Pages:
Author

Topic: Bize bir neden, bir hikaye lazım. - page 2. (Read 528 times)

full member
Activity: 300
Merit: 103
November 06, 2018, 08:36:33 AM
Doğrudur hocam bu nedenler gerçekleşerek bitcoin fiyatı tavan yaptı. Eğer tekrar böyle birşey olduktan sonra fiyatlar uçuşa geçerse işimiz yaş. Çünkü ortada şuan için bir hikaye, neden yok.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
November 06, 2018, 02:26:49 AM
Büyük devlerin yatırım yapması bu piyasayı çok iyi yerlere getirir.Aslında böyle bir haber gelse bir anda boğa sezonuna girebiliriz  Smiley
full member
Activity: 406
Merit: 100
November 05, 2018, 11:58:22 PM
Coinlerin hepsinde satış baskıları var bir bakıyorsun en küçük coinde bile 5-10 btc satışla fiyatların artması engelleniyor, bunları aşmanın da tek yolu hacmin gelmesi içeri para girmesi, kıvılcım ateşlense sonrası o gazla devam ediyor zaten ama başlatıcak bir haber etki yok malesef.
full member
Activity: 518
November 05, 2018, 09:09:50 PM
Aslında hıkayeler cok ama bu zamanlar hıcbırsey fayda etmıyor sankı guclu bır el dokunmuş gıbı piyasa ya  nafıle işlemıyor Smiley)
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
November 05, 2018, 02:24:08 PM
Piyasa mutlaka yükselecektir ama 2017 sonunda ki bir dönem yaşamamız biraz zor diye düşünüyorum yakın zamanda. Yani piyasanın bir nedene ihtiyacı var. Bir neden olması lazım ki kitleler paralarını kripto dünyasına getirsin. 2017 yılında ki yükseliş için çok bekleyen ve çok emek verenler oldu;

En güzel örneklerden biri budur muhtemelen.

Ünlü insanlar spekülasyon yapıyordu;

Steve Wozniakher fırsatta Bitcoinin sınırlı ve altından daha değerli olduğunu söylüyordu tabi 20 bin doları görünce emekli oldu Smiley

John Mcafee Bitcoinin artışı adına penis yeme iddiasını ortaya 2017 kasımda attı mesela. (Boğa ortada yoktu)

2017 de ki yükseliş için istisnasız 2015 ten beri çalışılmış.

Tüm bu denkleme göre 2017 için en iyi ihtimal ile 1 yıla daha ihtiyaç var.

Şuan ortada hiç bir neden olmaksızın kripto piyasının büyük oranda artmasını beklemek doğru değil bana kalırsa.

Balinaların nedenleri bellidir. Neden küçük yatırımcıya lazım.Alım yaparken hiç bir balina haberi kaşımaz. Siz alternatif haber üretseniz de duymazdan gelir. Neden elinizdekini satmak için gerekir. Kime satacaksınız? Taze paraya. İşte o paranın büyük kısmı kendi gayet küçük ancak bir araya gelince miktarı büyük olan küçük yatırımcıdadır.

member
Activity: 364
Merit: 10
GR
November 05, 2018, 02:05:52 PM
Şuan insanlar aptal gibi tetherde bekliyorlar.  Tetherde calkanti basladiginda çil yavrusu gibi dağılıp bitcoine hücum ettiler.  Bence hikaye tetherin buyuk borsalardan delist edilmesi ile baslayabilir.
member
Activity: 350
November 05, 2018, 12:47:40 PM
başarısız ICO lara izin vermeyecek bir sistem olsa bence daha güvenilir bir piyasa olacak ve devamlı artacak bir ortam sağlanacak...
full member
November 05, 2018, 11:11:33 AM
Güzel noktaya parmak basmışsınız hocam, ortada artışa dair bir sebep olmalı dediğiniz gibi büyük adamlar dahi sürekli reklamını yapıyordu, üstüne vadeli borsalar vesaire işin içine girince ortalık iyice kızıştı 7-8k dolardan sonra bitcoini durdurmak mümkün olmadı o fomoyla resmen, benzerini heralde 2020de yaşarız bidaha.
full member
Activity: 476
CAT.EX Exchange
November 05, 2018, 10:45:32 AM
Söyledikleriniz çok mantıklı aslında, bu hikayeler gerçekleştikten sonra uçuşa geçmişti. Bir sonraki hikayeyi ön görebilsek keşke. Şu anda etf ile ilgili kararlar gösteriliyor ancak bu bir hikayemi bilemiyoruz.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
November 05, 2018, 10:34:07 AM
Bu sene için ETF kararlarının yeni bir senaryo olacağını düşünüyorum çünkü gündemde oluşan en ufak olumlu ETF haberleri bile piyasada yükseliş görülmesine sebep olabiliyor. Bir diğer yandan da piyasa içerisinde aktif olarak işlem yapan ve bilinen birçok isim olumsuz ETF kararının fiyata yansıma yapmayacağını fakat olumlu bir kararın fiyatı uçuracağını sürekli olarak duyurma peşinde. Tabii ki bu spekülatif paylaşımlar olumlu bir kararın ardından piyasa içerisinde etki yaratabilir ve beklenen yükseliş trendi de bu vesile ile başlayabilir. O sebeple de ETF kararlarının bu sene için yazılmış bir senaryo olabileceğini düşünüyorum. Şunun şurasında Aralık ayına ne kaldı ki? Smiley
member
Activity: 238
Merit: 14
November 05, 2018, 09:01:45 AM
Bence hikaye mikaye iş değil, Bitcoin yakın zamanda EFSANE yazacak. Efsane her daim küllerinden doğacaktır. Ben Bitcoin için iddalıyım ve yükseliş bekliyorum. Yükselişin gelmesi an meselesidir.
member
Activity: 182
November 05, 2018, 09:00:16 AM
bu piyasayı belirleyen en büyük etken şüphesiz arz-talep insanlar geçen yıl yükselmeye başlayan btc ve diğer coinlere yatırım yaptıkça btc daha da arttı ve 20k seviyelerine geldi daha sonra gerçekleşen düşüş ile birlikte birçok insan bu piyasadan çekilmeye başladı ve düşüş devam etti bugün ise insanlar temkinli yaklaşarak yatırım yapıyor ve o yükselişin bir daha gelmesi şu an için zor görünüyor
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
November 05, 2018, 08:56:59 AM
Hikayeye ihtiyaç yok aslında . Efsanelerin bir hikayesi yoktur efsaneler gerçekleşir arkasından hikayesi gelir.Önceden hikayesi olanların ömrü uzun olmaz.Özellikle bu piyasada bahsettiğiniz hikayelerin  tetiklediği değişimler kısa süreli olur neden mi ?  Her hikayede zirve daha yukarıya hedeflenir hep daha yukarıya sonra bir düşüş başlar. Hatta bu bahsetmek istediğim SPOILER ALERT Startup'ın 3.sezonundaki brokenegg olayında net birşekilde görebilirsiniz. İnsanlar merkezi olan sistemlerde herşeyin güllük gülistanlık olduğunu sanarken bir hackleme olayı Araknet'e yönlendirdi.Bu piyasadaki fiyatların yükselmesini bekliyorsak oda insanların neden merkeziyetsiz sistemlerin merkeziyet barındıranlara nispeten önemli olduğunu anladıkları zamanı beklemeliyiz. İşte o zaman gerçek yükseliş başlar o zaman hakettiği değeri alır cryptocurrency !
full member
Merit: 103
November 05, 2018, 08:53:35 AM
Bir şeyler seziyorum sanki büyük bir haber gelecek gibi görünüyor uzun zamandır sessiz olan kripto para camiası'nda bombanın patlamaya yakın olduğunu hissediyorum bilmem siz neler hissediyorsunuz ama bence büyük bir olay ile öyle böyle olmayacak
member
Activity: 364
November 05, 2018, 07:38:16 AM
İran ambargosu geliyor ve İranın amborga yasağı konulan ülkeler ile yapacağı ticarette bu sektöre yönelmesi şart ayrıca dendiği gibi sec'ten onay gelirse boğa sezonuna merhaba diyebiliriz.
member
Activity: 560
Merit: 12
November 05, 2018, 07:08:36 AM
Ben piyasaya geçen sene  katıldım . O zaman piyasada fork ,ico furyası vardı sürekli de reklamı yapılıyordu. Xrp ,iota yükselişleri piyasaya yatırımcı çekti ve büyük yükseliş geldi . Bu sene öyle bir heyecan falan görmüyorum piyasada.  Bu ay boğa başlayacak başlayacak diye bitti sene.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 05, 2018, 05:47:58 AM
Bitcoin özelinde bahsediyorum, Bitcoin'in asla bir hikayeye ihtiyacı yoktu. Hep kendi potansiyeliyle hareket etti. Bundan sonra da öyle olacağına inanıyorum. Hikayeler mutlaka çıkacaktır olacaktır, ama hikaye çıktığı için yüklsemez, yükseldiği için hikaye çıkar.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
November 05, 2018, 03:46:26 AM
Fazla endişelenmeyin arkadaşlar. Yeni bir hikayeyi zaten para babaları yazacaklar. Bize bu saatten sonra sabırla beklemek düşüyor. Önümüzde Etf kararları var daha sonra 2020'da Bitcoin block yarılanması ödülü var. Arada yeni başka şeylerde çıkabilir. Piyasayı her an dikkatlice takip etmek lazım.
member
Activity: 406
Merit: 14
November 04, 2018, 05:58:54 PM
Yeni hikayeler ve nedenlerde gelecektir. Önemli olan ne zaman geleceğini bilmek. Peki bu zaman içerisinde neler yapabiliriz. İşte herkes kendi hedeflerini oluşturup ona göre hareket ederse en azından yaşadığı sinir stresi azaltmış olur.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
November 04, 2018, 05:09:07 PM
Aslında gerçekten çok haklısın sürekli önümüze yeni hedefler yeni engeller konuyor insanlar aylarca Bitcoin EFT kararı gelecek diye bekletiliyor Neticede onay gelse bile piyasa düzelmek için uzun zamana ihtiyaç duyuyor.
Pages:
Jump to: