Pages:
Author

Topic: BLOCKCHAIN ile yapabileceklerimiz ?[Asıl mesele Bitcoin değil daha Büyük] - page 2. (Read 716 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 505
aslında bir çok insan blockhain teknolojisinin ne kadar değerli olduğunu bir çok olumsuz durumu ekarte edebileceğini bilmiyor. bir para aklama bir terör, uyuşturucu silah vs. tutturmuş gidiyorlar. benim kendi ülkemden beklediğim de budur aslında. bu sistemin içinde olması desteklemesi. pozitif yönde kontrol mekanizması oluşturması.
alıntı yapılıp paylaşılacak kıvamda bir yazı olmuş eline sağlık.
member
Activity: 196
Merit: 12
Blockchain i ilk duyduğum gündeki hayranlığım hala devam ediyor aklıma hemen dünyada ne zeki adamlar var demeden kendimi alamıyorum müthiş bir buluş
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
İnternet nasıl bir devrimse blockchain daha ilerisi, blockchainde verilerin değiştirelememesi en sevdiğim özellik, otoriteler istedikleri gibi bilgilerle belgelerle oynamaktadır, her alana yerleştiğinde sistemdeki hiç bir bilgi ve belge ile oynanamaz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
bazı zamanlar da blockchain meselesinin çok fazla abartıldığını düşünenlerdenim ve hala da öyle düünüyorum. bitcoin meselesi olmayabilri ancak blockchain meselesi de olmayabilir bana hala aşırı bir ilginç gibi gelmiyor bu teknoloji

aynen bende katılıyorum blockchain diye tutturmuş gidiyor herkes bildiğimiz yılların p2p torrent sistemi tek farkı veri güvenliğini artırmak için elektrik tüketimiyle hash çözümleme eklenmiş.
Ozman buyrun size bunu verelim ;
https://koinbulteni.com/sec-cftc-oturumu-bitcoin-olmasa-blockchain-olmazdi-7884.html

Bakın sadece şunu diyim bitcoin+blockchain şuanki tüm düzen ( Eğitim/Sağlık/Noter/Banka/Devlet işleri/devlet ve para ayrımı/Oyunlar/Para/Hisse senetleri ve aklıma gelmeyenler) herşeyi değiştirecek.Şuan ki düzen toros ise blockchain uçan arabadır.Sevgilerle  Kiss
newbie
Activity: 53
Merit: 0
bazı zamanlar da blockchain meselesinin çok fazla abartıldığını düşünenlerdenim ve hala da öyle düünüyorum. bitcoin meselesi olmayabilri ancak blockchain meselesi de olmayabilir bana hala aşırı bir ilginç gibi gelmiyor bu teknoloji

aynen bende katılıyorum blockchain diye tutturmuş gidiyor herkes bildiğimiz yılların p2p torrent sistemi tek farkı veri güvenliğini artırmak için elektrik tüketimiyle hash çözümleme eklenmiş.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Kaç tane devlet yetkilisi,boşbakan açıklama yaptı Bitcoin ile ilgili. Bir tanesinden Blockchain lafını,ya da arkadaşın bahsettiği gibi böyle faydaları olabilir diye bir düşüncesini duydunuz mu? Yok. Ancak boş boş açıklama vergi neresinden sömürülür düşünceleri başka da bişey çıkmaz.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Btc ile blockchain özdeşleşti, ikisini birbirinden ayırmak mümkün değil. Aksini düşünen kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Blockchain ile yapılacakların sayısı sınırsız.
sr. member
CAT.EX Exchange
bugün yarın olur da bitcoin gidebilir belki ama asıl alt yapısı blockchain teknolojisi saphasağlam yerinde durur. bitcoin yerine başka bir evrensel para girişimi doğabilir. neler olur neler biter yaşayıp göreceğiz bakalım

Yok dostum blockchain bitcoin sayesinde tanındı.Bence bu ikili hiçbirzaman ayrılmaz.Dünya düzeni blockchain ise parasıda bitcoin olur.
full member
Activity: 420
Merit: 100
bugün yarın olur da bitcoin gidebilir belki ama asıl alt yapısı blockchain teknolojisi saphasağlam yerinde durur. bitcoin yerine başka bir evrensel para girişimi doğabilir. neler olur neler biter yaşayıp göreceğiz bakalım
sr. member
Activity: 616
Uzun uzun yazmışsın emek vermişsin çok da güzel şeylere değinmişsin hocam eline sağlık. Blockchain gerçekten insanlık için muazzam bir şey olacak, kıymetini bilmeli.
member
Activity: 70
Merit: 10
Asıl mesele para dünyasını ve alışverişi devletlerin denetiminden ve adil olmayan politikalarından uzaklaştırmak. Dünya yüzeyinde sağlıklı ekonomi oluşturmak.
newbie
Activity: 280
    Blockchain birçok projede kullanılmaya başlandı daha da fazlalaşacaktır hem güvenlik hem de gelişmiş teknolojisinden faydalanmak için kullanılmaya devam edecektir
member
Activity: 98
Ben en başından beri blockchain yazılımına ve teknolojisine sonsuz güven duyuyorum. Hayatımıza getirecekleri değişimler konusunda heyecanlıyım. Regülasyon süreçleri gelip geçicidir.
member
Activity: 154
Değişimin fitili bir kez ateşlendi artık geriye dönüşü yok. Kripto para fiyatlarına fazla önem vermemek gerekiyor. Önemli olan blockchain sistemi, pek çok ülke bu algoritmayı kullanarak yeni sektörler oluşturuluyor.
sr. member
CAT.EX Exchange
asıl mevzu bitcoin mi yoksa blockchain mi. hangisi ürün hangisi altyapı
Ürün = bitcoin , Altyapı = Blockchain'dir.Bitcoin yokolsa bile blockchain özellikle çin olmak üzere heryerde kullanılacaktır.
newbie
Activity: 140
asıl mevzu bitcoin mi yoksa blockchain mi. hangisi ürün hangisi altyapı
sr. member
full member
Activity: 276
Merit: 100
Blokchain sistemini kullanarak daha güvenli daha hızlı daha ucuz para ve hak transferi yapacağız. Ayrıca pek çok kurumda gizli bilgiler ve işlemler güvende tutulacak, kayıtların silinmesi mümkün olmayacak.
sr. member
CAT.EX Exchange
Hocam iyi bir yazı olmuş tebrik ederim bunun için sizi,

ayrıca bankalara ( gerçek balon ) yazmanız güldürdü, ahahaha gerçekten de gerçek balon bankacılık sistemidir.
Tşkler hocam Smiley Bankalara gelirsek evet tabki balon şöyle düşünün en basitinden yüklü miktar paramız var diyelim bankaya çekmeye gittiğimizde bankanın aklı çıkıyor Cheesy Senin benim paramı kullanarak 100 milyarı mesela 10 hesapta varmış gibi gösterebilir 1 milyon hatta 10 milyon yapabilir çünkü ekranda sadece rakamlardan ibaret.Herkes parasını şu dakka çekmek istese bankalar yarısını bırak çeyreğini karşılayamaz batar bu konuda çok iddialıyım Smiley)
Pages:
Jump to: