Pages:
Author

Topic: Bittrex Hesabım Donduruldu !!! - page 2. (Read 378 times)

hero member
Activity: 882
Merit: 524
For Rent
February 16, 2018, 05:13:21 AM
geçtiğimiz aralık ayında benim de aynı uyarıyla onaylı hesabım bloke olmuştu. 2 ay bloklu kaldı. ticket hep açık kaldı. yeniden onaylama istediler gönderdim hesabım açıldı. ama 2 ay öylecek bekleme düşüşlerde satım yapamamak sinirimi çok bozdu.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
February 16, 2018, 04:15:57 AM
son 2 ay mı öyle bir süre zarfında hiç coin yatırmamış son 3 ayda coin yatırsada işlem yapmamış hesapları yükü azaltma adına otomatik kapattılar açıklama yapmışlarda bir el atın kapanmasın diye sanırım uzun süreli hodl oldunuz ve dokunmadınız hesabınıza onaylı bile olsa ya da çok şifre değiştirme talebinde bulundunuz ya da gelen dondurma emailini okumadan onayladınız ya da yanlışlık olmuştur ama desteğe yazdığınızda her ne olmuşsa olsun GÖRDÜKLERİNDE açacaklardır... Biraz daha sabır
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
February 15, 2018, 02:07:38 PM
Geçen aylarda da bu tarz da şikayetler mevcuttu Bittrex ' den kaynaklı . O zamanlar tekrardan onaylı hesapları inceliyorlardı . Türkçe karakter kaynaklı olduğu ortaya çıkmıştı sanırım . (Net hatırlamıyorum) Bittrex ' in slack grubundan mutlaka irtibata geç . Tekrar bir kimlik isteyeceklerdir muhtemelen .
Patır patır ve özellikle Ortadoğu, bazı Afrika ülkeleri ve Türkiye'den hesap blokluyorlardı, pek yazı karakteriyle ilgili olduğunu sanmıyorum (bildiğimden değil, yorumumdur). Koşarak kaçtım Bittrexten, daha da işim olmaz şahsen.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
February 15, 2018, 06:39:21 AM
Geçen aylarda da bu tarz da şikayetler mevcuttu Bittrex ' den kaynaklı . O zamanlar tekrardan onaylı hesapları inceliyorlardı . Türkçe karakter kaynaklı olduğu ortaya çıkmıştı sanırım . (Net hatırlamıyorum) Bittrex ' in slack grubundan mutlaka irtibata geç . Tekrar bir kimlik isteyeceklerdir muhtemelen .
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
February 15, 2018, 05:36:50 AM
benimde polo hesabım once donduruldu sonra 3 ay mı yada daha fazla kapalı idi avıldı simdide 1 aydır polo hesabım kilitli
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
February 15, 2018, 05:32:21 AM
Merhaba arkadaşlar dün itibariyle bittrex hesabım donduruldu. Hesabım onaylı ve günlük limitim hala 100 btc gözüküyor. Fakat hiç bir işlem yapamıyorum, cüzdanlar da gözükmüyor.

Benzer bir durum yaşayan ya da bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

yazan mesajı kopyalıyorum;

YOUR ACCOUNT CANNOT BE AUTOMATICALLY ENABLED AT THIS TIME
 DISABLE ACCOUNT INFORMATION
Possible reasons your account may be disabled:

You requested that your account get disabled
You attempted to verify your account with an identification document that has already been used
We suspected your account was hacked and disabled it for you
Your account was involved in irregular trading activity
You violated the Bittrex terms of service
Depending on why your account was disabled, you may be able to enable it yourself.

For more information, see this article.
Güvenlik maksatlı dondurulmuş gibi gözüküyor. Supporta mesaj atıp ne olduğunu anlamaktan başka careniz gözükmüyor.
member
Activity: 205
Merit: 10
Coming Soon
February 15, 2018, 05:24:11 AM
Merhaba arkadaşlar dün itibariyle bittrex hesabım donduruldu. Hesabım onaylı ve günlük limitim hala 100 btc gözüküyor. Fakat hiç bir işlem yapamıyorum, cüzdanlar da gözükmüyor.

Benzer bir durum yaşayan ya da bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

yazan mesajı kopyalıyorum;

YOUR ACCOUNT CANNOT BE AUTOMATICALLY ENABLED AT THIS TIME
 DISABLE ACCOUNT INFORMATION
Possible reasons your account may be disabled:

You requested that your account get disabled
You attempted to verify your account with an identification document that has already been used
We suspected your account was hacked and disabled it for you
Your account was involved in irregular trading activity
You violated the Bittrex terms of service
Depending on why your account was disabled, you may be able to enable it yourself.

For more information, see this article.
Pages:
Jump to: