini keser senin. Ha demiyorum o coin ölür. Bir zaman sonra gene büyümeye devam eder. Yada bir pump amacli sisirilmiste olabilir. Orda önemli faktör projedir. $block tan beklentim cok buyuk. Insallah bi terslik cikmaz.
Bi kac altcoin buldugu degeri bulmuyor. Ve üst siralari haketmeyen coinlerde cok. Litecoin mesela. Bitcoinun full kopyasi hic bir özeligi yok. Dogecoin öyle, ethereum classic öyle.

Bunuda söyleyeyim altcoinlerde suan 5-10milyar dolar fazlalik var. Ve gelecek 2-3haftada 5milyar dolar daha giris yapabilir altcoinlere bitcoindan.

Ama bitcoindek iic  savas bittigi an altcoinlerden 10milyar dolar bitcoinlere geri dönüs yapar.
Bu günlerin kiymetini bilin derim. Cok saglam kazanclar olacak yaza kadar.

Selametle

member
March 24, 2017, 04:28:20 PM

sr. member
March 24, 2017, 04:26:54 PM
Biraz da ben aldım bakalım ne olacak
full member
March 24, 2017, 04:24:52 PM

member
March 24, 2017, 04:03:51 PM
newbie
March 24, 2017, 03:32:55 PM
Radium haftaya full sürüme gecis yapiyor. Proje hayatta geciyor.
Haberiniz olsun. Guzel bi x5 x10 olabilir
alalim bakalim nolacak Smiley eyvallah
Edit: karli olursa iletisime gecelim Wink destegimiz olsun

Est hocam. Benim destege ihtiyacim yok Smiley
Sen kazan bende mutlu olurum.
eyvallah.
full member
March 24, 2017, 03:25:45 PM

Est hocam. Benim destege ihtiyacim yok Smiley
Sen kazan bende mutlu olurum.
newbie
March 24, 2017, 02:53:23 PM
Pages:
Jump to: