Pages:
Author

Topic: Blockchain sistemini kullanan firmalar - page 2. (Read 233 times)

newbie
Activity: 53
Merit: 0
August 16, 2018, 06:58:39 PM
selamlar, forumda birçok sefer x firma blockchain sistemini test ediyor diye başlıklar görüyorum şahsi görüşüm test edilecek fazlada bişey yok uzaya roket yollamıyoruz sonuçta isteyen birkaç aya sistemini kurup coin çıkarabiliyor sizin bildiğiniz projesi bitmiş aktif kullanan firmalar varmı ? varsa paylaşırsanız sevinirim.

iyi forumlar.

ben de aynı kanaatteyim, neyini test ediyorsun yani, onu test ediyor bunu test ediyor, bence biraz reklam hareketler

mesleğiniz nedir bilmiyorum ancak çok yeni bir teknolojiyi işletmeye entegre edeceksin gerekirse yıllarda test edeceksin size sanırım çok kolay geliyor bu işler

yurt dışında nikah arşivinden tutunda birçok konuda aktif çalışan firmalar var. ancak sizin uzaya roket yollamıyoruz ya dediğiniz şey çok basit birşey değil Copy paste yapmıyorsunuz malesef.

Bu konuda eğitim almak gerekiyor ki sıfırdan başlamak birçok konuda zor.

hocam BC çıkalı yıllar oldu zaten kaldıki yıllarada gerek yok profesyönel olmasamda kendi çapımda 7-8 yıl kadar yazılım tecrübem var (c,c++) kodları incelemedim zaten hepsini anlayacak kadarda yeterli değilim algoritma olarak baktığımda BC sisteminin tek avantajı anonimlik buda illegal işler yapanların işine yarıyor, ne kullanılabilirlik nede güvenlik bakımından avantajı yok hatta dezavantajları var yine bu forumda gördüm nestle BC yi test ediyormuş klasik DB ile işleri daha hızlı ve daha güvenli yapmak varken nestle başına belamı arıyor  Smiley ayrıca BC yapısı gereği dağıtık bir sistem kim tutar nestlenin kayıtlarını ne çıkarı olacak kripto paralarda madencilerin geliri olmasa bir tane madenci kalmaz dolayısıyla BC diye birşeyde kalmaz.
full member
Activity: 616
Merit: 118
August 16, 2018, 02:41:16 PM
selamlar, forumda birçok sefer x firma blockchain sistemini test ediyor diye başlıklar görüyorum şahsi görüşüm test edilecek fazlada bişey yok uzaya roket yollamıyoruz sonuçta isteyen birkaç aya sistemini kurup coin çıkarabiliyor sizin bildiğiniz projesi bitmiş aktif kullanan firmalar varmı ? varsa paylaşırsanız sevinirim.

iyi forumlar.

ben de aynı kanaatteyim, neyini test ediyorsun yani, onu test ediyor bunu test ediyor, bence biraz reklam hareketler

mesleğiniz nedir bilmiyorum ancak çok yeni bir teknolojiyi işletmeye entegre edeceksin gerekirse yıllarda test edeceksin size sanırım çok kolay geliyor bu işler

yurt dışında nikah arşivinden tutunda birçok konuda aktif çalışan firmalar var. ancak sizin uzaya roket yollamıyoruz ya dediğiniz şey çok basit birşey değil Copy paste yapmıyorsunuz malesef.

Bu konuda eğitim almak gerekiyor ki sıfırdan başlamak birçok konuda zor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
August 16, 2018, 02:23:07 PM

iyi forumlar.

newbie
Activity: 53
Merit: 0
August 16, 2018, 10:18:39 AM

iyi forumlar.
Pages:
Jump to: