Pages:
Author

Topic: Bittrex Kapanıyor mu? - page 3. (Read 700 times)

member
Activity: 574
Merit: 55
April 11, 2019, 02:10:56 AM
Al-sat peşinde koşuyorsan ancak borsada işlemin bitene kadar coinlerini bulundurabilirsin, onun dışında transfer ücreti ne kadar olursa olsun, her zaman tam erişimi sadece size ait olan cüzdanlarda tutulmalıdır tüm varlıklar. Oysa piyasadaki bir çok insan sadece aldığı coinin-tokenin adını, satıldığı borsayı, dip fiyatını, üst fiyatını bildiği için bu tip borsa haberlerinden dehşet ürkebiliyorlar.

Daha dün bugün bir çok farklı yerde okudum, onlarca dolar TL yatırım yapıp, yatırım yaptığı projenin hangi coin'in altında bir token olduğunu bilmeyen bir sürü insan var. Bu tipler oldukça piyasada dolandırıcı da çok olurrr, kapatıp giden borsa da.

Konuya dönersek, bittrex kapanmaz(, en fazla lokasyon değiştirir. Kapanmaz derken bu konu ile alakalı olarak kapanmaz, yoksa tabi ki bir gün kapanabilir. O yüzden her zaman aldığınız yatırım yaptığınız, al-sat için tuttuğunuz coin-token artık herneyse, sadece erişimi sizin elinizde olan cüzdanlarda tutunuz.  
member
Activity: 742
Merit: 19
April 11, 2019, 02:10:37 AM
Bittrex kapanırsa söylentisi bile ürkütücü piyasa için kötü bir etkisi olur.İlk gözağrımızdan biri bitrex şu an sıkıntılı bir süreç yaşasa da bunu atlatacaktır.Binance tahtını elinden alınca bittrex den biraz sıkıntıya girdiler.Bakalım neler olacak ilerleyen zamanlarda.
member
Activity: 434
Merit: 14
April 11, 2019, 01:52:03 AM
Tam 2 yıl önce ilk işlemimi yaptığım borsa. Kapanmaz taşınır. Bu piyasada çok para var kapatmazlar.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
April 11, 2019, 01:29:25 AM
borsalarda paraniz varsa, arasira degil, sik sik kontrol etmeniz tavsiye edilir. bu piyasada her an her sey olabilir. su ana kadar ne borsalar geldi gecti: hacklendi, kapandi, acildi, erisim sorunlari yasandi vs. en güzeli, borsalarda cok fazla coin tutmamak... bende binance'ta bir miktar bnb tutuyorum; binance "en güvenilir" borsa olsa bile haftada 3-4 kez bakarim, ne olur ne olmaz.

cebimde olmayan para, benim param degildir...
Ben borsalara sürekli güvenen, her şeyini borsalarda tutanlara akıl sır erdiremiyorum zaten. Kripto para ekosisteminin geçmişi batan, hacklenen, kaçan borsa örnekleriyle dolu. Asla "bir şey olmaz" dememek lazım.

Bittrex sanırım bir süre sıkıntı çekecek, bunu kullanıcılara yansıtırlar mı bilmiyorum. Ama ABD şartlarına uyabilseydi daha doğrusu Abd yasaları kabul etseydi Bittrex'i gelecek için daha iyi olacaktı.
member
Activity: 350
Merit: 12
April 11, 2019, 01:03:03 AM
Sıkıntı olmaz. Binance da taşınmıştı geçen sene. Malta gibi yerler bu işler için ideal. Koskoca Bittrex niye kapansın?
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
April 11, 2019, 12:58:26 AM
borsalarda paraniz varsa, arasira degil, sik sik kontrol etmeniz tavsiye edilir. bu piyasada her an her sey olabilir. su ana kadar ne borsalar geldi gecti: hacklendi, kapandi, acildi, erisim sorunlari yasandi vs. en güzeli, borsalarda cok fazla coin tutmamak... bende binance'ta bir miktar bnb tutuyorum; binance "en güvenilir" borsa olsa bile haftada 3-4 kez bakarim, ne olur ne olmaz.

cebimde olmayan para, benim param degildir...
member
Activity: 532
Merit: 22
April 11, 2019, 12:39:25 AM
Bende başlığı okuyunca ürktüm biraz. Bitrexte bir miktar yatırım var ama epey zamandır bakmıyorum. Böyle başlık görünce heyecanlandım. Vispilio hocamız detay vermiş sağolsun
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
April 10, 2019, 08:08:20 PM
New York eyaleti Bittrex'e kripto işleri yapma izni veren Bitlicense vermeyi reddetmiş haberin özeti bu,

eğer temyiz falan olmazsa Bittrex'in ofislerini New York'un dışına taşıması gerekicek. Çok yoğun Musevi lobisinin olduğu, özellikle Ortadoğu gibi

bazı stratejik bölgelere karşı AML politikalarının çok sıkı bastırıldığı bir yer New York, orada kripto işi kurmak zaten baştan hatalı bir hareketti...
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
April 10, 2019, 04:20:44 PM
https://bittrex.zendesk.com/hc/en-us/articles/360026708551-Bittrex-Statement-on-the-New-York-Department-of-Financial-Services-NYDFS-Decision-

Clickbait yapmak istemem.
Bittrex merkezini başka bir ülkeye taşımadıkça başı ABD sorunlarından kurtulmayacak sanırım. Binance'ın yanına Malta'ya bekliyoruz en kısa zamanda Cheesy
Pages:
Jump to: