Pages:
Author

Topic: Bittrex czy Bitfinex - page 2. (Read 2729 times)

member
Activity: 140
Merit: 10
August 22, 2017, 08:16:59 AM
Ja akurat przeniosłem z Bitfinex do Bittrex, Bitfinex przestał mi wystarczać, za to kryptowaluty tam są raczej konkretne, Bittrex znowu oferuje znacznie większe pole do popisu, ma proste zasady na opłaty, za to bierze waluty jak leci. Jeśli jednak bym inwestował tylko w to co jest na Bitfinex, to bym został, wydaje mi się bezpieczniejszy i wygodniejszy niż Bittrex, wszystkie przelewy szybko dochodzą. Bittrex znowu jest łatwy w obsłudze i np. dla daytrade jest bardzo dobry.

BTW do zarządzania używam coinigy więc nie ma znaczenia gdzie akurat są moje środki, handluje na Bitfinex, Bittrex, Gdax i Poloniex.

Aaaa jedna wada Bitfinexa to potworny lag, czasem chcesz coś kupić, wysyłasz ofertę, a ta zanim zostanie otworzona to mija czasem kilkanaście sekund, w skrajnych przypadkach minut.
member
Activity: 112
Merit: 10
bros over blockfolios
August 22, 2017, 07:04:54 AM
Witam wiarę! Zastanawiam się nad przeniesieniem środków z bittrexa na bitfinex. Czy ktoś może już postąpił podobnie i podzieli się swoimi doświadczeniami? Coraz to lepsze opinie o Bitfinexie i coraz to słabsze o bittrexie skłaniają mnie do tego. Mimo to, że na bitfinexie dostęp do altów jest znacznie niższy. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi.
Pages:
Jump to: