θυμάμαι πως αρκετά παλιά παιχνίδια έχουν επιζήσει μέχρι και σήμερα, επειδή κάποιοι τρέχουν private servers (η εταιρία των οποίων, όχι απλά έχει αποσύρει το support, αλλά έχει κλείσει εντελώς).
Που να του εξηγείς τώρα του τρόμπα εδώ μέσα ότι τα παιχνίδια που αναφέρω/αναφέρεις (Quake/Unreal) είναι προϊόν του Καπιταλισμού.
Ο Καπιταλισμός έχει παράγει 1000άδες video games, σε αντίθεση με τον Κομμουνισμό που έχει παράγει
μόνο ένα.
Καπιταλισμός υπήρχε και στα 90s, Καπιταλισμός υπάρχει και σήμερα. Δεν άλλαξε το οικονομικό σύστημα.
Άλλο πράγμα άλλαξε...
Και ναι, αν κάποιος είναι τρόμπας στο μυαλό ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν βγάζει τον μήνα ή όχι.
Με ενδιαφέρουν μόνο οι έξυπνοι άνθρωποι που μπορούν να συζητήσουν και έχουν να προτείνουν λύσεις (problem solvers).
Ηλεκτρονική μορφή μετρητών είναι προϊών του καπιταλισμού; Γιατί; O Satoshi δεν είπε τίποτα υπέρ του καπιταλισμού. Μάλιστα το πρώτο του μήνυμα ήταν κατά του καπιταλισμού και του συστήματος που τον περιτριγυρίζει.
Είχαμε τον HmmMAA να μας λέει ότι ο Satoshi είναι ο CSW και μάλιστα με ακρίβεια 95%...
Έχουμε τώρα κι εσένα να μας λες ότι ο Satoshi είναι Σοσιαλιστής Τσε Γκεβάρα με ακρίβεια 100%!
Μάθε την διαφορά μεταξύ Καπιταλισμού και Κεντρικής Τράπεζας. Εντελώς αδιάβαστος, εκτίθεσαι άσχημα!
Καπιταλισμός (και μάλιστα κλασικός) υπήρχε στην Αμερική πριν το 1913.
Ελπίζω στο μέλλον να μην φάσκεις και αντιφάσκεις και να αναγνωρίζεις τα ανθρώπινα δικαιώματα
Πού μίλησα για «ανθρώπινα δικαιώματα» και λοιπές αριστερίλες;
Υπάρχει καμία διακήρυξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα Quake/Unreal;
Το λάθος σου είναι ότι φαντάζεσαι πράγματα για μένα, πράγματα που δεν είπα ποτέ, ούτε ενστερνίζομαι.
Αυτό που κάνεις έχει
όνομα.
μόνο όταν πρόκειται για τις waifu σου σε online games. <3
Ξανά φαντάζεσαι/υποθέτεις πράγματα για μένα!
Πρώτον, δεν παίζω anime games. Αυτά είναι για incels που δεν μπορούν να τον βρέξουν στην πραγματική ζωή και τον παίζουν με waifu/anime μετά από αποτυχημένα bets.
Δεύτερον, δεν υπάρχουν waifus στα Quake/Unreal... δυτικού τύπου παιχνίδια είναι.
Θα συνεχίσεις πολύ ακόμα το offtopic;
Όχι, δεν θα με βγάλεις αριστερό με το στανιό, ούτε εμένα, ούτε τον Satoshi, επειδή έτσι σου καύλωσε από το πουθενά κιόλας.
Εδώ μόνο Αυστριακή σχολή έχουμε και ΑΝ σου αρέσει.
Αν δεν σου αρέσει, φτιάξε το cbdcforums.org να συζητάς όσο θες για αριστερές ιδέες (Keynes, fiat, MMT, CBDC)...
το stopkillinggames.com είναι καμπάνια για να πιεστεί η ΕΕ να νομοθετήσει κατά των εταιριών που κλείνουν online games. Δεν είναι και πολύ αναρχο-καπιταλιστικό σαν σχέδιο.
Αν ο cryptosize δηλώνει αναρχοκαπιταλιστής κάποιος πρέπει να του επισημάνει τις αντιφάσεις στο τι λέει.
Και ποιός σου είπε ότι εγώ στηρίζω petitions ή την ίδια την ύπαρξη της ΕΕ καλά-καλά;
Δεν έχεις καταλάβει γιατι την λέω EUSSR;
Το link το έβαλα ενδεικτικά (δεν υπέγραψα κανένα petition), μόνο και μόνο γιατί το είδα στο adslgr (δεύτερο λινκ στο πρώτο ποστ, μην κάνεις τον αόμματο).
Εγώ προτείνω άλλο τρόπο αντίδρασης, πιο τεχνικό/αποκεντρωμένο:
Στα 90s ήταν κοινή πρακτική π.χ. τα Quake/Unreal να σου δίνουν το *.exe να στήσεις server μόνος σου.
Σήμερα που έχει επεκταθεί η p2p τεχνολογία, έχουμε UPnP, έχουμε FTTH με upload 1000 Mbps (βλ. Inalan), γιατί στηριζόμαστε ακόμα σε commercial dedicated servers; Τώρα που κατάλαβες τι εννοώ, ζήτα και μια συγνώμη.
Όσο για να λες να ηρεμήσουμε, ήρεμος είμαι. Αλλά νομίζω λίγο καυστικό χιούμορ κατά του είναι το λιγότερο του αξίζει δεδομένου του τι γράφει ώρες ώρες αυτός. Κατά νου έχω την άλλη φορά που άνοιξε συζήτηση εδώ κάποιος για το κόστος των ενοικίων και ο cryptosize μεταξύ άλλων με έλεγε βρωμοκομμούνι που δεν συμφωνούσα ότι είναι θέμα ατομικής ευθύνης το γεγονός ότι δεν φτάνει ο μισθός στα 9/10 της χώρας μας.
Πες το ντε βρε άνθρωπε ότι είσαι
butthurt από εκείνο το νήμα! Γιατί ντρέπεσαι τόση ώρα;
Σου αρέσουν τα μέτρα που ανακοίνωσε ο
Σοσιαλιστής Μητσοτάκης; Θα ρίξει τα ενοίκια ο κρατικός παρεμβατισμός;
Σου ξαναλέω για πολλοστή φορά (γιατί δεν σε κόβω για πολύ έξυπνο) ότι οι τιμές των ακινήτων/ενοικίων θα πέσουν ΜΟΝΟ αν αυξηθεί το supply.
Δεν είναι Bitcoin τα ακίνητα να έχουν supply cap.
Θες πιο φτηνά ακίνητα/ενοίκια; Ναι ή ου;
Αν ναι, σου πρότεινα τρόπο. Στα 90s η ελεύθερη αγορά (οικοδομή) μια χαρά δούλευε και είχαμε φτηνά ακίνητα/ενοίκια.
Να υποθέσω ότι ήσουν αγέννητος τότε; Πόσο χρονών είσαι;
Δεύτερον, θέλω να μου πεις τι στάση κράτησες το 2020 με το QE των 10 τρις της FED.
@BlackHatCoiner
Εσύ ξέρεις τι έγραφα σε διπλανό forum το 2020 για το QE και τον πληθωρισμό που ανέβασε τα τρόφιμα/ενοίκια και αν είμαι συνεπής σε όσα λέω σε βάθος χρόνου ή όχι.