Pages:
Author

Topic: Bitvest ve 777Coin İmzalarındaki Multi Hesaplar Cezalandırıldı! - page 2. (Read 495 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Forumda belli kişiler var her taşın altından çıkıyor. Bounty, imza işlerini meslek haline getirmiş olanlar var. Hele ki bir grup var 100 hesap yakalıyorsun 200 tane açıp geri geliyor. İmza işleri için de hala birilerinin elinde zamanında kasılmış onlarca hesap var. Bu yakalananlar ortak btc-telegram v.b. hesapları kullanıp yakalananlar. Arada aklıma gelmiyor değil forumda gerçekte kaç kişi vardır diye..

https://youtu.be/vX51ZRIodjE?t=109  Cheesy
member
Activity: 294
Merit: 17
Katilimcı listesine baktım. En alttaki yerde tierE imzaya katılmak oldukça ucuza işçilik gibi. Yanlış gormediysem post başı 500 satoshi gibi birşey. Cok çok az. Birde btclidger denilen elamani sizin verdiğiniz bounty listelrinde gördüm adam boubty manager herhalde. Ama kendi yönettiği bountylere katılmiyor. Öyle bir yasak mı var? Yönettiğin bounty ye katılamazsın diye bir şart var galiba.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Forumda belli kişiler var her taşın altından çıkıyor. Bounty, imza işlerini meslek haline getirmiş olanlar var. Hele ki bir grup var 100 hesap yakalıyorsun 200 tane açıp geri geliyor. İmza işleri için de hala birilerinin elinde zamanında kasılmış onlarca hesap var. Bu yakalananlar ortak btc-telegram v.b. hesapları kullanıp yakalananlar. Arada aklıma gelmiyor değil forumda gerçekte kaç kişi vardır diye..
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Tarasınlar bulsunlar da. Bence asıl multi hesaplar için de Chipmixer'e baksınlar diyeceğim ama bunlar profesyonel yakalanmazlar.
Benim anladığım kadarıyla bu yakalananlar BTC cüzdan hareketleri üzerinden yakalanmışlar. Yani büyük ihtimalle aynı BTC adreslerine hareketleri gözlendi. Bizim Türkçe bölümde de geçenlerde sanki böyle bir banlanma olmuştu. Farklı hesaplarla, farklı bounty'lere aynı ETH adresi verdiği için.

Kim yapıyorsa bulunsun zaten ki dağılım normal olarak herkesin lehine daha iyi olsun. Böylece zaten imza kampanyası verenler de hedeflerine ulaşmış olurlar.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
İyi olmuş. Umarım tier olarak seviyem yükselir. en son C seviyesindeydim.
Bu arada nasıl tespit etmişler, cüzdan adreslerinden mi? btc trafiği bile ipucu verebilir aslında.
Senin durumuna baktım hocam. Aynı ya da üst grupta maalesef member rütbesinden çıkartılan olmamış.
@mandown için de baktım. Full member'dan çıkartılan olmamış.

ya içine edeyim böyle işin. arkadaş imzada yer yerinden oynamış ama benim sıralamam hala aynı anasını satayım. imzadan çıkarılan 3-5 isim gördüm. bunun dışında genelde alt rütbeli kullanıcılarda böyle bir hareket yaşanmış. iyi yakalamışlar ne diyeyim.
Ben geçen gün yöneticiyle konuşup Hero rütbem için geçiş yaptırmıştım hocam. Yine Tier-D'de kaldım sonuç olarak. Eğer Senior'da kalsaymışım, Tier-C'ye yükselebilirmişim bu hafta. Çünkü çıkartılan 2 kişi de Tier-C'nin Senior rütbesindeler. Şansızlık oldu işte bende de. Senior'da kalıp üst seviyeye çıksam daha fazla kazanacakmışım...

Bitcoin_Arena'nın açmış olduğu şu konuda yazılanları okuduğumda, temizliğin devam edeceğini düşünüyorum: https://bitcointalksearch.org/topic/m.54171862
Başka yerleri araştırırlarken, bizim kampanyadaki dolandırıcıları da tespit etmişler. İyi de olmuş. Devamı gelir umarım.
Edit: Listeye toplamda 41 kişi eklenmiş; diğer kampanyaları da tarıyorlar :)
member
Activity: 714
Merit: 82
Tümü düşük seviyelerden C seviyesinin üstünde sanırım hiç kullanıcı yok. Benimde yerim aynı.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
ya içine edeyim böyle işin. arkadaş imzada yer yerinden oynamış ama benim sıralamam hala aynı anasını satayım. imzadan çıkarılan 3-5 isim gördüm. bunun dışında genelde alt rütbeli kullanıcılarda böyle bir hareket yaşanmış. iyi yakalamışlar ne diyeyim.
member
Activity: 714
Merit: 82
İyi olmuş. Umarım tier olarak seviyem yükselir. en son C seviyesindeydim.
Bu arada nasıl tespit etmişler, cüzdan adreslerinden mi? btc trafiği bile ipucu verebilir aslında.

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
allahtan multi hesabım yok ondan korkmuyorum. 777 de bir üst gruba nasıl çıkıyoruz bunlar aradan çıkmışken bizi bir üst gruba alırlar mı ki?
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bugün çarşı epey karıştı arkadaşlar. Hem Bitvest hem de 777Coin imzalarındaki toplam 12 kişi kampanyadan çıkartıldı ve hesaplarına negatif trust verildi. Aralarında forumdan banlananlar da var!
Ben olayı ilk olarak şurada gördüm: https://bitcointalksearch.org/topic/m.54176105

Sonrasında, bununla ilgili epey detaylı bir başlık açıldığını fark ettim. O da şurada: A Large Farm of accounts cheating on signature campaigns
Bitvest imzasında 8 hesap tespit edilmiş.
777Coin imzasında ise 4 hesap tespit edilmiş.
Ayrıca BestChange imzasında 2 hesap tespit edilmiş.

Spreadsheet üzerinden baktığımda Bitvest tarafında 6 hesap "removed" olarak işaretli görünüyor. 777Coin'de ise 4 hesap "removed". Ayrıca, kampanya yöneticisi ve başka bir kişi tarafından bu hesaplara -2 trust verilmiş; yukarıdaki konu referans gösterilmiş. İlgili kişilerin profillerinin trust bölümüne girerek, gerekçeleri okuyabilirsiniz.

Bu iki kampanyadaki geri kalan tespitli hesaplar ise başvurusu bekleyenlermiş. Yani henüz imzaya katılım onayı almamışlar. Onlar kampanyada aktif olmadığından, sadece hesaplarına negatif trust verilmiş. Aralarında forumdan banlananlar da var. Onların hangileri olduğuna henüz bakamadım.

Adamlar aylardır sömürmüşler resmen kampanyanın parasını! Bunların yüzünden millet imzalara giremiyorlar. Lanet olsun bu dolandırıcılara...

Tablolardaki son durumu aşağıdan kontrol edebilirsiniz:
- Bitvest Spreadsheet
- 777Coin Spreadsheet
Pages:
Jump to: