Pages:
Author

Topic: Bittrex'te delist olan coin'im uçtu mu ? - page 2. (Read 306 times)

jr. member
Activity: 124
Merit: 3
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır borsalara bakmıyordum bugun Bittrex hesabıma gireyim dedim, MAIDSAFE koinlerim vardi yok oldugunu gördüm sonra anladım ki delist olmuş, şimdi ben bu coinlerimi unutayım mı yoksa hak talep edebileceğim bir durum var mı ?  Huh

Adamlar 1 ay öncesinden dediler delist yapacaz diye çekim duruyorsa aktif borsaya cek umarım kurtarırsın

dostum takip edemiyordum, su an cüzdandan withdrawal yaptim hitbtcye umarim gecis saglanir, hatrı sayılır bi miktar vardı. ilginiz için teşekkürler. Amatörlük yaptik yine Embarrassed Böyle böyle ögreniyoruz birseyleri.

withdrawal açıksa geçiş sağlanır ozaman kurtarmıssın geçmiş olsun.

Edit unuttuk sanma bu senindi demi

https://www.cryptocompare.com/portfolio-public/?id=226102

zamanında güzel kar yapmıstı 1x felan

aynen dostum, bu çantayı şu an daha ucuza yapabiliyoruz Smiley Şu an ki fiyatlardan böyle bi çanta yapılsa uzun zaman sonra güzel kârlar bırakacağına inanıyorum. Bittrexteki MAID'leri çok şükür ki kurtardım.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Valla inşaallah kurtarirsin kardes. Arada takip etmek gerekiyor demek ki. Alıp unutmak bazen ise yaramıyor
 Kazancta sagladiysan mukrmmrl olur senin için
Withdraw yaptıysan geçer ozaman inş birde bazen witdraw yapıyodum gönderiyor ama geçmiyor karsi taraftaki borsanın kapalı olabiliyor.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır borsalara bakmıyordum bugun Bittrex hesabıma gireyim dedim, MAIDSAFE koinlerim vardi yok oldugunu gördüm sonra anladım ki delist olmuş, şimdi ben bu coinlerimi unutayım mı yoksa hak talep edebileceğim bir durum var mı ?  Huh

Adamlar 1 ay öncesinden dediler delist yapacaz diye çekim duruyorsa aktif borsaya cek umarım kurtarırsın

dostum takip edemiyordum, su an cüzdandan withdrawal yaptim hitbtcye umarim gecis saglanir, hatrı sayılır bi miktar vardı. ilginiz için teşekkürler. Amatörlük yaptik yine Embarrassed Böyle böyle ögreniyoruz birseyleri.

withdrawal açıksa geçiş sağlanır ozaman kurtarmıssın geçmiş olsun.

Edit unuttuk sanma bu senindi demi

https://www.cryptocompare.com/portfolio-public/?id=226102

zamanında güzel kar yapmıstı 1x felan
jr. member
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır borsalara bakmıyordum bugun Bittrex hesabıma gireyim dedim, MAIDSAFE koinlerim vardi yok oldugunu gördüm sonra anladım ki delist olmuş, şimdi ben bu coinlerimi unutayım mı yoksa hak talep edebileceğim bir durum var mı ?  Huh

jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır borsalara bakmıyordum bugun Bittrex hesabıma gireyim dedim, MAIDSAFE koinlerim vardi yok oldugunu gördüm sonra anladım ki delist olmuş, şimdi ben bu coinlerimi unutayım mı yoksa hak talep edebileceğim bir durum var mı ?  Huh

member
Activity: 406
Merit: 11
Delist olduktan sonra cüzdanlar hemen kaldırılmıyor. Withdraw yapma şansızın varsa başka bir borsa yada cüzdana çekebilirsiniz.
jr. member

Edit: Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, Cüzdandan başka borsaya çekip bozdum MAID'leri. Bu da bir tecrübe oldu. Demek ki sürekli takip gerekiyormuş HODL'da yapsan.
Pages:
Jump to: